Hayattan zevk al(a)mıyorum

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hanımlar,

Uzun bir süredir yaşamaktan, hayattan hiç keyif alamıyorum. Mutsuzluktan ölmüyorum ama bir bıkkınlık hali mevcut.

Önceden gelecek için, şu an için heyecanlı olurdum. Şimdi de ideallerim var. Ama artık ideallerim için bir coşku, heyecan hissetmiyorum ya da hissedemiyorum demek daha doğru olur galiba. 'Amaan yaşıyoz işte ya' modunda takılıyorum.

Örneğin eskiden gidince mutlu olduğum bir yere gitmek bile şimdi beni mutlu etmiyor. Önceden çok kitap okurdum. Şu an bir kitaba başlasam bile sonunu getiremiyorum.

Sabahları uyandığımda yataktan zor kalkıyorum. Sebep mi? Güne başlamak için bir coşku duymuyorum.

Her şeye karşı duyduğum bıkkınlık hali beni çok boğuyor.

Böyle olmamın sebebini de bilmiyorum. Sebebini bulmanın da bir önemi var mı tartışılır. Ben bu durumu üzerimden söküp atmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Fikirlerinize, tavsiyelerinize talibim.

Bence hayatında aşk yok ondan. Okuduğumuz kadarıyla tam aşk! kadınısın.

Bence ülkenin genel hali böyle. Yaşadığımız toplum yarından umudunu kesmiş, insanlara karşı güvenimiz kalmamış. Hayatın genelinde mutlu olmak artık zor.
Güzel anıları, deneyimleri çoğaltmak, arada bir mekan değişikliği ve yenilikler yapmak, hayvanlar ve.cocuklarla düzenli vakit geçirmek iyi geliyor.

B12 vitamin eksikliğinize baktırın bence.
Psikolojik de olabilir ama ilaç kullanmanızı tavsiye etmem.
Belki de vitamin, demir eksikliği vs olabilir dediğiniz gibi.
Annem almıştı geçen gün birkaç vitamin, kullan kullan diye diye dilinde tüy bitti kadının. Benim de eşşek kafam, niye kullanmıyorsam..

Buna bi cok şey sebep olabilir
Iklim
Kan değerleri
Hayatında ki ufak bi eksiklik
Bi isteğinin olmaması bile diğer bütün herşeyi değiştirebilir
Belki maddi
Belki manevi
Belki hayatındaki birinin yokluğu
Aileden arkadaştan aşktan
Belki yoğun olduğun bi dönemdesin
Stres altındasın farkında olmadan
Belki farkında değilsin ama üstünde psikolojik bi baskı vardır
Belki eskiye özlem

Degerlendir hepsini

Ben aynı sizin gibiyim ..Tahlilde çıkanları söyleyeyim
D vitamini eksikliği
B12 vitamini eksikliği
Ferritin düşüklüğü
Hemoglobin düşüklüğü yani kansızlık
İnsülin direnci
Poşet gibi yasiyomusum
D vitamini ve b12 kısmen biraz daha düzeltti bir kan değerine baktirin mutlaka .
Bunun dışında benim uzuldugum bazı durumlardan dolayı psikolojik bir yorgunluğun da var ..sizinde öyle olabilir gecmis olsun

B12 banada iyi geliyor gerçekten hatta bugün dedim tekrar mi baslasam diye kendi kendime. Hem daha dinc oluyor insan sanki
Ben hap şeklinde ilaç almaktan fazla hazzetmiyorum. Boğazımda kalacakmış gibi geliyor. Artık bir şekilde içmeye çalışacağım :/

Ay bana kalcak gibi de değil kalıyor sonra her yer su. 2 ye yada 4 e boluyorum ben bu hissi yasayan tek benim saniyordum millet susuz yutuyor
Ben de boğaz reflüsü mü var nedir yemek yediğimde dahi boğazımda birikiyormuş gibi geliyor.
Daha önce de birkaç ciddi boğulma tehlikesi atlattığımdan mütevellit her böyle olduğunda hop oturup, hop kalkıyorum bir şekilde soluk boruma gider diye

Ben hap şeklinde ilaç almaktan fazla hazzetmiyorum. Boğazımda kalacakmış gibi geliyor. Artık bir şekilde içmeye çalışacağım :/
Bende sevemem hatta fayda olmuyor genelde hap şeklinde aldıklarım hiç farketmedi değer olarak B12 iğne şeklinde önce 5 gün sonra haftada 1 kez 5 hafta sonra ayda 1 kez 5 ay olacak ..
D vitamini damla şeklinde ağzınıza damlatuyisunuz sadece insülin direnci için hap .
Bir doktora gidin ama önce

Bu şekilde de yaşanmaz ki ama.
Tatsız, tutsuz.

Ay bana kalcak gibi de değil kalıyor sonra her yer su. 2 ye yada 4 e boluyorum ben bu hissi yasayan tek benim saniyordum millet susuz yutuyor
Ben bir dönem yaşamıştım o dediğinizi ..Ne yapsam yutamiyodum.Sobra çareyi nasil buldum biliyomusunuz ? Ağzımı kocaman açıyorum hipopotamus gibi sonra hapı taa bogazima doğru atıyorum hop suyu içip yutuyorum ise yarıyor şimdi susuz bile içiyorum valla

3 yıldır böyleyim, tatile giderken bile niye gidiyorum ki diyorum, umut işte, belki zevk alırım diye.. çok sıkıldım bu durumdan..neşe dolu insanları gördükçe üzülüyorum kendi adıma..kan değerlerime baktırdım hepsi çok iyi. Terapi de aldım ama aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…