• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hayattan Ne Bekliyorsunuz?

Hayattan Ne Bekliyorsunuz?

• her zaman yanımda olucak bir dostu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    62
huzur ve sağlık olmadıktan sonra para neye yararki :1no2:
tabiki huzur ve sağlık isterim evletlarım ve ailem için

huzurr tabiki sağLıkkk :nazar:
ama annem der ki her zaman 'ALLah önce akıL versin.Çünkü bi insanda akıL varsa herşeyi oLur.Parası da oLur huzuruda oLur..'
ama ben hayattan aşık oLduğum adamLa bi ömür yaşamayı ve anne oLmayı istiyorum.. inşaLLahhh :asigim:

bütün sevdiklerimin sağlığı, huzuru baska ne beklenir ki?

hıııııı bir de dip not ekstra bir Mini Cooper S Cabrio Kırmızı renk olsa da fena olmaz hani:lepi:

huzur ve yanında sadece geçinebileceğim kadar helal kazanç fazlası başkalarının olsun. lüks hayat falan istemem. onlar olunca mutluluk olmaz bence.

huzurlu bir hayat zaten diğer şıklarıda kapsıyor

huzurlu bir hayat...diğer hepsi gelip geçici şeyler..huzur olunca herşey oluyor zaten.

huzur dolu bir hayatin varsa degmeyin keyfimize opuyorumnanaktan

bu fani hayattan çok fazla beklentim yok.sadece beni doğruya ve huzura götürecek şeylere sahip olup onlar vasıtasıyla cenneti kazanmak.yok olup gidecek hiçbirşey için kendimi paralamamak,sevdiklerimle huzurlu mutlu bi hayat yaşayıp ölümsüzlük yurdunda -cennette- sevdiklerimle birlikte olmak...düşününce, bu dünya beş para etmez:19:

bu fani hayattan çok fazla beklentim yok.sadece beni doğruya ve huzura götürecek şeylere sahip olup onlar vasıtasıyla cenneti kazanmak.yok olup gidecek hiçbirşey için kendimi paralamamak,sevdiklerimle huzurlu mutlu bi hayat yaşayıp ölümsüzlük yurdunda -cennette- sevdiklerimle birlikte olmak...düşününce, bu dünya beş para etmez:19:

niye canım, ben bu dünyayı seviyorum, bıraksalar hep yaşarım :31:

Back