- 20 Ocak 2010
- 45.217
- 153.089
- 43
- Konu Sahibi Strawberry95
Valla ilk zamanlar daha kötüleşiyor ama geçiyor ve kurtulmuş oluyorsum ne güzelO bahsettiginiz ilaçtan bende kullanmıştım
Kim ürettiyse allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ilk zamanlar daha kötüleşiyor ama geçiyor ve kurtulmuş oluyorsum ne güzelO bahsettiginiz ilaçtan bende kullanmıştım
Kim ürettiyse allah razı olsun
Romatizmal rahatsızlıklarda çene bölgesinde sivilce yapıyor 2 yıldır ankilozan spondilit (omurga romatizması) hastasıyım 2 yıldır sivilcelerden kurtulamıyorumKonu çenemde geçmek bilmeyen ağrılı kaşıntılı ve iltihaplı sivilceler, lütfen konum taşınmasın bu benim için gerçekten hiç geçmek bilmeyen bir dert, çare bulamasam bile dertleşmek istiyorum ..24 yaşındayım şekerli, paketli abur cubur yemem doğal beslenmeye özen gösteririm ama özellikle 2 yıldır -son 1 yıldır daha da şiddetlendi- çene bölgemde beyaz iltihaplı ağrılı siivilce çıkarıyorum, arttık insan içine çıkmak istemiyorım , kapatıcıyla kapanmıyorlar , sıksam iyice yayılıyolar ve çok acıyolar , öğretmenim okula bile bi kaç kere böyle gitmek zorunda kaldım sevdiğim biri var ama hal böyleyken konuşmayada cesaretim yok ,çok kötü bi durum benim için, arkadaşlarım bi yere buluşmaya çağırıyolar gitmek gelmiyor içimden, dışarıda bi işim oluyor bıktım bu beyz sivilcelrden sürekli hassasiyet hissediyorum hasta gibiyim sürekli bakıyorum da kimsede yok böyle büyük beyaz iltihaplı sivilcelerden önceden sadece hastalık dönemime yakın bir iki tane çıkar geçerdi şimdi daha büyük çıkıyolae geçiyolar ama 1 hafta veya çok kısa bir zmn sonra yine aynı, bıktım artık hiçbişey yapmak içimden gelmiyo bu aralar o kdr düşünür oldumki insan içine çıkmak istemiyorum çare olarak napıyosunız diceksiniz temiz de tuttuğuma inanıyorum lavanta sabununyla yıkıyorum lavanta çayı içiyorum doktora git diceksiniz hiç iyi şeyler duymıyorum verdikelri ilaçlar hakkında ama artık ciddi ciddi düşünüyorum çünkü gerçekten çok bıktım haykırmak istiyorım çok sıkıldım sosyal hayatım sıfırlanacak gibi oluyo çok merak ediyorum acaba gerçekten geçicek mi tamamen bu iğrenç çeneden kurtulacak mıyım çaresiz hastalık yok derlermiş sizce nasıl bi yol izlemeliyim çok bıktım ...
Valla doktora gitmelisin, bende ne yaptım ne ettiysem geçiremedim. Düğünümde makyöj bile 'ayy bu nasıl bir cilt' demişti. Ki benim tüm cildinde vardı sadece çene değil. Yüzümün her yeri, kollarım, sırtım.. 5 ay ilaç kullandım ve kurtuldum çok şükür 1 senedirKonu çenemde geçmek bilmeyen ağrılı kaşıntılı ve iltihaplı sivilceler, lütfen konum taşınmasın bu benim için gerçekten hiç geçmek bilmeyen bir dert, çare bulamasam bile dertleşmek istiyorum ..24 yaşındayım şekerli, paketli abur cubur yemem doğal beslenmeye özen gösteririm ama özellikle 2 yıldır -son 1 yıldır daha da şiddetlendi- çene bölgemde beyaz iltihaplı ağrılı siivilce çıkarıyorum, arttık insan içine çıkmak istemiyorım , kapatıcıyla kapanmıyorlar , sıksam iyice yayılıyolar ve çok acıyolar , öğretmenim okula bile bi kaç kere böyle gitmek zorunda kaldım sevdiğim biri var ama hal böyleyken konuşmayada cesaretim yok ,çok kötü bi durum benim için, arkadaşlarım bi yere buluşmaya çağırıyolar gitmek gelmiyor içimden, dışarıda bi işim oluyor bıktım bu beyz sivilcelrden sürekli hassasiyet hissediyorum hasta gibiyim sürekli bakıyorum da kimsede yok böyle büyük beyaz iltihaplı sivilcelerden önceden sadece hastalık dönemime yakın bir iki tane çıkar geçerdi şimdi daha büyük çıkıyolae geçiyolar ama 1 hafta veya çok kısa bir zmn sonra yine aynı, bıktım artık hiçbişey yapmak içimden gelmiyo bu aralar o kdr düşünür oldumki insan içine çıkmak istemiyorum çare olarak napıyosunız diceksiniz temiz de tuttuğuma inanıyorum lavanta sabununyla yıkıyorum lavanta çayı içiyorum doktora git diceksiniz hiç iyi şeyler duymıyorum verdikelri ilaçlar hakkında ama artık ciddi ciddi düşünüyorum çünkü gerçekten çok bıktım haykırmak istiyorım çok sıkıldım sosyal hayatım sıfırlanacak gibi oluyo çok merak ediyorum acaba gerçekten geçicek mi tamamen bu iğrenç çeneden kurtulacak mıyım çaresiz hastalık yok derlermiş sizce nasıl bi yol izlemeliyim çok bıktım ...