HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Vee evet bende ölüp gömülüp toprak altindayken ya canlanirsam ya uyanirsam öyle ölürsem diye korkuyorum Allahim koruuu Yarabbimm
Ya da morgda uyanmak😵😵İşte hep çocukken öyle korkunçlu hikayeler dinleye dinleye bu hale geldik:KK70: :KK70: o hikayeleri anlatan teyzee Allah senin de cezanı verecek :KK70: :KK70:

çok filim izliyonuz çoooooooook :KK70:
Bu doğru bak 4 günde 3 sezon korku gerilim dizisi bitirdim. Dün öğle 2 de bir başladık akşam 11 e kadar 1 sezonu tam izledik.
Ben toprak altında canlanmaktan korkmayayım da kim korksun.
Kan görüyorum hocam, vahşet görüyorum :rolleyes: :KK70: :KK70:

Bu doğru bak 4 günde 3 sezon korku gerilim dizisi bitirdim. Dün öğle 2 de bir başladık akşam 11 e kadar 1 sezonu tam izledik.
Ayyyyy koptummm yaaa Çinçinli belalı hatunummm😁😁😁😁😁😁😁😁

aynen elindeki dizi üyeliğini hemen iptal et ve doğaya bırak kendini :KK70: dikkat et çukura düşmeyesin :KK70: adsdasd

Ben depremden korkuyorum özellikle gece abdestsiz yatarken yakalanmaktan 😳😬🙄
Deprem korkusu bende de var hatta panik anında neler yapmam gerekir neler olabilir m her gece yatarken onu düşünüyorum deprem deki en büyük korkum da

Çocuklarla farklı yerlerde enkazda kalmak Allah korusin

Onlar ağlar ben uzanamazsam yada yanımda ölürlerse ben nasıl yaşarım onlarsiz düşüncesi her gece beynimi kemiriyor :KK43:

Ya da morgda uyanmak😵😵İşte hep çocukken öyle korkunçlu hikayeler dinleye dinleye bu hale geldik:KK70: :KK70: o hikayeleri anlatan teyzee Allah senin de cezanı verecek :KK70: :KK70:

yaa bana bi teyze mini sort giyersen ölünce yılanlar seni mezarda sarcak dedi :KK70: sende canlanıp onları hissetceksin dedi daha lise 2 ye gidiyordum :KK43:

Deprem korkusu bende de var hatta panik anında neler yapmam gerekir neler olabilir m her gece yatarken onu düşünüyorum deprem deki en büyük korkum da

Çocuklarla farklı yerlerde enkazda kalmak Allah korusin

Onlar ağlar ben uzanamazsam yada yanımda ölürlerse ben nasıl yaşarım onlarsiz düşüncesi her gece beynimi kemiriyor :KK43:
Ben 98 Ceyhan depreminde 5 yaşındaydım karşımda apartmanlar toz duman şekilde yıkılmışlardı hala avmlerde falan havasız yerlerde duramıyorum 😔 galiba ondan kaynaklanıyor

Pekiiiiiiiiiiiii gelin bakam bura;
Onu bunu bırakın da
Kimler cünüp ölmekten korkuyor??
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Vallahi bu ben :KK70:
Hatta hemen anlatıyorum şimdi geçen gece ayıptr söylemesi işte hernyse :KK70:
sonra tabi bende çok yorgundum hem iş hem ev hem eş derken :KK70: dedim ki neyse sabah alayım yeaaaaaa :kahve:
sonra yatttımmm; nasıl bir kafa ile yattıysamm gece rüyamda tabutlar ezanlar gördümm yerimden sıçradım kaldırdım eşimiii dedimm kalkkkk ben ölüyommmm :KK70: :KK70:
ne diyosun hayatım yaaaa dedi, oh dedim rüyaymış gittim hemen abdest aldımm. Allahım sen koru :KK70:

X