HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

merhaba gece gece aklimi birikimle bozdum galibabenide araniza alirsaniz mutlu Olurum.tam alisveris listemi yapip yarin alisverise gitmeye hazirlanirken iYi oldu sizlere denk geldigim

Selam canım aramıza hoşgeldin tabikide biz şöyle düşündük her ayın 17sine kadar yapabildiğimiz kadar gram çeyrek vs biriktirmek ay sonunda burda tablo yapacağız kim ne kadar biriktirmiş :)

Selam canım aramıza hoşgeldin tabikide biz şöyle düşündük her ayın 17sine kadar yapabildiğimiz kadar gram çeyrek vs biriktirmek ay sonunda burda tablo yapacağız kim ne kadar biriktirmiş :)
Cok tesekkur ederim hosbuldum.17 si supermis bende gunde 5 tl atmaya basladim kumbarama
Hoş geldin aramıza bol birikimlerin olur inşallah
Cok tesekkur ederim hepimizin olsun ins

bende 5 tl atmaya devam ediyorum ama market alisverislerimden vs kisamiyorum hala ya. Zamanla oda oLur sanirim birde evdekisagda solda kalan bozukluklar icin minik bir cuzdan koydum mutfaga temizLik yaptikca cikan bozuklarida atiyorum oraYa bakalim ne kadar birikecek

Kızlar selam herkese bizde bir taşınma telaşı var malesef yerleşmeye çalışıyoruz günlerdir. Birikime devam ediyorum bende 23 günümüz var ilk tablo için bilginize :)

Merhaba kızlar birikimleriniz bereketli kazancınız hayırlı olsun bende geldim aranıza kabul ederseniz:) Bugün itibariyle 5 lira ile bende başlıyorum bismillah diyerek :) Özellikle evde israfı kesip nefsimi terbiye ederek güzel birikim yapacağımı düşünüyorum hedefim ayda 1gram altın almak:)

Merhaba canım aramıza hoşgeldin bizde zaten Yen'i başlamış sayılırız :)

Hoş geldin canımmm bol birikimlerin olur inşallah Eylül 17 de kumbaramızı yaptığımız birikimleri yazıyoruz bende her gün 5 TL atıyorum kumbaraya

Ben de şurda yerimi alayım:) Ben de her ay en az 1.000 tl artırmak istiyorum. bu ay kurban aldık felan derken olmadı ama. Bi daha ki ay kısmet.
Hoşgeldinnnnnn 1.000 TL artırmak çok iyi inşallah yaparsın. Çalışıyormusun? Bende eşimin verdiği harçlıktan her ay 200 TL kenara koyup kalandan da arttırıp biriktirmeye çalışıyorum...

Bu ay bayram kurban derken harcamalar şaştı bide bizim iki düğün var biri bayram öncesi cumartesi hem de şehir dışında yol parası takısı derken iki masraf diğeri de bayram ertesi mümkün olduğunca takı harici masraf yapmıyorum kıyafet falan gibi...

Bide Eylül okullar açılıyor masraflar artacak kıyafet kitaplar harçlıklar yeni bir bütçe oluşturmam gerek

Bu ay herkes gerçekten sarsıldı biraz galiba. Kurban, bayram, tatil hata bir kısmınız için de okul masrafları derken.
Bizim okul masrafımız yok ama kızım 14 aylık olduğu için baştan tüm kışlıklarını yenileyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…