HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

Barbi bebekli bir kumbara bulduk kızımla ben aldım küre şeklinde bulduğumuz kumbarayi da kızım aldı. Bir de 25 krdan minik bozuklukları atmak için ev şeklinde kumbara bulduk portmantoya bıraktık onu ortak kullanamaz.haaa benim kumbarama ilk parayı kızım attı 50 tl olarak

Bol bereketli olsun kumbaran canım

Ya allah rizasi icin bana da el atin. Esim 25 tl harclik birakiyor cogu seyi de o evdeyken aliyorum harcligimi biriktireyim diye. Yine para birikmiyor ya deli olucam nwrde hata yapiyom musrif miyim neyim ben yaa...

Telefonuma para yonetimi yukledim. Butun bozukluk vs topladim. Bi surede buzlukla idare edersem galiba bi sure iyi para biriktirebilirim.

Pirinç almam gerekiyordu 5 market dolaştım hepsi evin etrafında zaten en uygun migrosta buldum 2.500 gramı 9.95 idi yanına evdekilere 1 er bana 3 çikolata tatlı yapmak için etimek aldım 16.00 lira tuttu. Kalan para kumbaraya atıldı. Ben de günde 25 tl olarak düşünüyorum harcamami. Bakalım nasıl olacak

İnsallah. Benim daha az oluyor ama buyuk harcamayi esim evdeyken yapiyom. Esim yokken acil olanlar. Boylece biriktirmek kolay oluyor.

Kızlar farklı gruplar var para biriktirme vs. Ile ilgili. Bu grubun kuralı düzeni nasil acilen para biriktirmeyelim çok harcıyorum birikim yapamiyorum

Kızlar farklı gruplar var para biriktirme vs. Ile ilgili. Bu grubun kuralı düzeni nasil acilen para biriktirmeyelim çok harcıyorum birikim yapamiyorum

Hoşgeldiniz,
Her ayın 17'si tablo günümüz, yani ne kadar biriktirdiğimizi buraya yazıyoruz. Böylelikle birbirimizi motive etmiş oluyoruz. Yıl sonunda toplam birikim tablosu yapacağız ve 2018 için hedef koyacağız.

Çoğumuz kumbara kullanıyoruz. Temel ihtiyaçlarınızı ayırıp geriye kalanı kumbaraya atarak başlayabilirsiniz. Biriken parayla gram altın alabilirsiniz. Ayrıca sena9797 Whiteandblue gibi cep telefonu uygulamalarından faydalanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…