şimdi hayal et
çaresiz bir hastalıgı olan annen ya da baban ya da bir kardeşin var
yada bu sensin
sefalet içindesin babanın işi yok okuyamamışsın
hergün acı ve umutsuzluk
o zaman derdin ki
keşke Rabbim bana aşk acısı verseydi
haline şükret
bir erkek için acı çekmekmi? bir insan için bir kul için
aşk için öylemi?
evet canın yanar ama emin ol hayatta cok daha büyük acılar var
seneye bu zamanlar diceksin ki
ne safmışım bea :))
haklısınız çok teşekkür ederim..Ahh meslektaşim, diş hekimliği okumak zaten çok çileli ve aşırı stresli bir aşama. Okurken çoğu arkadaşlarım stres ve sinirden antideprasana başladi. Ne demeye kendini bu kadar üzüyorsun. Okuluna odaklan, kaçıncı sınıfsin bilmiyorum ama kliniğe geçtiğin zaman okul daha da zorlaşacak. Ha okul zorlastikca düşünecek bir şeyin kalmıyor istesen de dusunemiyorsun ama.
Adam sana cevap bile vermemiş , seven insan öyle mi yapardi. Sen bitirsen bile barışmak için elinden geleni yapardı. Cevap bile vermemiş sana şimdi topu sana atıyor. Yok şöyleydi yok böyleydi. Açık açık yazacağım amaaan sana erkek mi yok daha çalışmaya başlayınca hastanede nice yakışıklı doktorlar göreceksin. Şimdiden seni sevmeyen bir adam için yıpratma kendini. Kısmet değilmiş de geç.
O anki durumumu gerçekten bilmiyorsunuz. suçu bana attı kendi suçlu iken... üstüme çok geldi. Bana söylediği son cümlelerin buydu dediğimde ben öyle bir şey demedim dedi. Halbuki ben onun bütün cümlelerini beynime kazımıştım. Beni yalancı duruma düşürdü kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüştü resmen.. yanlış insana değer vermemin sonucuydu bu..elin sümüklü oğlu için iki gün yemek yemeyip hastanelik mi oldunuz cidden? acilen bi doktora filan gidin bence. doktor derken, psikolog.
O anki durumumu gerçekten bilmiyorsunuz. suçu bana attı kendi suçlu iken... üstüme çok geldi. Bana söylediği son cümlelerin buydu dediğimde ben öyle bir şey demedim dedi. Halbuki ben onun bütün cümlelerini beynime kazımıştım. Beni yalancı duruma düşürdü kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüştü resmen.. yanlış insana değer vermemin sonucuydu bu..
Çok haklısınız çok duygusal insanım. Bunu yenmem lazım.. Üst üste geldi her şey tek bu da değildi patlama noktasına gelmiştim artık. Herkesin yapısı farklı işte kimisi çok dayanıklı kimisi ise zayıf. Doğal Seçilim sonucu eleniyorum sanırım. Yorumlarınız için de teşekkür ederim beni kendime biraz olsun getirdinizvalla kusura bakmayın ama sırf bu sebeple yemeyip hastanelik olan insanın akli melekelerinden şüphe ederim ben. çok zayıf bi duygusal durumunuz var demek ki, bu da hiç sağlıklı değil. insanın anası ölür, çpcuğu ölür, kaza yapar engelli kalır, bi gecede milyonlar kaybeder... bunlar olur bi miktar anlarım. ama adam ayrılmış da yalancı durumuna düşmüş de. sırf bu yüzden bu hale düşüyorsanız bi durup düşünün.
Ben ona korkak deyince kavga ediyorduk. Çünkü korkaktı. Sorumluluğu atıyordu benim üstüme. Bana gel dersen gelirim yanına diyordu git dersen giderim. Sana da gel demem istersen gelirsin diyordu. Sonradan anladım bütün taşlar yerine oturdu. Çok teşekkür ederim yorumunuz için sizleri çok seviyorumTamamen kaçak, korkak ve sorumluluk almayan bi insan.
Sizi bu zamana dek kandırmış ve oyalamış. Bundan sonra kandırmasına izin vermeyin. Her gün size yazdığımız yorumları tekrar tekrar okuyup, kendinizi bu davranış şekline alıştırın.
Ben senin yaşadigin hikayenin benzerini yaşadim yavrucum bu adam bencil asla duzulmez ani kurtaran tipten biri uzaklaş sana hep mutsuzluk verecek cunkuMerhaba öncelikle ben 23 yaşında diş hekimliği okuyan bir kızım. Onunla tanışmadan önce çok neşeli hayat enerjisi çok yüksek bir kızdım. Etrafımda herkes hep gülüyorsun ya derdi. Gözlerinin içi gülüyor derlerdi. Yaklaşık 1 sene önce tanıştım onunla. Çok bağlandım, düşünce yapılarımız olsun ilk başta güzeldi her şey o da bana çok iyi davranıyordu taki ona duygularımı söyledikten sonra çok değişti. Duygularımı söylemeden önce o kadar güzel iltifatlar ederdi ki duygularımı söyledikten sonra çok değişti. Hep çabalayan ben oldum. 5 ay konuştuk ben gittim o geldi. İş bulamıyordu kendisi mühendisti ben bulmaya çalıştım. Sırf üzülmesin dedim. Yeri geldi derslerimi bir kenara bıraktım ki bölümüm çok zor, onun sorunlarıyla ilgilendim moral verdim. Ama hep belirsizlik vardı, sevgili değildik.. en son onun yanındayken iş görüşmesi için uzak bir yere gidecekti. onu bir daha göremeyeceğimi söyledim o da belki dedi. omzunda ağladım. bana "gelecekteki kişiler için çalışmam lazım" dedi. seninle bir süre konuşacağız dedi. ben çok kötü oldum. 1 gün sonra kafama dank etti. bu adamın hayatında bana yer yok dedim. ve ona mesaj attım ayrılık mesajı değildi sadece topu ona attım. onu çok sevdiğimi ama aramızda belirsizlik olduğunu, daha da bağlanmaktan korktuğumu söyledim. Mesajıma hiç bir şekilde cevap atmadı 2 ay geçti bir yerden öğrendim ki ayrılık mesajı olarak algılamış attığım mesajı,bir insan bu şekilde algıladıysa bile neden bir şey yazmaz ? neden 1 gün önce omzumda ağlıyordun şimdi bunu yazıyorsun diye sormaz ? o mesaj yazmadığı için bende düşündüm ki bana karşı bir şey hissetmiyor..en son yanına gittiğimde ona sevdiği bir yemeği yapmıştım içinde domatesleri ayırmıştı yaptığım keke de yağlı diyip yememişti.. kendimi kötü hissetmiştim ama ona belli etmemiştim. her şekilde üste çıkmaya çalışan bir insan.. 2 ay geçtikten sonra bana dediği tek şey sen niye bir şey yazmadın benim başıma da bir şey gelmiş olabilirdi demesi... ve o "gelecekteki kişileri için çalışmam lazım" dediği cümledeki gelecekteki kişi sendin demesi.. ve görüşemeyeceğiz demedim ben diyip beni yalancı duruma düşürdü. o kadar kötü oldum ki 2 gün yemek yemedim hastanelik oldum.. eğer beni o kalıba koyuyorsan gelecekteki kişiler sendin diyorsan neden mesajıma cevap yazmadın ki? zamana bırakalım dedi en son dediği tek şey o.4 ay geçti konuşmuyoruz.. ben bu adamla mutlu olamam biliyorum.. ama bu olayların üstünden 4 aydan fazla oluyor geçti.. siz böyle bir insanla mutlu olur muydunuz ? yorulmuştum artık hayat enerjimi emmişti... onu gerçekten unutmak istiyorum ne yapmam lazım ? her şeyde aklıma geliyor gerçekten onu unutmak istiyorum çünkü sosyal hayatım derslerim her şeyim kötü oldu.. arkadaşlarıma da artık anlatmaktan utanıyorumlütfen bir şeyler söyleyin.. sizi seviyorum*
Kesinlikle. Bana en sevmediğim insan bile yemek yapsa onu yerim benim karakterim bu değil. Oyun bağımlısı biriydi. Daldan dala konardı isteklerinde. Yok yurtdışında yaşayayım derdi sonra yok pilot olacağım derdi. Hiç birini gerçekleştirmedi hatta uğraşmadı. Anca lafta iyi insan.Ben senin yaşadigin hikayenin benzerini yaşadim yavrucum bu adam bencil asla duzulmez ani kurtaran tipten biri uzaklaş sana hep mutsuzluk verecek cunku
O sana karsi hic net da ranmayacak net birisi bu sekilde davranmaz
Ve yemek begenmemesi cok itici bir sey simartilarak buyumus sanirim... istedigini alamayinca baska denizlere yelken acar kolayca
Eski erkek arkadasimi anlatiyosun sanicam nerdeyseKesinlikle. Bana en sevmediğim insan bile yemek yapsa onu yerim benim karakterim bu değil. Oyun bağımlısı biriydi. Daldan dala konardı isteklerinde. Yok yurtdışında yaşayayım derdi sonra yok pilot olacağım derdi. Hiç birini gerçekleştirmedi hatta uğraşmadı. Anca lafta iyi insan.
Çok şey var aslında insanların ağzı açık kalır anlatsam. Beni suçlu duruma düşürdüğü için bu hale geldim. Onu sevmiyorum sadece nefret ediyorum. Zamanla bu geçecek inanıyorum. Bu insan hiç bir zaman mutlu olamaz biliyorum. Teşekkür ederim yorumunuz içinEski erkek arkadasimi anlatiyosun sanicam nerdeyse
Rotasi olmayan seyyah gibi bir sey bunlar kuzucum
Boyle dangoz adamlar icin uzuldugune hastanelerde yattigina yazik brad pitt olsun istersr kimse sagligindan ve senden degerli degil bu 1
Eger burada destek gorurum bu adam degisir diye dusunuyorsan hayir degismez kuzum neden mi bu adam bi kere halinden memnun yasantisindan memnuniyetsiz olan biri degistirir kendine ceki duzrn verir adam rahatsiz degil ki hayatinda senin varligin o kadar da önemli degil cunku acaba senin gibi kac tanesi ikna etmeye cabaladi ve birakti yani bunu da gormek lazim
Bencil bir adamin onceligi kendisi ve kendi istekleridir senin hayayin senin isteklerin onun gozunde 3.planda bile olamayabilir sen onun hayatinda onun bos vaktini doldurdugun kadar varsin
O bakimdan kendini ezdirme psikolojine ve sagligina yazik erkek kitligi da yok uzuleceksin evet ama emin ol gececek yeni insanlara kapatma kendini daha gencecik bir kizsin.
Kendisi taş kalpliyim diyip duruyordu zaten. Nefretim var sadece. Umarım o duygu da çabucak yok olur hayatımdan çıkar tamamenBöyle bir adam için mi sağlığından oldun ?
Yahu haber alamadığın o 2 ayda başka biriyle gezip tozmadigini nerden biliyosun ?
Belki ona da gelecekteki kişi ! olduğunu söylemiştir . böyle karaktersiz bir adam için kendini üzmeye değmez .ayrıca hiç kadın ruhundan anlayan biri de değilmiş .kekin yağlı da olsa bir parça yiyebilirdi nezaketen. burdan anla işte nasıl bir ayı olduğunu ..
Ay boşver ,senin bölümün zaten zor değil mi ? Daha da zorlaştırma herşeyi ..nefretin bile değerli olsun ,onun için harcama :)Kendisi taş kalpliyim diyip duruyordu zaten. Nefretim var sadece. Umarım o duygu da çabucak yok olur hayatımdan çıkar tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?