NE O KIZ ELİNLE OLANI BALAYINAMI GÖTÜRÜYOSUN:teytey::dance:yerimsenibengünaydın muhtarımmmmm
gelirler merak etmeee:hulya:
ben antalya gitmesem ordayım kaman cevizimle ve yuvkamlacokacimcoook gelecemmm nasip olursa olmasa başka buluşmaya gelirim :bbo:
yalnız sen garsonları ayarlaaa oldumuuıuuuşua.s
AAAAAA KUZEY Bİ SEFERDE SANA DENK GELSE KAFAMI KIRACAĞIM VALLA:umursamaz:
SANKİ SEN GELMEYESİN DİYE ÖZENLE SEÇİYORUM GÜNLERİ:umursamaz: HAYRETB BİŞEY :umursamaz:lmaz:
BİLİYORUM KAYMAKIM FARKINDAYIM, SENİ HOŞ GÖRÜRÜZ MERAK ETME:1hug:eylül mesaji oküdü pazar günü işi çok zor sanrm katlamaz hafta sonlarim biliyorsnz çok yoğn şeker paremmmmmmm
NE O KIZ ELİNLE OLANI BALAYINAMI GÖTÜRÜYOSUN:teytey::dance:
İYİDE SENİN NE İŞİN VAR BACIM:roflol::roflol: BIRAK GENÇLERİ BAŞBAŞA:roflol:
EEE KAYNANA İŞTE NOLACAK, İLLE ODA GİDECEK BALAYINA:roflol:
KISKANÇ KAYNANAAAA:teytey::dance::sm_cool::roflol:
:lepi:yok ablam mıhtarım cuma akşamı çıkyoruz bi hastamız var kanser gelinin kızımın amcasıııyerimseniben
onu gidiyoruz cuma akşamı çıkyoruz pazar akşamı döneceyizzz
galiba oyle yoksaben uçarak gelçektimmmm uçarakkkk
ÇOK GEÇMİŞOLSUN CANIM:1hug:NE O KIZ ELİNLE OLANI BALAYINAMI GÖTÜRÜYOSUN:teytey::dance:
:lepi:yok ablam mıhtarım cuma akşamı çıkyoruz bi hastamız var kanser gelinin kızımın amcasıııyerimseniben
BENDE HEMEN HINZIRLIK DÜŞÜNDÜM DEMİİİ:roflol:
NEYSE BİR SONRAKİ BULUŞMAYA BEKLERİZ CANIMopuyorumnanaktan:1hug::enbuyukkk:
herkeslere hayırlı hafta olmasını diliyorum oğlumada ve tüm işsizlere dualarınızı bekliyorum çarşamba günü kayseride ziraat bankasının mülakatına girecek salı gününden gideceğiz hakkımızda hayırlı ise olsun arkadaşlarım görüşmek üzere tombişim kendini denize atmıştır bile iyi tatiller diliyorum öpüldünüzopuyorumnanaktan
ama ogün benim oğlumun doğum günüyine tutturamadım
sağlık olsun bir gün bir gelicem tam olacak :)sizlere şimdiden bol eğlenceler diliyorum Ankara güzelleri hepinize kucak dolusu öpücükler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende ankaradayım bende çok isterim sizinle buluşmayı tabi benide aranıza alırsanız :)
GÜNAYDIIIIIIIIN ANKARANIN EN ELİT HATUNLARIIIIIIIopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HAYDİ BAKALIM BULUŞMAYA 4 GÜN KALDI EMME VELAKİN BİZİM HATUNLARDAN HİİİİİÇ HABER YOK:sm_confused::uhm:
NERDESİNİZ BE YAV:sm_confused::uhm: NOLDU SİZE BÖYLE:sm_confused::uhm:
PEKİ GELMEYİN BAKALIM :dilcikar: BİZDE GELENLERLE BULUŞURUZ NAPALIM:dilcikar::dilcikar:
yerimsenibengünaydın muhtarımmmmm
gelirler merak etmeee:hulya:
ben antalya gitmesem ordayım kaman cevizimle ve yuvkamlacokacimcoook gelecemmm nasip olursa olmasa başka buluşmaya gelirim :bbo:
yalnız sen garsonları ayarlaaa oldumuuıuuuşua.s[/QUO
:umursamaz::1no2::jeyyar:
eylül mesaji oküdü pazar günü işi çok zor sanrm katlamaz hafta sonlarim biliyorsnz çok yoğn şeker paremmmmmmm
NE O KIZ ELİNLE OLANI BALAYINAMI GÖTÜRÜYOSUN:teytey::dance:
Ben de katılmak istiyorum toplantıya acemi olduğumdan listenin altına ismimi yazamadım sevgiler