bence o seni biliyordur. ilgisisni çekmemeiş olabilirisn . aynı ortamda bulundunuzmu hiç .Kizlar, begendigim bir cocuk var. 5-6 yildir bi kac kere ayni ortamda bulundum ama hic bir zaman arkadas bile olmadik. Sosyal medyadan ekli bile degil. Alakasiziz yani.
Ablam ablasiyla arkadas, arasi iyi ama cok samimi degil fakat beraber kahve icmeye cikabilir.
Cocukla da dogal olarak tanisiyorlar. Arada mesajlasacak kadar samimiler, sosyal medyada ekliler ama onunla bulusacak kadar samimi degiller.
Cok fazla ortak arkadasimiz var ama hic biri de benim aramizi yap diyebilecegim insanlar degil.
İs yeri sahibi ama benim ugrayabilecegim bir tarzda is yeri degil. Uzak akrabamla alakali bir is yeri ama onu bahane edip gitsem bile cocugu gorecegim bir bahanem yok cok alakasiz bir konumda.
Populer, begenilen, duzgun, bekar bir adam. Silik bir tip de degil biraz isim zor yani.
Ortam geregi sosyal medyadan cat diye ekleyebilecegim bir durumda da degilim, diger kizlardan biri olurum. Zaten bu kadar ortak insan oldugu icinde hos durmaz.
Ayni sehirdeyiz.
Ama ama ama:)) Bilgiler bu kadar:) haydi bir de bana yardim edelim:))
Not, bugun calisiyorum her an bakamayabilirim ama firsat buldukca bakicam lutfen konu acip gitti gibi dusunup kizmayin..
Not2: daha once beni begenip soran birisi ama sevgilim vardi adim atacagi bir durum yoktu. Bi kendimi gosterebilsem ustune gotmeyecegim zaten istersen adim atar.
Canim not2 de yaziyor beni begenip sormus zaten. Ayni ortamda da 1-2 kez bulunduk ama sevgilim vardi o zamanlarbence o seni biliyordur. ilgisisni çekmemeiş olabilirisn . aynı ortamda bulundunuzmu hiç .
Bence de. Ama ne iste bahaneyi bulamiyoruz bir turlu:)Bu bilgiler doğrultusunda tüm iş ablamda bitiyor.Birşeyler ayarlasın,sizi bı araya getirsin bir şekilde.öbur türlü çok zor
5-6 yildir adim atmayan adama degmezKizlar, begendigim bir cocuk var. 5-6 yildir bi kac kere ayni ortamda bulundum ama hic bir zaman arkadas bile olmadik. Sosyal medyadan ekli bile degil. Alakasiziz yani.
Ablam ablasiyla arkadas, arasi iyi ama cok samimi degil fakat beraber kahve icmeye cikabilir.
Cocukla da dogal olarak tanisiyorlar. Arada mesajlasacak kadar samimiler, sosyal medyada ekliler ama onunla bulusacak kadar samimi degiller.
Cok fazla ortak arkadasimiz var ama hic biri de benim aramizi yap diyebilecegim insanlar degil.
İs yeri sahibi ama benim ugrayabilecegim bir tarzda is yeri degil. Uzak akrabamla alakali bir is yeri ama onu bahane edip gitsem bile cocugu gorecegim bir bahanem yok cok alakasiz bir konumda.
Populer, begenilen, duzgun, bekar bir adam. Silik bir tip de degil biraz isim zor yani.
Ortam geregi sosyal medyadan cat diye ekleyebilecegim bir durumda da degilim, diger kizlardan biri olurum. Zaten bu kadar ortak insan oldugu icinde hos durmaz.
Ayni sehirdeyiz.
Ama ama ama:)) Bilgiler bu kadar:) haydi bir de bana yardim edelim:))
Not, bugun calisiyorum her an bakamayabilirim ama firsat buldukca bakicam lutfen konu acip gitti gibi dusunup kizmayin..
Not2: daha once beni begenip soran birisi ama sevgilim vardi adim atacagi bir durum yoktu. Bi kendimi gosterebilsem ustune gotmeyecegim zaten istersen adim atar.
Tesekkur ederimO öneriye yok, bu öneriye yok diyorsunuz. Haber güvercini gönderin bence hem farklı olur
Hayat cok kısa, ben olsam eklerdim sosyal medyadan. Karşılık verirse ne ala, karşilik vermezse kendi kaybetmiş olur ben de önüme bakarım.Tesekkur ederim
Ablam biliyor. Ne yapsak etsek bi araya denk gelsem diye dusunduk bilemedik. Fotograf olayi mantikli bence deAblanıza söylediniz mi?hem tanışıyorlar hem sosyal medyada emmiler hem ablasını tanıyor.ablaniz sosyal medyada biraz göze sokarcasina sizin fotonuzu paylaşsa,belki sizi merak eder
Sanirim tek secenek buHayat cok kısa, ben olsam eklerdim sosyal medyadan. Karşılık verirse ne ala, karşilik vermezse kendi kaybetmiş olur ben de önüme bakarım.
Cok iyi fikir bence. Hatta yalniz meleğim falan yazsınAblanıza söylediniz mi?hem tanışıyorlar hem sosyal medyada ekliler hem ablasını tanıyor.ablaniz sosyal medyada biraz göze sokarcasina sizin fotonuzu paylaşsa,belki sizi merak eder
Ugrasmadim ki. Cocugu begeniyorum sadece ve bi sekilde denk gelip kendimi hatirlatmak istedim, bunu da ustune dusmeden belli etmeden yapmak istiyorum hepsi bu.. ne ulasilmaz oldugunu dusunuyorum, ne kosullarinda gozum var ne de sindi planlarla kendime baglamaya calisiyorum:))Sizi beğenip sorduğunda, sevgiliniz olduğunu öğrenmesi bir daha yaklaşmaması için yeterli neden bence.
Erkeklerin hepsi hepimizin eskiden başka insanlarla ilişkisi olduğunu tahmin eder ama bunu o anda öğrenip, biliyor olmak psikolojisi başkadır. O nedenle beğenisi bitmiştir muhtemelen ve allasen bi erkek için bu kadar Ali Cengiz oyununa gerek var mı? Kıran mı girdi erkek soyuna?
Ulaşılmaz bi yere koymuşsunuz kafanızda, bunu duygu sanıyor olabilirsiniz ya da adamın sosyo-ekonomik koşulları hoşunuza gittiği içindir. Üzgünüm ama başka türlü kimse bu kadar uğraşmaz.
Bekar erkekler eklesinCok iyi fikir bence. Hatta yalniz meleğim falan yazsın
Ama bakın başka bir üye daha yazmış, beş altı yıldır o tesadüf gerçekleşmedi ise, bundan sonra gerçekleşmesi çok zor ve siz belki de o zaman düşündüğünüz kadar mutlu olmayacaksınız.Ugrasmadim ki. Cocugu begeniyorum sadece ve bi sekilde denk gelip kendimi hatirlatmak istedim, bunu da ustune dusmeden belli etmeden yapmak istiyorum hepsi bu.. ne ulasilmaz oldugunu dusunuyorum, ne kosullarinda gozum var ne de sindi planlarla kendime baglamaya calisiyorum:))
Aynen.Cok iyi fikir bence. Hatta yalniz meleğim falan yazsın
Anladim. Tesekkur ederim ayirdiginiz zaman icinAma bakın başka bir üye daha yazmış, beş altı yıldır o tesadüf gerçekleşmedi ise, bundan sonra gerçekleşmesi çok zor ve siz belki de o zaman düşündüğünüz kadar mutlu olmayacaksınız.
Yeni insanlarla tanışmak size daha çok heyecan katar. Bence vazgeçin. Yok sosyal medya, yok ablanızın aracı olma ihtimali falan hoş değil. Hiçbir şekilde doğal görünmez. Erkek kısmı uyanıktır bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?