Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldimssssssssss kuuzular...
nasıl yani kızzz yurtdışı değilmisin sen :1shok:
Kızalr hehee bende varım dermişim ama nisanın 25-26 sında ankarada sınavım var, belki uygun olursa gelmeyi çok isterim yanınıza kaydirigubbakcemile3, istanbuldan misafir alırsınız heralde dimi??
tamam tobicim. 12 nisan pazar saat birde :)
alışweriş bahane, tanışmak muhabbet maksat. . 12 nisan çabucak gelseee
ay buarada nası kar yağıyooo kızlar yaa, gözüm dışarda ..
ıtı&buse gelirsin kız ne olcakk bak evlenmeden sanada hoş bi anı olur kaçıver bigüncükyerimseniben
özlemcim temmuza kadar ooo daha buluşurz cnm sıkma canını sen sen haber et ben geliyorum diye bi buluşmada senn için yaprız ne olcak
blacquınanacım ne yapsakki sana yaw...mesela söle bişi yapamzmısın..mesela 1 den 3 e kadar bizimle dursan sonra sözlünün yanına gitsen falan olmazmı..
cumarteside uyar aslında ama şöle bi durum var ben 5 e kadar işdeyim... hadi be hacı yap bi güzellika.s.
aaa bide pashimamız var 25-26 nisan olursa kaydirigubbakcemile2
buarada pashimamıza bi kahve içirmeden yollamayız tabi ..
beklerim güzelim her zmn misafirim olabilrsin
Oyyy canlarım benim yaa inş. allah kısemt ederse sizlerle tanışmayı çok isterim gerçekten. Siz buluşun 12 nisanda uygun olursanız gene toplanmayı düşünürseniz 25-26 sında gelrim mutlaka yanınıza, emin olun kaçırmam yani. Çok naziksiniz hepiniz ankaralı olduğunuz belli yani.
İstanbul buluşması da 12 sinde canlarım bu arada.
Hepinizi öptümmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
bu arada PASMİNA cımada yine herkese uyarsa toplanırız yine eee kızcağız buralara kadar gelmiş bi kahvemizi içmesin kızcağız şimdi dimi ama sositososito
beklerim güzelim her zmn misafirim olabilrsin
Oyyy canlarım benim yaa inş. allah kısemt ederse sizlerle tanışmayı çok isterim gerçekten. Siz buluşun 12 nisanda uygun olursanız gene toplanmayı düşünürseniz 25-26 sında gelrim mutlaka yanınıza, emin olun kaçırmam yani. Çok naziksiniz hepiniz ankaralı olduğunuz belli yani.
İstanbul buluşması da 12 sinde canlarım bu arada.
Hepinizi öptümmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
Ne demek cnm bu arada istanbula gelme gibi şansım yok keşke olsaydı sizinle tanışmak isterdim özellikle böcük arsima ve burcuyla hepinizi çok seviyorum Şeniz
kızlarr bende gelmek istiyorummm
amaa benimm merak ettiğim bişi var nerden tanicaz birbirimizii :))
tabiki sende gel ee zaten bizim yüzümüzde belli olur çeyizci kızlar grubu olarak sen mandalinmisin sen tobimisin derim ben heralde :roflol:
kızlarr bende gelmek istiyorummm
amaa benimm merak ettiğim bişi var nerden tanicaz birbirimizii :))