HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

Anladım cnm soyle açılmayan bir kumbara yapmalıyım. 2018 için 1 yıllık mi hedef koyuyoruz. Ben sizleri takip ettikçe öğrenirim. Diğer 1 grup daha var onuda beğendim sizler sayesinde geleceğe dair bir seyler yapacağım iyiki varsiniz

Sen de iyi ki varsın, burada hepimiz birbirimize desteğiz. 2018 için henüz belirlemedik 6 aylık ya da 1 senelik olur, Aralık ayında ortak karar alırız.

Sen de iyi ki varsın, burada hepimiz birbirimize desteğiz. 2018 için henüz belirlemedik 6 aylık ya da 1 senelik olur, Aralık ayında ortak karar alırız.
Tamam canım hatta 3 aylık 4 periyot belirleyip her periyot sonunda değerlendirme yapabiliriz. Konuşuruz çok mutlu oldum faydalı bir şey yapacağım için

Selam kızlar aramıza yeni gelenler hosgeldiniiz :)
Geçen ay ben sadece 50tl film bozuk para biriktirebilmiştim o yüzden geçen ayı 0tl biriktirdim diye kavul ediyorum bu aya ekleyeceğim o 50tlyide :)
Hergün 5 tl civarı atmaya calışıyorum

Hoş bulduk arkadaşım bol birikimler

Canım programın adı ne
Psra takibi adi. Gelir ve gidrr seklinde giriyorum. Cok kullanisli. Ayrica aylik masraflari da takip etmemi sagliyor. Mesela fatura odediysem once girdi sonra cikti yapiyorum. Boylece aylik masraflari da gorebiliyorum. Tablo da yapiyor cizelgede.

Arkadaşlar ben gram altın hesabi acmak istiyorum hesap ücreti kesintisi oluyor mu yıllık aylık vs ? Yada tl olarak çektiğinde zarar olur mu . Vadeli vadesiz farkı nedir bide bilen var mi ?

Arkadaşlar ben gram altın hesabi acmak istiyorum hesap ücreti kesintisi oluyor mu yıllık aylık vs ? Yada tl olarak çektiğinde zarar olur mu . Vadeli vadesiz farkı nedir bide bilen var mi ?
Cnm ben kuveytturk kullanıyorum hesap ücreti kesintisi yok. Tl olarak cektiginde kura bağlı diyelim ki bugün aldın bugün sattın alış satış farkı 1 tl sadece. Ki altin hemen hemen hergün yükseliyor. Vadeli için ise altın katılım hesabında tutarsan (onun için belli bir gram altin olmasi gerekiyor, kuveytturk için 10 gr) 3 aylık 6 aylık senelik vs vadesine göre cok düşük bir kar payı geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Evet çok teşekkür ederim bende kuveyt türk ve en para arasında kaldım

İyi akşamlar kızlar bende bugun toplamda 89tl biriktirdim daha ayın 17sine 18gün var birde alacağım birikmişim vardı inşallah bu ay bir yarım altın alabilirim
Sizde nasıl gidiyor?

Vadeli de vade sonunda belli bir miktar faiz koyuyor anapara uzerine. Mesela benim vadeli dolar hesabim var aylik yaklasik 10-11 dolar faiz koyuyor anaparamin ustune. Vadeli hesap acmani tavsiye ederim cunku vadeli hesapta vaden boZulmasin diye zirt pirt basin her sikistiginda para cekemiyorsun. Hesap ucretini de kaldirdi saniyorum bankalar. Artik odemiyoruz hesap kesim ucreti ben oyle biliyorum.

Çok iyi bende gram altın hesabi açmak istiyorum birde dolar açıyım diyorum ikisinede azar azar biriktiriyim diyorum yada sadece altin hesabı buna karar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…