- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Turkandrnb
Merhabalar kızlar. Ben 1 sene öncesine kadar ülke değiştirdim. Buraya adapte olmakta epey zorlaniyorum aslinda adapte olmak içinde birşey yapmıyorum. Burada bir hastanede doktorluk yapiyorum isime aşık olmama ragmen burada calismak istemiyorum. Esiminde Türkiye ye dönme gibi bir olayi yok. Küçük yasta birbirimizi tanimaya basladigimiz için daha cesurdum 15 yaslarimda simdi 27 olacagim. Calisma arkadaslarimi seviyorum ama kafa dengim olmadiklari için arkadaslik kurmaktan kacinsamda onlarin zoruyla görüşüyoruz. Onlarda iyi niyetli bir sekilde bana yardimci olmaya calisiyorlar. Fakat burada fazlasiyla sıkıntı yasadigim için isimi birakmak istiyorum ama korkuyorum. Hayat pahalı evimiz kira ve hayat müşterek... Esim kendi kazanciyla gecinebilecegimizi düşünse de içimde hep bi baskalarina minnet etme korkusu var. Turkiyede iken ekonomik durumumuz ortalamanin üstündeydi hic endise etmedim ama burdayken kendime harcama yapmadim. Yememiz icmemiz kiramızi odeyip birikim yapmaya calisiyorduk ancak onlarda bu virüs sürecinde bazi hastalik nedenlerinden dolayi gitmek zorunda kaldi. Son birkac haftadir gercekten cok bos yaşıyorum surekli psikolojimi bozacak seyler düşünüyorum. Ise kalkmamak icin bir sürü bahane yaratmaya çalışıyorum. Tabiki sonunda gidiyorum. Yolum cok cok uzun su anda ev degistiremeyiz. Nobetlerim olsukca fazla. Evi unuttugum zamanlar oluyor. Isten ayrilsam diger yerlerde ayni olacak. Çünkü türkiye deki ile ayni havayi solumak istiyorum burada da. Londra gibi bir yer diyor cogu insan ama bana pek cazip gelmiyor. Bilmiyorum ama biraz calismaya ara vermek istiyorum bu karari da kafamda epey büyütüyorum