- 20 Mart 2008
- 141.207
- 212.361
- 60
Esmerim sen gitmiyon yani teyzen rahatsızlnmış çok geçmiş olsun arkadaşım opuyorumnanaktan
Kalişşş kim bu süpriz isim çok merak ettim şimcikk sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5 şimdi orada olmak vardı demi bahçede oturacan kayfe keyfi yapacan ohhh sefanız olsun bacummm kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
üzülme canım:içelim:biz senin yerine çay içerizfotolarda görürsünopuyorumnanaktana.s.
ayyy nurşen abla bekliyorum fotoları en acilinden
içn bakalım çayları kahvelerikaydirigubbakcemile3
BACIM BULUŞMAYA GELENLER GÖRECEK FOTO LARI GELMEYENLER GÖREMEYECEK sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
SEN TEEEEE İSTANBULDASIN, BULUŞMAYA GELEMEYECEĞİN İÇİN FOTOLARIDA GÖRMEYECEN ŞEKERCİİİİM a.sa.s
ABLAAAAAAAA NASIL YANıı GELEMıYOSUUUNNNNbilmiyorumkismile :sinifsinif:günaydıııııın güüüünnaaaaydddın arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları iyi gezmeler işi gücü boşverin bol bol gezin ben öyle yapıyorum mıhtarım bilir ama toplantıya gelemiyorum iyi eğlenceler esmerim teyzene geçmiş olsun dualarımız sizinle
TOMBıŞıM ŞUNLARA BıŞEY DE YAAA BENıM KALBıME ıNDıRCEKLER :sinifsinif::sinifsinif:GÜNAYDINLARRRRRRRR CANLAR.NASILSINIZ BAKALIM.YAPMAYIN ARKADAŞLAR MIHDARIMIZIN YÜREGıNE ıNDıRECEKSıNıZ....VARIMIZ YOKUMUZ BıDE KIYMATLI MIHDARIMIZ VAR....YANEEEEEE VARMI KKDA BAŞKA MIHDAR...GıRDAP GELMıYOR ESMER GELMıYOR ŞıMDıDE DıLEK52 GELEMıYORUM DEMıŞ ALLLL Bı GÜZEL EGLENCE BıZE NASIL EGLENCEKSEK BıDE ıYı EGLENCELER DıLEMEZLERMı YARAYA TUZ MıSALı....ASLA KABUL ETMıYORUZ.HERKEZLERı BEKLıYORUZ MEGER MEVLA ENGELLEMEZSE SONUNA KADAR 2 ELıM KANDADA OLSA YANINDAYIM MIHDARIM....GÖRÜŞMEK ÜMıDıYLE ŞıMDıLıK BURDAN ÖPÜYORUM.GELıNCE CANLI CANLI ÖPCEMMMMMMM.....:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
SENıN MAZERETıN VAR TATLIM:1hug: AMA BıLıYORUMKı GÖNLÜN YANIMIZDA OLMAK ıSTERDı :asigim::1hug:ne güzelllll buluşyorsunuz gelmeyenlerde fotolara baksınnnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
--------------------------------akannehirakannehir--kandırcıkçıııııııııı mıhtarımmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:kedi:ben geliyommm yaaa ank06 baksın resimlereeeebilmiyorumkismile
günaydın
günaydınnnnnnnnnnn
herkese güzel haftalarrrrrrrrrrr
kendinizi sevin ii
bakın öptümmmmm
tşk ederim dilek ablaaa dün teyzemlerdeydik sonrası ankaraya gectikkk yağmurdu akşamada döndük evlerimizeeeCADIARZUCADIARZU
canııım kıyamam sana biliyorsun kk toplantılarının demirbaşıyım ama bu ay başka bir toplantımla çatışıyor inşallah orda bir değişiklik olurda gelebilirim bende sizleri görmeyi istiyorum tatlum gıymatlum
GÜNAYDINLARRRRRRRR CANLAR.NASILSINIZ BAKALIM.YAPMAYIN ARKADAŞLAR MIHDARIMIZIN YÜREGİNE İNDİRECEKSİNİZ....VARIMIZ YOKUMUZ BİDE KIYMATLI MIHDARIMIZ VAR....YANEEEEEE VARMI KKDA BAŞKA MIHDAR...GİRDAP GELMİYOR ESMER GELMİYOR ŞİMDİDE DİLEK52 GELEMİYORUM DEMİŞ ALLLL Bİ GÜZEL EGLENCE BİZE NASIL EGLENCEKSEK BİDE İYİ EGLENCELER DİLEMEZLERMİ YARAYA TUZ MİSALİ....ASLA KABUL ETMİYORUZ.HERKEZLERİ BEKLİYORUZ MEGER MEVLA ENGELLEMEZSE SONUNA KADAR 2 ELİM KANDADA OLSA YANINDAYIM MIHDARIM....GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE ŞİMDİLİK BURDAN ÖPÜYORUM.GELİNCE CANLI CANLI ÖPCEMMMMMMM.....:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
GÜNAYDIN CANIM:1hug:,günaydın kızlar buluşunda fotolarınızı görelim.seneye büyük ihtimalle tayinimiz ANKARAya çıkacak.inşallah o zamanda buluşuruz.
bende NALLIHANLIYIM
İNŞALLAH ABLAM :Saruboceq::Saruboceq:canımsın inşallah kabul olmuşdur bende oraya gelmeyi istiyorum
SANADA GÜNAYDIN BİTANEM, NE GÜZEL DİLEKLER BUNLAR, İNŞALLAAAHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Herkese günaydınlar,
güzel haberleriyle havalara uçacağımız,
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde
harika birgün olsun hepimize...
günaydın arkadaşlar ben yeni gördüm sayfanızı bende katılmak isterim aranıza