Hayattan zevk al(a)mıyorum

Ben küçükten beri böyleyim denemediğim yontem kalmadi başını arkaya at, en arkaya koy falan filan yogurtla yut, hepsinde gidiyom mu laaa diye geri seyapiyorum teşekkür ederim yinede tavsiye için bir gün bende sizin araniza gelecegim

Yaklaşık 10 ay önce falan über mutluydum.
Bence benim problemim ülkeye değil de başka bir şeye dayanıyor

Peki 10 ay önce ne yaşadınız da bu mutluluk sona erdi?
Birçok şey değişti hayatımda, öyle büyük radikal değişiklikler olmasa da.
Aşk gitti hayatımdan, kimseye öyle yoğun duygular hissetmedim o zamandan beri. Biraz acizce bir sebep gibi geliyor ama muhtemelen bundan dolayı.

İnşallah susuz yutunca eşim şöyle bakiyo sonra diyoki "Allah'ım millet deliye hasret ben akilliya "

Tsh hormonunuza da baktirin bir de aşık olmak ta çok etkili tabii siparişle olmuyor bu işler.

Niye acizce diyorsunuz bence aşk çok önemli. Sebebinizi az çok tahmin edebildiğiniz için akışına bırakıp böyle yaşamak daha mantıklı geldi bana. Belki hayatınıza aşk yerine farklı bir duygu girecek ya da birine karşı yine aynı heyecanları duymaya başlayacaksınız. Geçip gidecek ve siz geçtiğini anlamayacaksınız bile.

Dediğiniz gibi elbet zamanı gelince bir başkasına aşık olacağım ama hayatımda aşk yokken cidden tatsız, tutsuz geliyor her şey.
Aşkın kendisine mi aşığım nedir?

Aslında çok doğru söylüyorsunuz.
Hayatımda en keyifli zamanlarıma bakıyorum, hepsi hayatımın aşk ile dolu olduğu zamanlar.
Aşk'ta bir yere kadar bunlar nefsani duygular. En güzel huzur psikolojik destek bol bol dua ibadet. Ebedi huzur ahirette aynı sizin gibiyim hiç birşey keyif vermiyor dünyalık olan tabi benim yuvamda ki huzursuzlugumdan dolayı

Benim b12 çok çook eksikmiş. Önceden yataktan kalkmak bile zor geliyordu 4 ayda anca toparladım. Sizi üzen bir durum yoksa ve psikolojik hastalığınız da yoksa vitamin eksikliğidir zamanla geçer

Canım psıkıyatrıden destek al.Depresyon olabılır.Hayatta uzun süre aşk kalp kıpırtısı olmayıncada oluyor.Güzel düşünelım ıyı olsun.psıkıyatrı onerıorum.Tedavi candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…