Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz, genel fikir buSosyal medyadan ekleyip bütün paylaşımlarını beğenin demiyoruz ki. Bence ekleyin hikayenize falan cevap verebilir o şekilde konuşmanız başlayabilir en mantıklı yol bu.
Lütfen bu işin sonunu ne oldugunu falan da yazın ya konuyu açıp kaciyorlar hep bu tarz konulardqHaklisiniz, genel fikir bu![]()
Aaa cok guzel fikir evetttMadem ilk adimi atan siz olmak istemiyorsunuz aklima soyle bir sey geldi: Ablalar bulussun. Siz de gidin. Ucunuz fotograf cekilin. Instaya koyup cocugun ablasini da etiketleyin ve bekleyin bakalim o sizi ablasiyla ayni karede gorup bir girisimde bulunacak mi..
Tamam yazicam:)Lütfen bu işin sonunu ne oldugunu falan da yazın ya konuyu açıp kaciyorlar hep bu tarz konulardq
Aynen yapalim bunuBence ablanda ekliyse, ablan seninle foto story fln paylaşsın bol bol bu ara, dikkatini çek, bir hatırlat kendini o şekilde önce.
Guzel fikir su abla olayiSizi beğendiğinde kime sormuş sizi? O kişiye söylerseniz kulağına su kaçırtabilir.
Ablanız sosyal medyadan ikiniz fotoğrafını paylaşsın hatta ablanız çocuğun ablasıyla buluştuğunda siz de kaynak yapın. Bir şekilde yine dikkat çekersiniz. Sizi zaten tanıyor ya, ben olsam iş yeri güzergahında dolanırdım. Denkleşme durumu olurdu. Benim için en kolayı bu![]()
Sizi beğendiğinde kime sormuş sizi? O kişiye söylerseniz kulağına su kaçırtabilir.
Ablanız sosyal medyadan ikiniz fotoğrafını paylaşsın hatta ablanız çocuğun ablasıyla buluştuğunda siz de kaynak yapın. Bir şekilde yine dikkat çekersiniz. Sizi zaten tanıyor ya, ben olsam iş yeri güzergahında dolanırdım. Denkleşme durumu olurdu. Benim için en kolayı bu![]()
Hala bisey yapmadim. Burdan gazi almistim eklicektim ama ablam durup dururken eklemenin cok abarti oldugunu dusunduEee ne yaptınız
O kadar ikilemde kaldim ki, ablam da durup dururken cocugu eklemenin cok abarti oldugunu dusunuyorbence en çabasız ve doğal hali sosyal medyadan eklemek. ortak arkadaşlarda çıkmış olabilir ve eklemiş olabilirsiniz. hem de hafiften bir adım atmış olursunuz.
diğer türlü ablalarla buluşmak falan daha çaba içinde gibi bir hal oluyor. bir de eskiden senden bir işaret almadığı için tekrar adım atmak istemeyebilir.
ekle gitsin. ne diyebilir ki çevresine de. kız beni ekledi mi dicek.
O kadar düşünmeyin bence ekleyin gitsin.O kadar ikilemde kaldim ki, ablam da durup dururken cocugu eklemenin cok abarti oldugunu dusunuyor![]()
Ayrildigim sevgilimin kankasi kizTam bunu yazcaktim. Kime sorduysa ayni kisi, hani m&msi sormustun ya, o simdi single bir bak istersen desin![]()
Ya bence bu kadar düşünmeyin. Beğendiğiniz için eklemiş olun ne çıkar ki. Öyle ilk adımı kendi atıp mutlu olan çok insan var. Cesur olun boşverin kim ne der diye. Ben de eskiden çekingen biriydim. Şimdiki aklım olsa daha net ve cüretkar olurdum.Ayrildigim sevgilimin kankasi kizsans bana gulmuyor . Hayat garip tesaduflerle dolu
![]()
Cok haklisiniz yarin bu konuyu dusunup cesaret toplicamYa bence bu kadar düşünmeyin. Beğendiğiniz için eklemiş olun ne çıkar ki. Öyle ilk adımı kendi atıp mutlu olan çok insan var. Cesur olun boşverin kim ne der diye. Ben de eskiden çekingen biriydim. Şimdiki aklım olsa daha net ve cüretkar olurdum.