• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan zevk alamıyorum onu unutmak istiyorum lütfen yardım edin

Çok şey var aslında insanların ağzı açık kalır anlatsam. Beni suçlu duruma düşürdüğü için bu hale geldim. Onu sevmiyorum sadece nefret ediyorum. Zamanla bu geçecek inanıyorum. Bu insan hiç bir zaman mutlu olamaz biliyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için
Nefret ve sevgi ters orantili bir duzene sahip
Hala.ona karsi negatifte olsa duygu hissetmen onu unuttugun anlamnina gelmiyor ne zmn ona dair bir tepkin kalmaz o zmn senden silinir.
Mutlu olmayi bilmez ki doyumsuz birisi merak etme .

Merhaba öncelikle ben 23 yaşında diş hekimliği okuyan bir kızım. Onunla tanışmadan önce çok neşeli hayat enerjisi çok yüksek bir kızdım. Etrafımda herkes hep gülüyorsun ya derdi. Gözlerinin içi gülüyor derlerdi. Yaklaşık 1 sene önce tanıştım onunla. Çok bağlandım, düşünce yapılarımız olsun ilk başta güzeldi her şey o da bana çok iyi davranıyordu taki ona duygularımı söyledikten sonra çok değişti. Duygularımı söylemeden önce o kadar güzel iltifatlar ederdi ki duygularımı söyledikten sonra çok değişti. Hep çabalayan ben oldum. 5 ay konuştuk ben gittim o geldi. İş bulamıyordu kendisi mühendisti ben bulmaya çalıştım. Sırf üzülmesin dedim. Yeri geldi derslerimi bir kenara bıraktım ki bölümüm çok zor, onun sorunlarıyla ilgilendim moral verdim. Ama hep belirsizlik vardı, sevgili değildik.. en son onun yanındayken iş görüşmesi için uzak bir yere gidecekti. onu bir daha göremeyeceğimi söyledim o da belki dedi. omzunda ağladım. bana "gelecekteki kişiler için çalışmam lazım" dedi. seninle bir süre konuşacağız dedi. ben çok kötü oldum. 1 gün sonra kafama dank etti. bu adamın hayatında bana yer yok dedim. ve ona mesaj attım ayrılık mesajı değildi sadece topu ona attım. onu çok sevdiğimi ama aramızda belirsizlik olduğunu, daha da bağlanmaktan korktuğumu söyledim. Mesajıma hiç bir şekilde cevap atmadı 2 ay geçti bir yerden öğrendim ki ayrılık mesajı olarak algılamış attığım mesajı,bir insan bu şekilde algıladıysa bile neden bir şey yazmaz ? neden 1 gün önce omzumda ağlıyordun şimdi bunu yazıyorsun diye sormaz ? o mesaj yazmadığı için bende düşündüm ki bana karşı bir şey hissetmiyor..en son yanına gittiğimde ona sevdiği bir yemeği yapmıştım içinde domatesleri ayırmıştı yaptığım keke de yağlı diyip yememişti.. kendimi kötü hissetmiştim ama ona belli etmemiştim. her şekilde üste çıkmaya çalışan bir insan.. 2 ay geçtikten sonra bana dediği tek şey sen niye bir şey yazmadın benim başıma da bir şey gelmiş olabilirdi demesi... ve o "gelecekteki kişileri için çalışmam lazım" dediği cümledeki gelecekteki kişi sendin demesi.. ve görüşemeyeceğiz demedim ben diyip beni yalancı duruma düşürdü. o kadar kötü oldum ki 2 gün yemek yemedim hastanelik oldum.. eğer beni o kalıba koyuyorsan gelecekteki kişiler sendin diyorsan neden mesajıma cevap yazmadın ki? zamana bırakalım dedi en son dediği tek şey o.4 ay geçti konuşmuyoruz.. ben bu adamla mutlu olamam biliyorum.. ama bu olayların üstünden 4 aydan fazla oluyor geçti.. siz böyle bir insanla mutlu olur muydunuz ? yorulmuştum artık hayat enerjimi emmişti... onu gerçekten unutmak istiyorum ne yapmam lazım ? her şeyde aklıma geliyor gerçekten onu unutmak istiyorum çünkü sosyal hayatım derslerim her şeyim kötü oldu.. arkadaşlarıma da artık anlatmaktan utanıyorum :KK43: lütfen bir şeyler söyleyin.. sizi seviyorum*

Uzun bir iliskiniz olmamis aslinda ve gorundugu uzere siz kendinizi kaptirmissiniz karsi taraf gayet soguk. Bence kendinize deger verin. Dunyadaki tek erkek o degil. Ustelik ozel bir yonude yok. Sizde belirtmissiniz devam etseniz mutlu olamazdiniz. Olaya bu gozle bak bence. Erken kurtulmanin avantajini dusun ve hayat o kadar guzel ki. Size ornek vereyim. Bir arkadasimda sizin gibiydi oluyodu bitiyodu. Karsi taraf sallamiyodu bile. Sonra ise arkadasim okulu birakip evlendi ustelik birde kizi oldu. Ama ne kizini ne esini ne evini ne hayatini seviyor. Herseyden bin pisman ve cekipte gidemiyo meslegi yok kizi var baglayan. Demek istedigim o ki gun gelir suan bir erkek icin doktugun gozyaslarina uzulursun. Degmez bir erkek icin emin ol

Uzun bir iliskiniz olmamis aslinda ve gorundugu uzere siz kendinizi kaptirmissiniz karsi taraf gayet soguk. Bence kendinize deger verin. Dunyadaki tek erkek o degil. Ustelik ozel bir yonude yok. Sizde belirtmissiniz devam etseniz mutlu olamazdiniz. Olaya bu gozle bak bence. Erken kurtulmanin avantajini dusun ve hayat o kadar guzel ki. Size ornek vereyim. Bir arkadasimda sizin gibiydi oluyodu bitiyodu. Karsi taraf sallamiyodu bile. Sonra ise arkadasim okulu birakip evlendi ustelik birde kizi oldu. Ama ne kizini ne esini ne evini ne hayatini seviyor. Herseyden bin pisman ve cekipte gidemiyo meslegi yok kizi var baglayan. Demek istedigim o ki gun gelir suan bir erkek icin doktugun gozyaslarina uzulursun. Degmez bir erkek icin emin ol
İlk başta çok iyiydi dediğim gibi ama duygularımı söyleyince eskisi gibi olmadı küçük küçük sürprizler yapıyordu ama benim yaptıklarımın yanında hiç. Sadece suçsuz duruma çıkarmak için kendini taş kalbimi biraz olsun yumuşatmıştın ama çekip gittin. Kısaca her şeyi karşı taraftan bekleyen birisiydi. Zararın neresinden dönersek kar diye düşünerek yoluma devam ediyorum. Gerçekten çok değer verdiğim birisiydi ama insanı yormaktan başka bir şey yapmaz ve de hiç bir zaman mutlu olacağını düşünmüyorum

Evet diyorum zaten nefret duygum bile fazla onun için. Umarım tez zamanda bu duygu da gider çok teşekkür ederim yorumlarınız için beni kendime getirdiniz azda olsa
Rica ederim ,bir katkım olmuştur umarım .
Çok kayıp vermiş biri olarak uyarmak istiyorum .ilerde senin de kayıpların olacak .en yakınlarını ugurlayacaksin bu dünyadan ,belki de onlar seni ..değmez ! Daha değerli şeyler için yor kendini ..

Daha beteri fakat çok benzeri basımdan geçti. Çok aşık oldum çok baglandım fakat o istediğinde geldi istediğinde gitti. Tüm dengemi alt üst etti en sonunda temelli defoldu hayatımdan. Hicbir zaman eskisi gibi mutlu olamadım gözlerimin ici eskisi gibi mutlulukla parlamadi. Onunla tanışmadan önceki fotoğraflarıma bakıp üzülürüm kendime. 2 yıl boyunca ara ara atak yaşadım fakat sonunda tamamen kurtuldum onun aşkından da acısından da sadece bana yaşattıklarını unutamıyorum. Sonuç olarak dönüp baktığımda iki yılıma yazık etmişim ne salakmisim değmezmiş öyle birine gerçekten. Gençliğimin en güzel zamanlarımı ağlayarak geçirdim açıkçası pişmanım. Bundan sonra kimseye böyle üzülüp ağlamam sen de canının kıymetini birazcık olsun bil arkanda bırak gitsin. Değmedi hicbir zaman da değmeyecek.

Daha beteri fakat çok benzeri basımdan geçti. Çok aşık oldum çok baglandım fakat o istediğinde geldi istediğinde gitti. Tüm dengemi alt üst etti en sonunda temelli defoldu hayatımdan. Hicbir zaman eskisi gibi mutlu olamadım gözlerimin ici eskisi gibi mutlulukla parlamadi. Onunla tanışmadan önceki fotoğraflarıma bakıp üzülürüm kendime. 2 yıl boyunca ara ara atak yaşadım fakat sonunda tamamen kurtuldum onun aşkından da acısından da sadece bana yaşattıklarını unutamıyorum. Sonuç olarak dönüp baktığımda iki yılıma yazık etmişim ne salakmisim değmezmiş öyle birine gerçekten. Gençliğimin en güzel zamanlarımı ağlayarak geçirdim açıkçası pişmanım. Bundan sonra kimseye böyle üzülüp ağlamam sen de canının kıymetini birazcık olsun bil arkanda bırak gitsin. Değmedi hicbir zaman da değmeyecek.

Benimde 1 senem zehir gibi geçti. Bir hafta sonu gelecekti mesela. O hafta herkes evine gitti okulda. Ailemi görmemişim 3 ay. O gelecek diye gitmedim ailemin yanına her şeyimi ona göre planladım. Gelmeden önceki dediği tek şey başım ağrıyor gelemeyeceğim. Şaka gibi ya şaka gibi.. kaç gün ağladım konuşmadım sonra diyor ki bana niye soğuk davranıyorsun? Hemen bitmesini istiyorum bütün duygularımın ama işte... daha üzülmek istemiyorum

Bende de vardı böyle bir mal oğlusu. En son dedim bu sümüklü için niye kasıyorum ki? Sonra evlendim. Peşimde nasıl koştu görmen lazım. Çokta tın yani. Bir kere kendini tiksindirmeye bakar ki asla zor değil. Sallamayı öğrenmen kazım. Sağlıkçısın birde. Böyle herşeye takılı kalırsan erkenden gidersin.

Bende de vardı böyle bir mal oğlusu. En son dedim bu sümüklü için niye kasıyorum ki? Sonra evlendim. Peşimde nasıl koştu görmen lazım. Çokta tın yani. Bir kere kendini tiksindirmeye bakar ki asla zor değil. Sallamayı öğrenmen kazım. Sağlıkçısın birde. Böyle herşeye takılı kalırsan erkenden gidersin.
Yok bu öyle değil. Hayatta kılını kıpırdatmaz. Bencil ve egoist. Ama sorsanız dünyanın en iyi insanı

Back