- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Up!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşamadığım aslında çok şey var.hizli yaşadin herşeyi annacim heyecan verecek bir sey kalmadi hayatinda bence
Aynen. Bende böyle hissediyordum, düşünüyorum düşünüyorum sonra bi sevgi ihtiyacı hissettim yanımda biri olsa güzel bakan biri. Bence aşk insanı değiştiriyor,enerji geliyor.düşüncesi bile içimi ısıtıyor.Bence hayatında aşk yok ondan. Okuduğumuz kadarıyla tam aşk! kadınısın.
4. seçenek dışında dediklerinize katılıyorum.1. D Vitamini, B12, ve hormonlarda sıkıntı var mı bilmiyorum ben siz gibiydim, D vitamini depolarımın bittiğini görüp tedavıye baslayana kadar.
2. Sizin sızlandığınız hayat başkalarının hayali bunu unutmayın.
3. Silkelenin ve kendinize gelin hayat geçiyor bir gün bile çok kıymetli.
4. Aşk meşk aramanız varsa bunlar boş işler, genel kültür sahibi olmak ve gezmek sızı degerlı kılacak.
Çünkü boşluktasınız. Yüreğinizde bir boşluk var ve bunun doldurulması gerek.Merhabalar hanımlar,
Uzun bir süredir yaşamaktan, hayattan hiç keyif alamıyorum. Mutsuzluktan ölmüyorum ama bir bıkkınlık hali mevcut.
Önceden gelecek için, şu an için heyecanlı olurdum. Şimdi de ideallerim var. Ama artık ideallerim için bir coşku, heyecan hissetmiyorum ya da hissedemiyorum demek daha doğru olur galiba. 'Amaan yaşıyoz işte ya' modunda takılıyorum.
Örneğin eskiden gidince mutlu olduğum bir yere gitmek bile şimdi beni mutlu etmiyor. Önceden çok kitap okurdum. Şu an bir kitaba başlasam bile sonunu getiremiyorum.
Sabahları uyandığımda yataktan zor kalkıyorum. Sebep mi? Güne başlamak için bir coşku duymuyorum.
Her şeye karşı duyduğum bıkkınlık hali beni çok boğuyor.
Böyle olmamın sebebini de bilmiyorum. Sebebini bulmanın da bir önemi var mı tartışılır. Ben bu durumu üzerimden söküp atmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Fikirlerinize, tavsiyelerinize talibim.
Yürekteki boşluk nasil doldurulur peki?Çünkü boşluktasınız. Yüreğinizde bir boşluk var ve bunun doldurulması gerek.
Taş gibi bir bebeyle takılıyordum. O zamanlar daha iyi hissediyordum. Ama çocuğun az biraz süzük olduğunu anlayınca bu da etkisiz eleman olduBüyük, heyecanlı duygulardan sonra insan biraz toto üstüne düşmüş gibi hissediyor maalesef.
Ama çabuk toparlamak da sizin elinizde.
Başta, başka şeyler o kadar zevk vermez, o heyecan yok diye düşünüyor insan.
Ama birkaç adım atarsanız aslında zevk verecekler.
Canım hiç evden çıkmak istememişti eximden sonra ama zorladım, çıktım okçuluğa gittim ama içim sıkıla sıkıla, hatta sanki işkenceye götürmüşler gibi.
Şu an en sevdiğim aktivite, boş vakit olsa da gitsem diye bekliyorum.
Yeni bir arkadaş grubuna katıldım aynı his, sanki canımı yakıyorlar mı zorla mı götürüyorlar ama sabrettim.
Bir aya geçti hem de yakışıklı bi' çocukla tanıştım o grupta
Taş gibi bir bebeyle takılıyordum. O zamanlar daha iyi hissediyordum. Ama çocuğun az biraz süzük olduğunu anlayınca bu da etkisiz eleman oldu
Tanımlamak zor olacak biraz ama senin için yapmaya çalışacağımNasıl bi' süzük?
Tanımlamak zor olacak biraz ama senin için yapmaya çalışacağım
Üşengeç bir kere, sevişmek yerine fotoğrafsal olayları tercih ediyor. Hangi aklı başında, sağlıklı bir erkek sevişme durumu varken 'Ay başka zaman mi sevissek, acelemiz yok, bir foto ativersene' kafasında olur ki?
Bi de çünkü yerine çünki falan yazıyor. Eminim direkt yerine de direk falan yazıyordur bu.
Bu kişiden kişiye göre değişir..Yürekteki boşluk nasil doldurulur peki?
Benimki aşkla doluyor.Bu kişiden kişiye göre değişir..
Kiminin yetimlere hediye almakla dolar bu boşluğu.. Kiminin Allah sevgisi ile dolar.. Kiminin aşkla, gezmekle, yemek yapmakla,alışverişe çıkmakla...
Sizde ki boşluğu hangisi doldurur, bunu siz bulmalısınız
Acizlik olduğunu düşünmüyorum. Aşk benim için de insanı tamamlayan şeydir Bende eşim olmadan mutsuzum o işten gelene kadar enerjisizim.. O gelince iyi oluyorum, enerjim doluyor, mutlu oluyorum..Benimki aşkla doluyor.
Ama bu bana acizce geliyor. Kendimi daha iyi hissedebilmek için bir başkasına ve aşık olmaya ihtiyaç duymak..
Bu konu evet yemek esnasinda da oluyorsa bir baktirin isterseniz. İlac psikolojik heralde belki bu da öyledir ama icinizde kalmazBen de boğaz reflüsü mü var nedir yemek yediğimde dahi boğazımda birikiyormuş gibi geliyor.
Daha önce de birkaç ciddi boğulma tehlikesi atlattığımdan mütevellit her böyle olduğunda hop oturup, hop kalkıyorum bir şekilde soluk boruma gider diye
Merhabalar hanımlar,
Uzun bir süredir yaşamaktan, hayattan hiç keyif alamıyorum. Mutsuzluktan ölmüyorum ama bir bıkkınlık hali mevcut.
Önceden gelecek için, şu an için heyecanlı olurdum. Şimdi de ideallerim var. Ama artık ideallerim için bir coşku, heyecan hissetmiyorum ya da hissedemiyorum demek daha doğru olur galiba. 'Amaan yaşıyoz işte ya' modunda takılıyorum.
Örneğin eskiden gidince mutlu olduğum bir yere gitmek bile şimdi beni mutlu etmiyor. Önceden çok kitap okurdum. Şu an bir kitaba başlasam bile sonunu getiremiyorum.
Sabahları uyandığımda yataktan zor kalkıyorum. Sebep mi? Güne başlamak için bir coşku duymuyorum.
Her şeye karşı duyduğum bıkkınlık hali beni çok boğuyor.
Böyle olmamın sebebini de bilmiyorum. Sebebini bulmanın da bir önemi var mı tartışılır. Ben bu durumu üzerimden söküp atmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Fikirlerinize, tavsiyelerinize talibim.
Instagram'ıma baksak benim de mutluluk içinde falan yaşadığımı düşünebiliriz ama yok anam yok öyle değil. Sahte bir dünya orası, paylaşımlar falanÜnlü ve zengin olsanız TÜKENMİŞLİK Sendromu derdim.. Ama bunlardan birisi olmadığınız için DEPRESYONDASINIZ diyorum :)
Bu yaşadıklarınız aslına bakarsan herhalde toplumun %75 i yaşıyor Çalışma şartları, gelecek kaygısı, kaliteli zaman geçirememek, ekonomik kaygılar, istediklerine ulaşamamak hepimizi depresyona sokuyor.
Anne ve babalarımız hayattan çok şey beklemezlerdi, evimde huzurum olsun derlerdi.
Ama o zaman İnstagram yoktu
Şimdi millet geziyor, tozuyor, çok mutlu pozları verip gözümüze gözümüze soktuğu için onlarınkinin yanında aslında bizimkinin mutluluk olmadığını düşünmeye başlıyor ve hayattan zevk alamıyoruz gibi geliyor bana :)