- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben küçükten beri böyleyim denemediğim yontem kalmadi başını arkaya at, en arkaya koy falan filan yogurtla yut, hepsinde gidiyom mu laaa diye geri seyapiyorumBen bir dönem yaşamıştım o dediğinizi ..Ne yapsam yutamiyodum.Sobra çareyi nasil buldum biliyomusunuz ? Ağzımı kocaman açıyorum hipopotamus gibisonra hapı taa bogazima doğru atıyorum hop suyu içip yutuyorum ise yarıyor şimdi susuz bile içiyorum valla
Yaklaşık 10 ay önce falan über mutluydum.Ben de böyleydim sonra doktora gittim değerlerime baktırdım. Folik asit, B12, çinko, vitamin çeşitleri falan... Hepsi normal çıktı. Bu da böyle bir hikaye
Bu durumu yaşadığım ülkeye bağlamaya başladım
Yaklaşık 10 ay önce falan über mutluydum.
Bence benim problemim ülkeye değil de başka bir şeye dayanıyor
Birçok şey değişti hayatımda, öyle büyük radikal değişiklikler olmasa da.Peki 10 ay önce ne yaşadınız da bu mutluluk sona erdi?
İnşallahBen küçükten beri böyleyim denemediğim yontem kalmadi başını arkaya at, en arkaya koy falan filan yogurtla yut, hepsinde gidiyom mu laaa diye geri seyapiyorumteşekkür ederim yinede tavsiye için bir gün bende sizin araniza gelecegim
Merhabalar hanımlar,
Uzun bir süredir yaşamaktan, hayattan hiç keyif alamıyorum. Mutsuzluktan ölmüyorum ama bir bıkkınlık hali mevcut.
Önceden gelecek için, şu an için heyecanlı olurdum. Şimdi de ideallerim var. Ama artık ideallerim için bir coşku, heyecan hissetmiyorum ya da hissedemiyorum demek daha doğru olur galiba. 'Amaan yaşıyoz işte ya' modunda takılıyorum.
Örneğin eskiden gidince mutlu olduğum bir yere gitmek bile şimdi beni mutlu etmiyor. Önceden çok kitap okurdum. Şu an bir kitaba başlasam bile sonunu getiremiyorum.
Sabahları uyandığımda yataktan zor kalkıyorum. Sebep mi? Güne başlamak için bir coşku duymuyorum.
Her şeye karşı duyduğum bıkkınlık hali beni çok boğuyor.
Böyle olmamın sebebini de bilmiyorum. Sebebini bulmanın da bir önemi var mı tartışılır. Ben bu durumu üzerimden söküp atmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Fikirlerinize, tavsiyelerinize talibim.
Niye acizce diyorsunuz bence aşk çok önemli. Sebebinizi az çok tahmin edebildiğiniz için akışına bırakıp böyle yaşamak daha mantıklı geldi bana. Belki hayatınıza aşk yerine farklı bir duygu girecek ya da birine karşı yine aynı heyecanları duymaya başlayacaksınız. Geçip gidecek ve siz geçtiğini anlamayacaksınız bile.Birçok şey değişti hayatımda, öyle büyük radikal değişiklikler olmasa da.
Aşk gitti hayatımdan, kimseye öyle yoğun duygular hissetmedim o zamandan beri. Biraz acizce bir sebep gibi geliyor ama muhtemelen bundan dolayı.
Dediğiniz gibi elbet zamanı gelince bir başkasına aşık olacağım ama hayatımda aşk yokken cidden tatsız, tutsuz geliyor her şey.Niye acizce diyorsunuz bence aşk çok önemli. Sebebinizi az çok tahmin edebildiğiniz için akışına bırakıp böyle yaşamak daha mantıklı geldi bana. Belki hayatınıza aşk yerine farklı bir duygu girecek ya da birine karşı yine aynı heyecanları duymaya başlayacaksınız. Geçip gidecek ve siz geçtiğini anlamayacaksınız bile.
Aşk'ta bir yere kadar bunlar nefsani duygular. En güzel huzur psikolojik destek bol bol dua ibadet. Ebedi huzur ahirette aynı sizin gibiyim hiç birşey keyif vermiyor dünyalık olan tabi benim yuvamda ki huzursuzlugumdan dolayıAslında çok doğru söylüyorsunuz.
Hayatımda en keyifli zamanlarıma bakıyorum, hepsi hayatımın aşk ile dolu olduğu zamanlar.
Ama böyle de sürüp gidemez ki. Bir çözüm bulmalıyız.Ayni duygular icindeyim. Bitse de kurtulsam modundayim hatta. Uyaninca yine basladik diyorum. Buyuk bir bikkinlikla. Ne bileyim bunca kotulugun oldugu dunyada yasayasim hic kalmadi.
Canım psıkıyatrıden destek al.Depresyon olabılır.Hayatta uzun süre aşk kalp kıpırtısı olmayıncada oluyor.Güzel düşünelım ıyı olsun.psıkıyatrı onerıorum.Tedavi candır.Merhabalar hanımlar,
Uzun bir süredir yaşamaktan, hayattan hiç keyif alamıyorum. Mutsuzluktan ölmüyorum ama bir bıkkınlık hali mevcut.
Önceden gelecek için, şu an için heyecanlı olurdum. Şimdi de ideallerim var. Ama artık ideallerim için bir coşku, heyecan hissetmiyorum ya da hissedemiyorum demek daha doğru olur galiba. 'Amaan yaşıyoz işte ya' modunda takılıyorum.
Örneğin eskiden gidince mutlu olduğum bir yere gitmek bile şimdi beni mutlu etmiyor. Önceden çok kitap okurdum. Şu an bir kitaba başlasam bile sonunu getiremiyorum.
Sabahları uyandığımda yataktan zor kalkıyorum. Sebep mi? Güne başlamak için bir coşku duymuyorum.
Her şeye karşı duyduğum bıkkınlık hali beni çok boğuyor.
Böyle olmamın sebebini de bilmiyorum. Sebebini bulmanın da bir önemi var mı tartışılır. Ben bu durumu üzerimden söküp atmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Fikirlerinize, tavsiyelerinize talibim.
Mevsimselse de çok uzun sürdü.Mevsimsel olabilir insanoğlunun bir günü bir gününü tutmuyor..
İnşallah geçer canım tez zamanda havalar öyle bunaltıcı ki bakarsın bı yaz aşkı ile geçer belli olmazMevsimselse de çok uzun sürdü.
Ağzınızdan bal damlıyor sanki :)İnşallah geçer canım tez zamanda havalar öyle bunaltıcı ki bakarsın bı yaz aşkı ile geçer belli olmaz
Yeni birgün umutla doğarken biz neden umutsuz olalım değil mi amaAğzınızdan bal damlıyor sanki :)