banada fark etmez kızlar siz nereyi isterseniz bana uyar ister cafe ister mağaza önü o zmn bir gün öncesi şöle yaparız hava kötü olursa cafeye geçelim deriz iyi olursa mağaza önünde buluşup ordan karar veririz ya da sizin fikriniz nasıl olursa kızlar kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar bende ankaradanım ve banada uyarsa ve ogun nisanlımın carsı izni gunu olmazsa bende gelmek istiyorum
kızlar ya 12 nisan banada uymuyor çünkü 11 nisan doğum günüm büyük ihtimal ben istanbula gidicem yada nişanlım gelicek ve katılmam mümkün deil bir sonraki hafta yapsak olmaz mı?
günaydın kızlar bende ankaradanım ve banada uyarsa ve ogun nisanlımın carsı izni gunu olmazsa bende gelmek istiyorum
kızlarr bende geliyim mii daha yeniyim ben ama tanışırız demi
ya ben hala koca adayı bile bulamadım ama beni aranıza almıycakmısıznız ha beni dışlycakmısınız ühüüüüüüüüsenağlama.
bence bulşmanın ne zaman nerde yapılacvağına dair bi başlık daha aç. ben ankaralı ablalarla buluşmalara gidiyom zaten. bi de sizle buluşayım hehe bakalım hanginiz daha matr-tatlicadiarzu-ak
kızlar süpersiniz...12 nisan pazara geliyor süper,çalışma günü değil:)) iş miş olmaz yatış günü:))sözvermemekle beraber,bende gelmek istediğimi bildireyim...inşallah diyimkaydirigubbakcemile2
kızlar süpersiniz...12 nisan pazara geliyor süper,çalışma günü değil:)) iş miş olmaz yatış günü:))sözvermemekle beraber,bende gelmek istediğimi bildireyim...inşallah diyimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?