- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
merhaba gece gece aklimi birikimle bozdum galibabenide araniza alirsaniz mutlu Olurum.tam alisveris listemi yapip yarin alisverise gitmeye hazirlanirken iYi oldu sizlere denk geldigim
Hoş geldin aramıza bol birikimlerin olur inşallahmerhaba gece gece aklimi birikimle bozdum galibabenide araniza alirsaniz mutlu Olurum.tam alisveris listemi yapip yarin alisverise gitmeye hazirlanirken iYi oldu sizlere denk geldigim
Cok tesekkur ederim hosbuldum.17 si supermis bende gunde 5 tl atmaya basladim kumbaramaSelam canım aramıza hoşgeldin tabikide biz şöyle düşündük her ayın 17sine kadar yapabildiğimiz kadar gram çeyrek vs biriktirmek ay sonunda burda tablo yapacağız kim ne kadar biriktirmiş :)
Cok tesekkur ederim hepimizin olsun insHoş geldin aramıza bol birikimlerin olur inşallah
Bol bereketli günler olsun inşallah :)Bol bereketli bir hafta olsun günlük 5 TL kumbaraya atmaya devam ediyorum
Merhaba canım aramıza hoşgeldin bizde zaten Yen'i başlamış sayılırız :)Merhaba kızlar birikimleriniz bereketli kazancınız hayırlı olsun bende geldim aranıza kabul ederseniz:) Bugün itibariyle 5 lira ile bende başlıyorum bismillah diyerek :) Özellikle evde israfı kesip nefsimi terbiye ederek güzel birikim yapacağımı düşünüyorum hedefim ayda 1gram altın almak:)
Hoşbuldum canım yetiştim öyleyse:)Merhaba canım aramıza hoşgeldin bizde zaten Yen'i başlamış sayılırız :)
Hoşgeldin canım en azından bu ay bir gram atmayı dene istersen sende olur mu :)Ben de şurda yerimi alayım:) Ben de her ay en az 1.000 tl artırmak istiyorum. bu ay kurban aldık felan derken olmadı ama. Bi daha ki ay kısmet.
Hoş geldin canımmm bol birikimlerin olur inşallah Eylül 17 de kumbaramızı yaptığımız birikimleri yazıyoruz bende her gün 5 TL atıyorum kumbarayaMerhaba kızlar birikimleriniz bereketli kazancınız hayırlı olsun bende geldim aranıza kabul ederseniz:) Bugün itibariyle 5 lira ile bende başlıyorum bismillah diyerek :) Özellikle evde israfı kesip nefsimi terbiye ederek güzel birikim yapacağımı düşünüyorum hedefim ayda 1gram altın almak:)
Hoşgeldinnnnnn 1.000 TL artırmak çok iyi inşallah yaparsın. Çalışıyormusun? Bende eşimin verdiği harçlıktan her ay 200 TL kenara koyup kalandan da arttırıp biriktirmeye çalışıyorum...Ben de şurda yerimi alayım:) Ben de her ay en az 1.000 tl artırmak istiyorum. bu ay kurban aldık felan derken olmadı ama. Bi daha ki ay kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?