Haydi bana bir fikir bulalimm!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emenems

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
2.203
3.240
333
Kizlar, begendigim bir cocuk var. 5-6 yildir bi kac kere ayni ortamda bulundum ama hic bir zaman arkadas bile olmadik. Sosyal medyadan ekli bile degil. Alakasiziz yani.

Ablam ablasiyla arkadas, arasi iyi ama cok samimi degil fakat beraber kahve icmeye cikabilir.

Cocukla da dogal olarak tanisiyorlar. Arada mesajlasacak kadar samimiler, sosyal medyada ekliler ama onunla bulusacak kadar samimi degiller.

Cok fazla ortak arkadasimiz var ama hic biri de benim aramizi yap diyebilecegim insanlar degil.
İs yeri sahibi ama benim ugrayabilecegim bir tarzda is yeri degil. Uzak akrabamla alakali bir is yeri ama onu bahane edip gitsem bile cocugu gorecegim bir bahanem yok cok alakasiz bir konumda.

Populer, begenilen, duzgun, bekar bir adam. Silik bir tip de degil biraz isim zor yani.
Ortam geregi sosyal medyadan cat diye ekleyebilecegim bir durumda da degilim, diger kizlardan biri olurum. Zaten bu kadar ortak insan oldugu icinde hos durmaz.

Ayni sehirdeyiz.

Ama ama ama:)) Bilgiler bu kadar:) haydi bir de bana yardim edelim:))

Not, bugun calisiyorum her an bakamayabilirim ama firsat buldukca bakicam lutfen konu acip gitti gibi dusunup kizmayin..

Not2: daha once beni begenip soran birisi ama sevgilim vardi adim atacagi bir durum yoktu. Bi kendimi gosterebilsem ustune gotmeyecegim zaten istersen adim atar.

Son düzenleme:
En mantıklısı sosyal medyadan eklemen, neden eklemediğini anlamadım. Nikah memuyla kapıya gitmiyorsun alt tarafı sosyal medya

Bu kadar zorsa ve şimdiye dek ondan bir adım gelmediyse ben zorlamazdım.
Eskiden ayni ortamda denk geldigimizde cocuk beni hatirlamayip daha once bu kiz kim diye sormustu begendigini soylemis. Ama sevgilim vardi. Hic dusunmemistim, alakam yoktu. Bir adim atacak durumu da yoktu yani

Normalde eklerdim. Ablalar arkadas vs icin icinde aile olunca cekindim acikcasi
Çekinecek ne var onu anlamıyorum işte, tanıdık sonuçta. İnstagramdan eklemeyi biraz büyütüyorsunuz sanırım gözünüzde, ama çok basit bir platform yani beni oradan ekleyene hiçbir anlam yüklemem

Çekinecek ne var onu anlamıyorum işte, tanıdık sonuçta. İnstagramdan eklemeyi biraz büyütüyorsunuz sanırım gözünüzde, ama çok basit bir platform yani beni oradan ekleyene hiçbir anlam yüklemem
Kizlar ilgi gosterdigi icin ve biz cok alakasiz oldugumuz icin, aile de arada olunca ay bu kiz bana yaziyor der hemen diye dusundum acikcasi

Moralinizi bozmak istemem ama 5-6 yildir bir sey olmadiysa bu kadar zorlamayin derim. Olacak olan siz kacsaniz bile olurdu. Zorlama ile olan isten hayir gelmez.

Moralinizi bozmak istemem ama 5-6 yildir bir sey olmadiysa bu kadar zorlamayin derim. Olacak olan siz kacsaniz bile olurdu. Zorlama ile olan isten hayir gelmez.
Haklisiniz az once arkadasimda yazdi fakat eskiden beni gorup begenmis sormus biri ama benim bir iliskim vardi ve hic bu tarz birsey dusunmemistim. Adim da atamazdi yani

medya-basın-yayın
Kendisine gidip,yaptığınız iş hakkında araştırma yapıyorum, yazı yazacağım deyip röportaj yapmak istediğinizi söyleyin.
Olacağı varsa olur
Sjsjsk medya yazınca bende muhabir mi sandım ne

Ya ne bileyim ablalar arkadas olunca normal tanistigim biri gibi davrqnmaya cekindim. İnstagramdqn ekle mi diyorsunuz?

İnstadan ekleme. Popüler biriyse zaten başkaları da ekliyordur. Herhangi biri olursun. Daha önce nerde gördü ve bu kız kim dedi?

İnstadan ekleme. Popüler biriyse zaten başkaları da ekliyordur. Herhangi biri olursun. Daha önce nerde gördü ve bu kız kim dedi?
Aynen.. daha once bir mekana gitmistim arkadasimla ve o da ordaymis. Arkadasimin selam verdigi kizi arayip bu kiz kim vs beni sormus begenmis

Aynen.. daha once bir mekana gitmistim arkadasimla ve o da ordaymis. Arkadasimin selam verdigi kizi arayip bu kiz kim vs beni sormus begenmis
Arkadaşınla bir ortam oluştur, arkadaşını ve kızı kullanarak artık yalnız olduğunu duymasını sağla. Aklıma gelenler bunlar…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…