- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Ben 28 yaşlarına kadar hep sivilceliydim. Sanki ergen yaştayım da bu kadar çıkmış ve bir yürlü gitmedi. Nasıl ki oğluma hamile kaldım o kadar yıl var olan sivilcelerim gitti, bir daha da olmadı.Konu çenemde geçmek bilmeyen ağrılı kaşıntılı ve iltihaplı sivilceler, lütfen konum taşınmasın bu benim için gerçekten hiç geçmek bilmeyen bir dert, çare bulamasam bile dertleşmek istiyorum ..24 yaşındayım şekerli, paketli abur cubur yemem doğal beslenmeye özen gösteririm ama özellikle 2 yıldır -son 1 yıldır daha da şiddetlendi- çene bölgemde beyaz iltihaplı ağrılı siivilce çıkarıyorum, arttık insan içine çıkmak istemiyorım , kapatıcıyla kapanmıyorlar , sıksam iyice yayılıyolar ve çok acıyolar , öğretmenim okula bile bi kaç kere böyle gitmek zorunda kaldımsevdiğim biri var ama hal böyleyken konuşmayada cesaretim yok ,çok kötü bi durum benim için, arkadaşlarım bi yere buluşmaya çağırıyolar gitmek gelmiyor içimden, dışarıda bi işim oluyor bıktım bu beyz sivilcelrden sürekli hassasiyet hissediyorum hasta gibiyim sürekli bakıyorum da kimsede yok böyle büyük beyaz iltihaplı sivilcelerden önceden sadece hastalık dönemime yakın bir iki tane çıkar geçerdi şimdi daha büyük çıkıyolae geçiyolar ama 1 hafta veya çok kısa bir zmn sonra yine aynı, bıktım artık hiçbişey yapmak içimden gelmiyo bu aralar o kdr düşünür oldumki insan içine çıkmak istemiyorum çare olarak napıyosunız diceksiniz temiz de tuttuğuma inanıyorum lavanta sabununyla yıkıyorum lavanta çayı içiyorum doktora git diceksiniz hiç iyi şeyler duymıyorum verdikelri ilaçlar hakkında ama artık ciddi ciddi düşünüyorum çünkü gerçekten çok bıktım haykırmak istiyorım çok sıkıldım sosyal hayatım sıfırlanacak gibi oluyo çok merak ediyorum acaba gerçekten geçicek mi tamamen bu iğrenç çeneden kurtulacak mıyım çaresiz hastalık yok derlermiş sizce nasıl bi yol izlemeliyim çok bıktım ...
Peki ilaçların yan etkisini gördünüz müCanım, doktora niye gitmiyorsun? Bende de vardı aynı bölgede ve inanılmaz kötü boyutta idi. Doktora gittim, 8 aylık bir tedavi ile kurtuldum. Bir daha tekrarlanmadı.
:) ne güzel siz kurtulmuşsunuz ben çok utanıyorum bu sivilcelerden iğrenç görünüyolar sevdiğim adamla bile konuşmaya cesaretim yokBen 28 yaşlarına kadar hep sivilceliydim. Sanki ergen yaştayım da bu kadar çıkmış ve bir yürlü gitmedi. Nasıl ki oğluma hamile kaldım o kadar yıl var olan sivilcelerim gitti, bir daha da olmadı.
Sana hamile kal demiyorumama geçer illaki.
Seni sivilcelerin (senin iraden dışı olan bir şey) için terk edecekse buyursun terk etsin.:) ne güzel siz kurtulmuşsunuz ben çok utanıyorum bu sivilcelerden iğrenç görünüyolar sevdiğim adamla bile konuşmaya cesaretim yok
Hayır acı flan asla yemem hiçbişeye alerjim olduğunuda düşünmüyorum çünkü 2 yıl önce ne yiyorsam şimdide aynı yiyorumBu sivilcelerin bircok sebebi olabilir.Ornegin ben aci yedigimde yuzumde cikar ve haftalarca kaybolmaz.Esim kereviz yediginde boynuna kadar sivilce cikar alerjik tepki veriyor.Sizin de mutlaka bi sebebi vardir en iyisi dr a gidin
Ya, benim kullandığım ilaç çok bilindik bir ilaç. Ismini vermem doğru mu bilmiyorum, ilk akla gelen ilaç. Birçok kişi yan etkisini hissettiğini, neredeyse depresyona girdiğini falan söyler ama en ufak bir değişiklik görmedim ben kendimde ya. Tek değişiklik yok olan sivilcelerimdi. Çok iyi giden bir süreçti benim için. Fakat doktorumu iyi seçmiştim. Sanırım dozajları iyi ayarlamak önemli olan kısım. Lütfen doktora git.❤Peki ilaçların yan etkisini gördünüz mü
Bir kadin dogum ve endokrin uzmanina gozukmelisin. Yuksek olasilikla testosteron seviyen yuksek. Caresi var yani. Yumurtaliklarina mutlaka baktir.Konu çenemde geçmek bilmeyen ağrılı kaşıntılı ve iltihaplı sivilceler, lütfen konum taşınmasın bu benim için gerçekten hiç geçmek bilmeyen bir dert, çare bulamasam bile dertleşmek istiyorum ..24 yaşındayım şekerli, paketli abur cubur yemem doğal beslenmeye özen gösteririm ama özellikle 2 yıldır -son 1 yıldır daha da şiddetlendi- çene bölgemde beyaz iltihaplı ağrılı siivilce çıkarıyorum, arttık insan içine çıkmak istemiyorım , kapatıcıyla kapanmıyorlar , sıksam iyice yayılıyolar ve çok acıyolar , öğretmenim okula bile bi kaç kere böyle gitmek zorunda kaldımsevdiğim biri var ama hal böyleyken konuşmayada cesaretim yok ,çok kötü bi durum benim için, arkadaşlarım bi yere buluşmaya çağırıyolar gitmek gelmiyor içimden, dışarıda bi işim oluyor bıktım bu beyz sivilcelrden sürekli hassasiyet hissediyorum hasta gibiyim sürekli bakıyorum da kimsede yok böyle büyük beyaz iltihaplı sivilcelerden önceden sadece hastalık dönemime yakın bir iki tane çıkar geçerdi şimdi daha büyük çıkıyolae geçiyolar ama 1 hafta veya çok kısa bir zmn sonra yine aynı, bıktım artık hiçbişey yapmak içimden gelmiyo bu aralar o kdr düşünür oldumki insan içine çıkmak istemiyorum çare olarak napıyosunız diceksiniz temiz de tuttuğuma inanıyorum lavanta sabununyla yıkıyorum lavanta çayı içiyorum doktora git diceksiniz hiç iyi şeyler duymıyorum verdikelri ilaçlar hakkında ama artık ciddi ciddi düşünüyorum çünkü gerçekten çok bıktım haykırmak istiyorım çok sıkıldım sosyal hayatım sıfırlanacak gibi oluyo çok merak ediyorum acaba gerçekten geçicek mi tamamen bu iğrenç çeneden kurtulacak mıyım çaresiz hastalık yok derlermiş sizce nasıl bi yol izlemeliyim çok bıktım ...
O bahsettiginiz ilaçtan bende kullanmıştımDr a gitmelisim görümcemde de vardı ağır bir ilaç kullandı düzeldi ama kullanırken dahada artıyor dudaklar falan kabuklanıyor ama geçiyor simdi bi sorunu yok şükürsıkarsanız da limon kolanyası veya limon sürün kurusun ama bence durumunuz drluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?