- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.427
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Hallettim şuan sorun yok ablaAbla en baştaki foto ortalarda olacaktı en başa eklemişim onu diğer tarafa taşıyabilir misin
Ellerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Tşk ederim çok sağol hepimize başarılar insEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim :)
Tşk ederim Yasmin ins güzel bir sonuç çıkar hakeden kazanır hepimize bol şansEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum.
Yiyeceğim zaman aklıma geldi sırf sunum için ufak bazlama yapmıştım :))Yaa ne tatlısın sen canım ya yerken de çekmişsin ekmeğimi alıp gelem mi
Sunum aşkına, beğendim özenmişsin kuzum, başarılar dilerim
Senin çiğ köfteden iyi olamaz ayyy biz hep harikayizEllerine emeğine sağlık canım sunumun çok güzel olmuş ışık herşey Harika görünüyor başarılar diliyorum
Evet canım biz her zaman harikayız kadınız bi kere kaçtane işin üstesinden geliyoruz hergünSenin çiğ köfteden iyi olamaz ayyy biz hep harikayiz
Başarılar canım hepimize tşk ederim desteğin için
Kabağın anavatanında oturuyorum benYiyeceğim zaman aklıma geldi sırf sunum için ufak bazlama yapmıştım :))
Tekrar tabağı geri koyup bazlama ile çektim birde
Kabak severmisin kabak varda hhaydari den kalmadı bazlama da var :))
Peki bu şekilde yapıyor musunuz ilk yaptığımda eşim bu kabaktan tatlı olur nasıl yiyebioiyorsun onu tuzlu diyordu dünden sipariş verdi yapsana yarın diyeKabağın anavatanında oturuyorum ben
Heryer kabak :) çok severim en çok pişen şeylerin başında gelir
Aynen öyle bugün bittim zaten geceden uykusuz dun hem tarifle uğraşıp hemde okula gittim geldik yerinden kalkasim yok şuan :))Evet canım biz her zaman harikayız kadınız bi kere kaçtane işin üstesinden geliyoruz hergün
Bizde en çok böreği yapılır canım, el açması çarşaf böreği :)Peki bu şekilde yapıyor musunuz ilk yaptığımda eşim bu kabaktan tatlı olur nasıl yiyebioiyorsun onu tuzlu diyordu dünden sipariş verdi yapsana yarın diye
Bunu fazla bilen yok sanırım etrafımda bir tek komşum biliyor :)Bizde en çok böreği yapılır canım, el açması çarşaf böreği :)
Bu şekilde tüketmiyoruz genelde tatlı oluyor yaptıklarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?