Sağol canım benim çok zor valla sanki annem babam gibi bırakıp gidecekler diye korkuyorum.
Kaynanam bırakıp gitmiyor oysa ki onun için hiç korkmuyorum ben bi anlasa da bırakıp gitse
Önce onu bas sonra onuKiz iki emojide koyamıyorum.hem üzgün hem gülme
Allah'a seni ne yapmaya emiiiiÖnce onu bas sonra onu
Diloş sen neyden korkuyonnnn. Hepsini okumadım yorumlarınAllah'a seni ne yapmaya emiiii
Aynen canım zamanın geldi bak ben korkmam sen yolculuğuna çık beni düşünme diyorum dinlemiyor yolun açık olsun kayın anneciğim güle güle git dönüş biletin iptal olmuşGitmiyor heeee heheee
Heeee bak şu aklıma geldi. Çocuklen 5-6 yaşlarındayken bi avm de kaybolmuştum. Ayyyy ne kötüydü yaaa. Anons falan edilmişti annem gelip beni almıştıAllahtan bi delilik yapıp avm den dışarı çıkmamışım
Ben ablannnnBenimde aklıma bir olay geldi buna benzer küçüken pazarda abla elmalara bakarken kaybolmuştu babamla karakola gittik çok ağlıyordum polisler neden ağlıyorsun dediklerinde ablam artık yok ödevlerimi bana kim yaptıracak demiştim çok gülmüşlerdi
İnşallah ablam buraya girmiyordur anında anlar benim olduğumu
Kıyamam olursun beee kuzumEvlat sahibi olamıcam diye çok korkuyorum
Appppplammmmm benim ağzıma tükürme sakınBen ablannnn
Aminn. KuzummmBende tüm dogal afetlerden korkarim Allah göstermesin
İnşâllah yavrum Rabbim hepimize nasip etsin inşallahKıyamam olursun beee kuzum
Evde sorarım hesabını çalışıyorum şuandaAppppplammmmm benim ağzıma tükürme sakın
Aminnn kuzummmİnşâllah yavrum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Üzülme arkadaşım benimde çocuğum olmuyor hiç korkmuyorum unutma rabbimin verdiklerinde de vermediklerinde de hayır vardır.Evlat sahibi olamıcam diye çok korkuyorum
İş çıkışı yemek ısmarlayayım sanaEvde sorarım hesabını çalışıyorum şuanda
Evet hanımlar ben açmazsam olmazdı.
Hayatta en çok korktuğunuz olay nedir?
Yada korkupta başınıza geldiği olay nedirYa da ailenizin sevdiklerinizin komşularınızın başına gelen olaylar var mı
Ben-yanardağdan çok korkuyorum
Ve aldatılmaktan
[/QUOT yanlız kalmaktan kimsesiz kalmaktan çok korkuyorum