Yemezlerrrrr evde ağzına acı biber sürücemmmİş çıkışı yemek ısmarlayayım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemezlerrrrr evde ağzına acı biber sürücemmmİş çıkışı yemek ısmarlayayım sana
Kız ben acı biberi çok severimYemezlerrrrr evde ağzına acı biber sürücemmm
Yangın ve depremmmmEvet hanımlar ben açmazsam olmazdı.
Hayatta en çok korktuğunuz olay nedir?
Yada korkupta başınıza geldiği olay nedirYa da ailenizin sevdiklerinizin komşularınızın başına gelen olaylar var mı
Ben-yanardağdan çok korkuyorum
Ve aldatılmaktan
Eskiler çok iyi yaa bu yazarlık konusunda üstün kimseyi tanımam
Mevzu ne ki, okuyamam da ilm ş evde değilimNego gel kız mevzulara
Orası ole cnm evet ama insanogluyuz sabırsızlanıyoruz işteÜzülme arkadaşım benimde çocuğum olmuyor hiç korkmuyorum unutma rabbimin verdiklerinde de vermediklerinde de hayır vardır.
Oyyy nadide cicegumm bennumdebriyajgazfren kurban olduğum gelll
kıyamam kuzum korkma sen olduğun müddetçe bişey olmaz evlatlarinaKIZLARIMI KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM. ONLARIN BAŞINA BİŞEY GELMESİNDEN ÇOK KORKUYORUM. ONLAR KÜÇÜK YAŞLARINDA HAYATTAYKEN ÖLMEKTEN ÇOK KORKUYORUM. BAŞIMA GELEN GELMİŞ ZATEN DE BEN EN ÇOK DA KIZLARIM İÇİN KORKUYORUM..
Orası ole cnm evet ama insanogluyuz sabırsızlanıyoruz işte
Seni çok iyi anlıyorum ama sabret sabrın meyvesini mutlaka alacaksın
İçimi kararttın git burdanya onada bişi olursa
İçimi kararttın git burdan
Arkadaşım 18yasinda kacarak evlenmisti ben asla yapmam demistim 7 8 ay sonra ben kacarak evlendim ama asla pisman degilim
Sormaaa ahhhh gunler asla unutulmuyor dauimin ogluyla gece arsilasmistim ustum basim giyinik nereye demisti bende gidiyorum demiştim eve gitmis anam ahhh anam deliye dönmüştüçılgınnnnnnnnnnnnnnnn
Bende hayatta kaçmam deidm 18 yasinda kacarak evlendimArkadaşım 18yasinda kacarak evlenmisti ben asla yapmam demistim 7 8 ay sonra ben kacarak evlendim ama asla pisman degilim
Neden kaçtınBende hayatta kaçmam deidm 18 yasinda kacarak evlendim
Aminnnn inşallah cümlemizi de bizi deİnşâllah cnm Rabbim peşpeşe güldürsün yüzümüzü ❤