- 26 Ekim 2017
- 207
- 223
- 18
- 50
Bol bereketli olsun kumbaran canımBarbi bebekli bir kumbara bulduk kızımla ben aldım küre şeklinde bulduğumuz kumbarayi da kızım aldı. Bir de 25 krdan minik bozuklukları atmak için ev şeklinde kumbara bulduk portmantoya bıraktık onu ortak kullanamaz.haaa benim kumbarama ilk parayı kızım attı 50 tl olarak
Günlük 25tl mi canımYa allah rizasi icin bana da el atin. Esim 25 tl harclik birakiyor cogu seyi de o evdeyken aliyorum harcligimi biriktireyim diye. Yine para birikmiyor ya deli olucam nwrde hata yapiyom musrif miyim neyim ben yaa...
Aramıza hoşgeldin canım biz herayın 17si bu ay ne kadar topladık diye konusuyoruz tablo yapıyoruzSelam kızlar nasilsiniz birikiminiz bereketli olsun inşallah. Gaza geldim kalkıp bir kumbara bulayım ben de
Evt gunluk.Günlük 25tl mi canım
Benim kullandigim program otomatik tablo yapiyor. En azindan kac para birikti goruyorum. TavsiyeederimAramıza hoşgeldin canım biz herayın 17si bu ay ne kadar topladık diye konusuyoruz tablo yapıyoruz
Hangi prog cnm bende moni uygulamasını kullanıyorumBenim kullandigim program otomatik tablo yapiyor. En azindan kac para birikti goruyorum. Tavsiyeederim
Para yonetimi cnm adi.Hangi prog cnm bende moni uygulamasını kullanıyorum
Teşekkürler bakarım onada :) bu arada günlük 25tl hiç az buz değil günde 5 tl biriktirsen ayda bir çeyrek parası yapar :)Para yonetimi cnm adi.
Valla bugun musafırım vardı on tl attım kenara. Yarınkı hedefım 20 tl atmak. Insallah basarılı olurum.Teşekkürler bakarım onada :) bu arada günlük 25tl hiç az buz değil günde 5 tl biriktirsen ayda bir çeyrek parası yapar :)
günlük 25 yerine 20 veriyor gibi düşün her gün 5 tl ni bir yere sakla. tabi konuşması kolay biliyorumEvt gunluk.
Valla bugun dahil 40 tl biriktirdim. Bir gun de musafir agirladim hatta.günlük 25 yerine 20 veriyor gibi düşün her gün 5 tl ni bir yere sakla. tabi konuşması kolay biliyorum
İnsallah. Benim daha az oluyor ama buyuk harcamayi esim evdeyken yapiyom. Esim yokken acil olanlar. Boylece biriktirmek kolay oluyor.Pirinç almam gerekiyordu 5 market dolaştım hepsi evin etrafında zaten en uygun migrosta buldum 2.500 gramı 9.95 idi yanına evdekilere 1 er bana 3 çikolata tatlı yapmak için etimek aldım 16.00 lira tuttu. Kalan para kumbaraya atıldı. Ben de günde 25 tl olarak düşünüyorum harcamami. Bakalım nasıl olacak
Kızlar farklı gruplar var para biriktirme vs. Ile ilgili. Bu grubun kuralı düzeni nasil acilen para biriktirmeyelim çok harcıyorum birikim yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?