hayattan aldığınız en büyük ders nedir?

Ah ah aynen bende öyleydim tatlım. Hatta anlattığım seylerin 10 katını başkalarından duydum, söylemediğim seyleri bile. O Yüzden artık kimseye bişey anlatmıyorum
Aynen canim iftira atan o kadar insan var ki.. Sonra sok oluyorsun ben mi demisim bunu? gibisinden..
Allah dostun akrabanin da hayirlisini versin. Bende aynen anlatmiyorum icime atarim daha iyi

İnsan anlatmadan içine atarsa, bunun bir gün patlayacağını öğrendim ben de

Eğer bu ahmaklığa bir çare bulursanız-umarım bulursunuz- bize de anlatın nasıl olacağını, bir gün....
Başkalarından anlattıklarının dışında veya Yaptıklarının dışında farklı seyler duyup sinirden patlamaktansa, tutarım çenemi kafam rahat ben rahat. Bu siteyi o Yüzden seviyorum, herkes herseyini anlatabiliyor, kimseye bu bi eksi olarak geri dönmüyor. Hem rahatlamış oluyorsun, hemde acaba sırrımı derdimi kimler öğrenecek diye düşünmüyorsun

Kesinlikle katılıyorum. KK bu yüzden çokları için eş ya da arkadaştan daha güvenilir bir yer olmalı

inşaAllah daha aci seyler yasamam ama son iki yilim bana sunu ogretti; kendin olacaksin, dogru bildigin yolda yuruyeceksin.. cunku karsidaki insanlar kotu niyetliyse sen melaike de olsan yaranamiyorsun, iyi niyetliyse zaten iyi bsy bulmak icin cabaliyor.. yani sanmayacaksin ki, sen şoyle yaparsan şoyle olur, herkes kapasitesi karakteri kalitesi kadar anliyor.. degmeyecek kisilere taviz ve egilmek yok; bu kadar net..

Daha bugün ayrıldığım iş yerinden fena kazık yedim ve bunu arkadaşım sandığım kişi yaptı. Hiçkimseye güvenmeyeceğimi çok kötü bir şekilde öğrendim. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim!

Peki acaba bu kimseye güvenmemek,kimseye sır vermemek,kimseye inanmamak dedikleri'' kimse''kim oluyor? Sanırım herkes çok iyi yada mükemmel olduğunu saniyor asıl mesele bu...sanırsın herkes çok iyi cehennemde bitek ben yanacağım..Arada özeleştiride yapmak iyidir belki o zaman biraz daha iyi olur hayat hepimiz için ne dersiniz?

Mesala en ufak şey olsa dahi başka birine kırılıp o bana bunu söyledi çok üzüldüm demem içimi Dökmen ... o kişi sonra gidiyor o kişiye anlatıyor .... En yakın dostun olsa bile havadan sudan konuşacaksin....Mesala birisi hakkında hoşlanmadığı söylüyorsun ..arkadaş musveddesi başka ortamda kanki olmuş. .... En büyük hayat dersim kim olursa olsun iyi ya da kötü 3. bir kışı hakkinda yorum yapmamak ... menfaat dünyası dönüyor menfaat olana ..

Konu seni kardes en acı ne yapabilir ki...kardeşin söylediği laf söz kiriksan da unutulup gidiliyor. ..acı olay paylaşmak ister misin ? Aklıma en acı yaprak dokumundeki leyla ile Necla geliyor .

Küçük bir yerde yaşıyorum insan el memlekette birilerine guvenmekbistiyir ama malesef çok kişiye sarsıldı ama mecburum katlanmaya kimsem yok sadece arkadaş çevresi. ....yakın gördüğüm biri vardı ev arkadaşların her sorunun en derin şeylerin bana anlatırdı kız dertli içini döküyor derdim. Sonra bende bir iki problememi anlatmıştım mesala birine kırılıyorum gidiyor o kişiye böyle böyle anlatmış en olmadik şeyleri. ...aslinda daha derin mevzular var ..ama uzak memlekette tek hemşerim. .birlikte gidip geliyoruz. ...tek yapacağım havadan sudan çiçekten böcekten konuşmak. ..üzüntümü sıkıntımi paylaşacağım biri değilmis

Ah ah aynen bende öyleydim tatlım. Hatta anlattığım seylerin 10 katını başkalarından duydum, söylemediğim seyleri bile. O Yüzden artık kimseye bişey anlatmıyorum
Aynen bende içimi döküp anlattığım paylaştığım şeyler farklı şekilde anlatılmış. ...sonra diyolag kurmadigim kişiler bile tavır almış ... O yüzden hava su toprak konuşmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…