evet buay çok güzel olur ne sıcak ne soguk yagmur olmadıgı sürece denize girilir ben sauna hamam çok severim yaz olsun kış olsun vazgeçilmezimdir sen merak etme kışında gezecez tıkılmayız içeri elmadaga kızılcahamama piknige gidecez kar altında sucuk ekmek bi gelme bak naparım ozaman hoşçakalın öpüyorumtombişim gene balayımı ooooof antalyanında en güzel zamanı tadını çıkar benim içinde yüz bi kış içeri tıkılacaz doyasıya oksijen topla iyi eglenceler öpt
gelince anlatacaksın ama herşeyi
istememmi çok severi
m evdede yaparım benim eşim çankırılı orda dügünde yapılır bamya keşkek etli bulgur erik hoşafı dügünlerin olmazsa olmazı ellerine saglık hani senin elindende ne lezzetlıdir kimbilir bigün yeriz bellimi olur kendine iiii bak hoşçakal
tereyag sevilmezmi bizim evin vazgeçilmezidir inşallah kısmet mıhdarı kandırabilirsem kaçarız bi hafta sonu tabiki eşin kabul ederse çünkü biz eşlerle geliriz yada siz bize gelin eniyisi bu olur burda toplanır yaparız bende herşeyi hazırladım çocukların işten gelmesini bekliyom yola çıkacaz gece 1gibi falan sabah otelde olacak şekilde hayırlısıyla öpüyorum esmerimopuyorumnanaktansende güle güle git ne bakıyorumda eniştemle aşk tazeliyorsunkaydirigubbakcemile
bana birgün gelin yaparım size bu pilavdaaaa yalnız tereyağ sevmeniz lazımmmnaniknaniknaniknanik
APLAM HANİ GİRDAP APLAM GELEMEDİYA CAKUZİ FENTEZİSİNE ONDAN ŞEEETTİMDİ YANİİİİkali gülmekten kırıldım girdapa gonderdiğin içi dolu jakuziyi görünce nerden de bulursun sen çok yaşa tombiş nereye gidiyor keşke oda olsaydı hatta konuşmuştuk ya akşamada beyler gelecek okey oynayacaktık yinede gelen beyler olursa akşamda kalırız onuda duyuralam nam serseri çiçek eşleri ve tanışıp kaynaşmak isteyen üyelerimizde olursa çok güzel olur seninkiyle benimki hazır kuvvet zafen opuyorumnanaktan
CANIIIIIM NE OLDU SANNAAAA:sm_confused:
::1rolleyes::1rolleyes:işte buuuuu
hayırlı cumalar canlarımmmm
herkesi bol öpemmmmmm:gitme::gitme::gitme::gitme: işde bu durumdayım kalim nurşen ablaaaaa
SELAM CANIM ARAMIZA HOŞGELDİNvereliniortakiyakşamlar angaralılarrrrrrrrrrrrrrrrr
APLAM CAKUJİ İSTEMİYOSAN BEN SANA GELİRKENE PLASTİK LEĞEN GETÜREMMİİİ:roflol:mıhterım benimi kandırıyosun istemem ben bu yalancı jakuziyi bide bıyıklı koymuşsun ıykk midem bulandı
banane gelmicem işte
tombiş nereye kaçıyosun hani verdiğin sözler yok artık inanmıyom kk kadınlarına siz beni kandırıyonuz
yaşlıyım diyemi yapıyonuzmafoldumben
TOMBİŞİM CANIMIN İÇİ BENİM İÇİNDE GİR DENİZE DİYCEM EMMEEEevet buay çok güzel olur ne sıcak ne soguk yagmur olmadıgı sürece denize girilir ben sauna hamam çok severim yaz olsun kış olsun vazgeçilmezimdir sen merak etme kışında gezecez tıkılmayız içeri elmadaga kızılcahamama piknige gidecez kar altında sucuk ekmek bi gelme bak naparım ozaman hoşçakalın öpüyorum
BOL ŞANSLAR ABLACIM,herkeslere hayırlı hafta olmasını diliyorum oğlumada ve tüm işsizlere dualarınızı bekliyorum çarşamba günü kayseride ziraat bankasının mülakatına girecek salı gününden gideceğiz hakkımızda hayırlı ise olsun arkadaşlarım görüşmek üzere tombişim kendini denize atmıştır bile iyi tatiller diliyorum öpüldünüzopuyorumnanaktan
AAAAAA KUZEY Bİ SEFERDE SANA DENK GELSE KAFAMI KIRACAĞIM VALLA:umursamaz:ama ogün benim oğlumun doğum günüyine tutturamadım
sağlık olsun bir gün bir gelicem tam olacak :)sizlere şimdiden bol eğlenceler diliyorum Ankara güzelleri hepinize kucak dolusu öpücükler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İNŞALLAH UYAR CANIM ÇOK SEVİNİRİZopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5ayy ablacım...inşallah diyim..zamanı uyarsa neden olmasın..ama işten zamanım kalıırsa.çok isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AY NEDEMEK CANIM AŞKOLSUN TABİKİDE GELEBİLİRSİN:1hug:bende ankaradayım bende çok isterim sizinle buluşmayı tabi benide aranıza alırsanız :)
GÜNAYDIIIIIIIIN ANKARANIN EN ELİT HATUNLARIIIIIIIopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HAYDİ BAKALIM BULUŞMAYA 4 GÜN KALDI EMME VELAKİN BİZİM HATUNLARDAN HİİİİİÇ HABER YOK:sm_confused::uhm:
NERDESİNİZ BE YAV:sm_confused::uhm: NOLDU SİZE BÖYLE:sm_confused::uhm:
PEKİ GELMEYİN BAKALIM :dilcikar: BİZDE GELENLERLE BULUŞURUZ NAPALIM:dilcikar::dilcikar: