Mezeler - Ordövrler Haydari-Balkabağı Ezmesi (Ege Zeytinyağları Sponsorluğunda)

Bal kabağı ezmesini daha önce hiç denemedim...

Yarışmada Başarılar dilerim:))
Tşk ederim canan ben seviyorum aldığımda yarısını tatlı yarısını böyle yapıyorum eşim sevmezdi artık o da severek yiyor ins beğenirsin :))

Çok tşk ederim bu arada

Ellerine saglik minnosumbalkabagina bayilirim hep tatli yaparim ben bi de tuzlusunu denemek gerek
Kabağı seven bunu da seviyor acı seviyorsan pul biberi muhakkak at harika oluyor acılı :) tşk ederim
Tşk ederim
Off canim istedi. Annemde hep yapar. Toplandikmi mutlaka kiymali, peynirli ve kabakli carsaf boregi yapilir.

Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Ellerine saglik basarilar dilerim
Tşk ederim enisae senden de bekliyoruz tarif

Ellerine sağlık canım ,tariflerin çok hoş olmuş,evde balkabağım vardı,tatlısını yaptım artanı ile ne yapayım diyordum ,bu tarifi deneyeceğim,başarılar diliyorum canım.

Ellerine sağlık canım ,tariflerin çok hoş olmuş,evde balkabağım vardı,tatlısını yaptım artanı ile ne yapayım diyordum ,bu tarifi deneyeceğim,başarılar diliyorum canım.
Tşk ederim hepimize başarılar yap bakalım sevecek misin ? :))

Ellerine sağlık ben o kabak ezmesine bayılırım ya:) yarışmada başarılar.
Keşke yaptıklarımızı hep bir arada yiyebilsek tşk ederim hepimize başarılar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…