- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
Anam teyzedeki fenteziye bakyaa bana bi teyze mini sort giyersen ölünce yılanlar seni mezarda sarcak dedisende canlanıp onları hissetceksin dedi daha lise 2 ye gidiyordum
Bir kere adet sonu abdest almaya girdim hadi dedim önce banyo içini yıkayip sonra kendim yikanayim tertemiz cikayimPekiiiiiiiiiiiii gelin bakam bura;
Onu bunu bırakın da
Kimler cünüp ölmekten korkuyor??
Hepinizin içindeki cünup ölme korkusunu açığa çıkardım hhahaVallahi bu ben
Hatta hemen anlatıyorum şimdi geçen gece ayıptr söylemesi işte hernyse
sonra tabi bende çok yorgundum hem iş hem ev hem eş derkendedim ki neyse sabah alayım yeaaaaaa
sonra yatttımmm; nasıl bir kafa ile yattıysamm gece rüyamda tabutlar ezanlar gördümm yerimden sıçradım kaldırdım eşimiii dedimm kalkkkk ben ölüyommmm
ne diyosun hayatım yaaaa dedi, oh dedim rüyaymış gittim hemen abdest aldımm. Allahım sen koru
AllahhhhhhVallahi bu ben
Hatta hemen anlatıyorum şimdi geçen gece ayıptr söylemesi işte hernyse
sonra tabi bende çok yorgundum hem iş hem ev hem eş derkendedim ki neyse sabah alayım yeaaaaaa
sonra yatttımmm; nasıl bir kafa ile yattıysamm gece rüyamda tabutlar ezanlar gördümm yerimden sıçradım kaldırdım eşimiii dedimm kalkkkk ben ölüyommmm
ne diyosun hayatım yaaaa dedi, oh dedim rüyaymış gittim hemen abdest aldımm. Allahım sen koru
Mesajı atan benim sen nasıl çıkardın kızHepinizin içindeki cünup ölme korkusunu açığa çıkardım hhaha
Vallahi yiyip içmedim. Tekim evde sabahtan beri yatak keyfi yapıyorum. Duşa girip sonra atıştırıp dışarı çıkıcamKız bu saate kadar bişe yiyip içmedin mi
Canım konu benden açıldı depreme gece abdestsiz yakalanmak diyeMesajı atan benim sen nasıl çıkardın kız
Vallahi yiyip içmedim. Tekim evde sabahtan beri yatak keyfi yapıyorum. Duşa girip sonra atıştırıp dışarı çıkıcam
Kız bende cünüpken evde ki 4 ayaklı çocugumu bile sevemiyomm
Kadın keyifci anammmmCanım konu benden açıldı depreme gece abdestsiz yakalanmak diye
Kalk kalk bu saate kadar yatak keyfimi yapılır
Dur kız şimdi onu da çalarlar ben yaptım diye
Ben seviyorum valla sülalem mi rahattır nedirKız bende cünüpken evde ki 4 ayaklı çocugumu bile sevemiyomm
dur annemmm duş alayımdaa temiz temiz koklaşalım diyorum tip tip suratıma bakıyor anlamıyor ki beni
hiç bana çekmemiş aynı babası
Al benden de okadar o kadar rahatım kiBen seviyorum valla sülalem mi rahattır nedir
Ben seviyorum valla sülalem mi rahattır nedir
Hırkısss varrrrr diye bağırırım merak etme gülom sen anlatDur kız şimdi onu da çalarlar ben yaptım diye
Açık açık söyleme
Hahahahahahha
Yaa kablo koparsa diye di mi.ya da direk düşerse tepene tom ve jerrydeki gibi doing doing diye.Bende elktrik direği var ya yanından geçerken fln korkarım birgün beni çarpacak diye