- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
-
- Konu Sahibi bikahvebana
Aynen canim iftira atan o kadar insan var ki.. Sonra sok oluyorsun ben mi demisim bunu? gibisinden..Ah ah aynen bende öyleydim tatlım. Hatta anlattığım seylerin 10 katını başkalarından duydum, söylemediğim seyleri bile. O Yüzden artık kimseye bişey anlatmıyorum
Başkalarından anlattıklarının dışında veya Yaptıklarının dışında farklı seyler duyup sinirden patlamaktansa, tutarım çenemi kafam rahat ben rahat. Bu siteyi o Yüzden seviyorum, herkes herseyini anlatabiliyor, kimseye bu bi eksi olarak geri dönmüyor. Hem rahatlamış oluyorsun, hemde acaba sırrımı derdimi kimler öğrenecek diye düşünmüyorsunİnsan anlatmadan içine atarsa, bunun bir gün patlayacağını öğrendim ben de
Eğer bu ahmaklığa bir çare bulursanız-umarım bulursunuz- bize de anlatın nasıl olacağını, bir gün....
Amin tatlım amin. Bencede anlatmamak ilerisi icin daha iyiAynen canim iftira atan o kadar insan var ki.. Sonra sok oluyorsun ben mi demisim bunu? gibisinden..
Allah dostun akrabanin da hayirlisini versin. Bende aynen anlatmiyorum icime atarim daha iyi
Başkalarından anlattıklarının dışında veya Yaptıklarının dışında farklı seyler duyup sinirden patlamaktansa, tutarım çenemi kafam rahat ben rahat. Bu siteyi o Yüzden seviyorum, herkes herseyini anlatabiliyor, kimseye bu bi eksi olarak geri dönmüyor. Hem rahatlamış oluyorsun, hemde acaba sırrımı derdimi kimler öğrenecek diye düşünmüyorsun
Aynen öyle tatlım, ağzından bi laf Alıp onu mutasyona uğratıp başkalarının Ağzına laf veren akrabalardan daha Güvenli orası kesinKesinlikle katılıyorum. KK bu yüzden çokları için eş ya da arkadaştan daha güvenilir bir yer olmalı
inşaAllah daha aci seyler yasamam ama son iki yilim bana sunu ogretti; kendin olacaksin, dogru bildigin yolda yuruyeceksin.. cunku karsidaki insanlar kotu niyetliyse sen melaike de olsan yaranamiyorsun, iyi niyetliyse zaten iyi bsy bulmak icin cabaliyor.. yani sanmayacaksin ki, sen şoyle yaparsan şoyle olur, herkes kapasitesi karakteri kalitesi kadar anliyor.. degmeyecek kisilere taviz ve egilmek yok; bu kadar net..Hayat bana kardeşime bile güvenmemem gerektiğini çok acı bir şekilde öğretti. Merak ediyorum neden akıl edip de önceden öğrenemiyorum şu hayattan almam gereken dersleri. Bu başlıkta pek çoğumuzun işine yarayacak cevaplar bulunabilir belki. Sevgili KK üyeleri, siz yukarıdaki soruya ne cevap verirdiniz?
Konu seni kardes en acı ne yapabilir ki...kardeşin söylediği laf söz kiriksan da unutulup gidiliyor. ..acı olay paylaşmak ister misin ? Aklıma en acı yaprak dokumundeki leyla ile Necla geliyor .Hayat bana kardeşime bile güvenmemem gerektiğini çok acı bir şekilde öğretti. Merak ediyorum neden akıl edip de önceden öğrenemiyorum şu hayattan almam gereken dersleri. Bu başlıkta pek çoğumuzun işine yarayacak cevaplar bulunabilir belki. Sevgili KK üyeleri, siz yukarıdaki soruya ne cevap verirdiniz?
Küçük bir yerde yaşıyorum insan el memlekette birilerine guvenmekbistiyir ama malesef çok kişiye sarsıldı ama mecburum katlanmaya kimsem yok sadece arkadaş çevresi. ....yakın gördüğüm biri vardı ev arkadaşların her sorunun en derin şeylerin bana anlatırdı kız dertli içini döküyor derdim. Sonra bende bir iki problememi anlatmıştım mesala birine kırılıyorum gidiyor o kişiye böyle böyle anlatmış en olmadik şeyleri. ...aslinda daha derin mevzular var ..ama uzak memlekette tek hemşerim. .birlikte gidip geliyoruz. ...tek yapacağım havadan sudan çiçekten böcekten konuşmak. ..üzüntümü sıkıntımi paylaşacağım biri değilmisBen birçok kez kazık yememe rağmen güvenmeye devam ediyorum, sanırım güvenmeyi seviyorum. ama başkalarının sırlarını benimle paylaşan, bana başkalarından laf taşıyan, dedikodusunu yapan insanlardan uzak duruyorum. Baskasının kirli çamaşırlarını bana döken, benimkileride baskasına döker. O Yüzden kimseyle sırlarımı paylaşmam, en yakın arkadaşımla bile
Aynen bende içimi döküp anlattığım paylaştığım şeyler farklı şekilde anlatılmış. ...sonra diyolag kurmadigim kişiler bile tavır almış ... O yüzden hava su toprak konuşmak en iyisiAh ah aynen bende öyleydim tatlım. Hatta anlattığım seylerin 10 katını başkalarından duydum, söylemediğim seyleri bile. O Yüzden artık kimseye bişey anlatmıyorum