- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- Konu Sahibi bikahvebana
Aynı seyleri bende Yaşadığım icin biliyorum tatlım, bide insan oglu nankör olur derler ya, en ufak bi kızgınlıkta ne kadar sırrın varsa ortaya Dökme kabiliyetine sahip insanlar var, ailemdede var böyle insanlar. Zamanındada en güvendiklerim, demediğim bicok seyi ben demişim gibi baskalarına anlattığından artık kimseye bişeyimi anlatmıyorum. arkadaşlığını bitirme ama merhaba merhaba, hic bişeyini anlatma. Ben bu kararı aldığımdan beri kafam rahat ve arkadaşlıklarımı rayına oturtmuş hissediyorum kendimi. herkese gerektigi kadar kelime sarfediyorum, israfın lüzumu yok :)Küçük bir yerde yaşıyorum insan el memlekette birilerine guvenmekbistiyir ama malesef çok kişiye sarsıldı ama mecburum katlanmaya kimsem yok sadece arkadaş çevresi. ....yakın gördüğüm biri vardı ev arkadaşların her sorunun en derin şeylerin bana anlatırdı kız dertli içini döküyor derdim. Sonra bende bir iki problememi anlatmıştım mesala birine kırılıyorum gidiyor o kişiye böyle böyle anlatmış en olmadik şeyleri. ...aslinda daha derin mevzular var ..ama uzak memlekette tek hemşerim. .birlikte gidip geliyoruz. ...tek yapacağım havadan sudan çiçekten böcekten konuşmak. ..üzüntümü sıkıntımi paylaşacağım biri değilmis