Kizlar, begendigim bir cocuk var. 5-6 yildir bi kac kere ayni ortamda bulundum ama hic bir zaman arkadas bile olmadik. Sosyal medyadan ekli bile degil. Alakasiziz yani.
Ablam ablasiyla arkadas, arasi iyi ama cok samimi degil fakat beraber kahve icmeye cikabilir.
Cocukla da dogal olarak tanisiyorlar. Arada mesajlasacak kadar samimiler, sosyal medyada ekliler ama onunla bulusacak kadar samimi degiller.
Cok fazla ortak arkadasimiz var ama hic biri de benim aramizi yap diyebilecegim insanlar degil.
İs yeri sahibi ama benim ugrayabilecegim bir tarzda is yeri degil. Uzak akrabamla alakali bir is yeri ama onu bahane edip gitsem bile cocugu gorecegim bir bahanem yok cok alakasiz bir konumda.
Populer, begenilen, duzgun, bekar bir adam. Silik bir tip de degil biraz isim zor yani.
Ortam geregi sosyal medyadan cat diye ekleyebilecegim bir durumda da degilim, diger kizlardan biri olurum. Zaten bu kadar ortak insan oldugu icinde hos durmaz.
Ayni sehirdeyiz.
Ama ama ama:)) Bilgiler bu kadar:) haydi bir de bana yardim edelim:))
Not, bugun calisiyorum her an bakamayabilirim ama firsat buldukca bakicam lutfen konu acip gitti gibi dusunup kizmayin..
Not2: daha once beni begenip soran birisi ama sevgilim vardi adim atacagi bir durum yoktu. Bi kendimi gosterebilsem ustune gotmeyecegim zaten istersen adim atar.