HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Ben de depremden çok aşırı korkuyorum gerçekten o an direkt ailem geliyor aklıma naparız diye..

Diğeri içime gece gece gelen ürperti, sanki bir yerden bişey çıkacak gibi, o zmn asla yalnız yatamam hemen kardeşimin yanına sıvışırım😂

Yüksekten de korkuyorum yani aşağı bakamam çamaşır asarken filan asla ama ne hikmetse yamaç paraşütü çook dikkatimi çekiyor sanırım denemek istiyorum 😂

Anam teyzedeki fenteziye bak :KK45: bize de hep hamile kadınlı korkunç hikayeler anlatırdı bi teyze.elyın doğuran mı dersin ,ölü doğup mezardan çıkıp anasını boğan mı dersin,sanırsın stephen king bizim mahalleye taşınmış:KK70: :KK70:

ahahah valla ya :KK70: onlardan iyi yazar olurmuş bak :KK70:

Ben de depremden çok aşırı korkuyorum gerçekten o an direkt ailem geliyor aklıma naparız diye..

Diğeri içime gece gece gelen ürperti, sanki bir yerden bişey çıkacak gibi, o zmn asla yalnız yatamam hemen kardeşimin yanına sıvışırım😂

Yüksekten de korkuyorum yani aşağı bakamam çamaşır asarken filan asla ama ne hikmetse yamaç paraşütü çook dikkatimi çekiyor sanırım denemek istiyorum 😂
Karışık duygular icerisindesin bacım 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Davet edilmedim ama dayanamadım geldim 😉 benimde en korktuğum şey annemle babamı kaybettikten sonra eşimi ve kardeşlerimi kaybetmek. 😩
Valla birde kayganamın başıma kalmasından korkuyorum aman Allah korusun 😱
Davet edilmeden de gel kuzum insanının sevdiklerini kaybetme korkusu ne kadar da üzücü 😥😥😥😥

Davet edilmedim ama dayanamadım geldim 😉 benimde en korktuğum şey annemle babamı kaybettikten sonra eşimi ve kardeşlerimi kaybetmek. 😩
Valla birde kayganamın başıma kalmasından korkuyorum aman Allah korusun 😱
Kız gülüyüm mü üzülüyümmü bilemedim 😂😂😂😂

D Dilos06 yaa ne alaka bilmiyorum ama ben annemin hasta olmasından çok korkuyorum. Böyle canı acır ama ona gidemem sürekli ilgilenemem falan diye 😒😒😒 Allah sevdiklerimizi korusunnn. Heee bide ban ne yemeyim de, 3 harflilerden pek korkarım 😂😂😂

Davet edilmeden de gel kuzum insanının sevdiklerini kaybetme korkusu ne kadar da üzücü 😥😥😥😥
Sağol canım benim çok zor valla sanki annem babam gibi bırakıp gidecekler diye korkuyorum.
Kaynanam bırakıp gitmiyor oysa ki onun için hiç korkmuyorum ben bi anlasa da bırakıp gitse 😁

D Dilos06 yaa ne alaka bilmiyorum ama ben annemin hasta olmasından çok korkuyorum. Böyle canı acır ama ona gidemem sürekli ilgilenemem falan diye 😒😒😒 Allah sevdiklerimizi korusunnn. Heee bide ban ne yemeyim de, 3 harflilerden pek korkarım 😂😂😂
Kiz iki emojide koyamıyorum.hem üzgün hem gülme 😂😂😂😂😂😂😂

X