CANIM ABLAM BENİİİİİMMMM:asigim::1hug:a.s.sağol organizatörler kraliçesi gardaşımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz:sm_cool::teytey::dance:a.s.:enbuyukkk:
iyi akşamlar organizatör ler kralacesiiiii
eeeeeeeeeeeeeee yine buluşma var galiba ne güzel ya olmak var olmamak var ankarda grip var ne olacak şimdiiiii bahene herşey şaheneee gelemem gelemem ama sizi ozledimmm:)
-----------------------------------------TATLICADIMIZ teprikler canım ananlı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnn allahım :ecrin_bebek:
aaayy brnde annkaralıyım.........
kızlarrr çok sewindimmmm.
buluşmaya bekleriz Ankara lımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktana.s.
ayyy çok seiinirim..inşalahh gelirim bendee saol canımmma.s.
BANA ÖLE GLİYOKİİİİİİİ SEN BİZİ KANDIRIYOSUN:uhm: HEP BİR SONRAKİNE GELECEM DİYOSUN AMA EKİYOSUN BİZİİİiyi akşamlar organizatör ler kralacesiiiii
eeeeeeeeeeeeeee yine buluşma var galiba ne güzel ya olmak var olmamak var ankarda grip var ne olacak şimdiiiii bahene herşey şaheneee gelemem gelemem ama sizi ozledimmm:)
-----------------------------------------TATLICADIMIZ teprikler canım ananlı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnn allahım :ecrin_bebek:
MELİSCİĞİM GELİRSEN ÇOK MUTLU OLRUZ CANIM:1hug: BEKLERİZ CANIM BENİİM:asigim::1hug:aaayy brnde annkaralıyım.........
kızlarrr çok sewindimmmm.
APLAM BU ESMER KAYNANA OLUNCA YAŞLANDIYA GELEMEZ O ISRAR ETME:roflol:Hani gelecektinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:umursamaz:lmaz: :1no2:KüstümmmmmmmmmmCADIARZU
jakuzi yoksa ben gelmem havatacaksınızdimi banane ben jakuzi isterim mıhtarrrrrrrrrrr duydunmu :ecrin_bebek: