HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Ben de depremden çok aşırı korkuyorum gerçekten o an direkt ailem geliyor aklıma naparız diye..

Diğeri içime gece gece gelen ürperti, sanki bir yerden bişey çıkacak gibi, o zmn asla yalnız yatamam hemen kardeşimin yanına sıvışırım

Yüksekten de korkuyorum yani aşağı bakamam çamaşır asarken filan asla ama ne hikmetse yamaç paraşütü çook dikkatimi çekiyor sanırım denemek istiyorum

ahahah valla ya onlardan iyi yazar olurmuş bak

Karışık duygular icerisindesin bacım

Davet edilmedim ama dayanamadım geldim benimde en korktuğum şey annemle babamı kaybettikten sonra eşimi ve kardeşlerimi kaybetmek.
Valla birde kayganamın başıma kalmasından korkuyorum aman Allah korusun
Davet edilmeden de gel kuzum insanının sevdiklerini kaybetme korkusu ne kadar da üzücü

Davet edilmedim ama dayanamadım geldim benimde en korktuğum şey annemle babamı kaybettikten sonra eşimi ve kardeşlerimi kaybetmek.
Valla birde kayganamın başıma kalmasından korkuyorum aman Allah korusun
Kız gülüyüm mü üzülüyümmü bilemedim

D Dilos06 yaa ne alaka bilmiyorum ama ben annemin hasta olmasından çok korkuyorum. Böyle canı acır ama ona gidemem sürekli ilgilenemem falan diye Allah sevdiklerimizi korusunnn. Heee bide ban ne yemeyim de, 3 harflilerden pek korkarım

Davet edilmeden de gel kuzum insanının sevdiklerini kaybetme korkusu ne kadar da üzücü
Sağol canım benim çok zor valla sanki annem babam gibi bırakıp gidecekler diye korkuyorum.
Kaynanam bırakıp gitmiyor oysa ki onun için hiç korkmuyorum ben bi anlasa da bırakıp gitse

Kiz iki emojide koyamıyorum.hem üzgün hem gülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…