Hırkısss varrrrr diye bağırırım merak etme gülom sen anlat
Kim neyi çalıyor anlamadımDur kız şimdi onu da çalarlar ben yaptım diye
Açık açık söyleme
Hahahahahahha
Uzun hikaye kuzum boşverKim neyi çalıyor anlamadım
Sen kocana de bana cıbılken birşey olursa beni giydirrr
Anam teyzedeki fenteziye bakbize de hep hamile kadınlı korkunç hikayeler anlatırdı bi teyze.elyın doğuran mı dersin ,ölü doğup mezardan çıkıp anasını boğan mı dersin,sanırsın stephen king bizim mahalleye taşınmış
Karışık duygular icerisindesin bacımBen de depremden çok aşırı korkuyorum gerçekten o an direkt ailem geliyor aklıma naparız diye..
Diğeri içime gece gece gelen ürperti, sanki bir yerden bişey çıkacak gibi, o zmn asla yalnız yatamam hemen kardeşimin yanına sıvışırım
Yüksekten de korkuyorum yani aşağı bakamam çamaşır asarken filan asla ama ne hikmetse yamaç paraşütü çook dikkatimi çekiyor sanırım denemek istiyorum
Eskiler çok iyi yaa bu yazarlık konusunda üstün kimseyi tanımamahahah valla yaonlardan iyi yazar olurmuş bak
Davet edilmeden de gel kuzum insanının sevdiklerini kaybetme korkusu ne kadar da üzücüDavet edilmedim ama dayanamadım geldimbenimde en korktuğum şey annemle babamı kaybettikten sonra eşimi ve kardeşlerimi kaybetmek.
Valla birde kayganamın başıma kalmasından korkuyorum aman Allah korusun
Kız gülüyüm mü üzülüyümmü bilemedimDavet edilmedim ama dayanamadım geldimbenimde en korktuğum şey annemle babamı kaybettikten sonra eşimi ve kardeşlerimi kaybetmek.
Valla birde kayganamın başıma kalmasından korkuyorum aman Allah korusun
Çaktırma bende bilemedimmKız gülüyüm mü üzülüyümmü bilemedim
Sağol canım benim çok zor valla sanki annem babam gibi bırakıp gidecekler diye korkuyorum.Davet edilmeden de gel kuzum insanının sevdiklerini kaybetme korkusu ne kadar da üzücü