- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Adanaya gel de giyinik yat minicik şort ipli atletle yatabiliyorum max.
nolmuşşşşşş bende antalyadayım ama bnm yatak odamda klima var hhiihihhi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adanaya gel de giyinik yat minicik şort ipli atletle yatabiliyorum max.
Ya da morgda uyanmakİşte hep çocukken öyle korkunçlu hikayeler dinleye dinleye bu hale geldik o hikayeleri anlatan teyzee Allah senin de cezanı verecekVee evet bende ölüp gömülüp toprak altindayken ya canlanirsam ya uyanirsam öyle ölürsem diye korkuyorum Allahim koruuu Yarabbimm
Klima alerjim var maalesefnolmuşşşşşş bende antalyadayım ama bnm yatak odamda klima var hhiihihhi
Gülüyim mi agliyim mi bilemedim bak simdi
Bu doğru bak 4 günde 3 sezon korku gerilim dizisi bitirdim. Dün öğle 2 de bir başladık akşam 11 e kadar 1 sezonu tam izledik.çok filim izliyonuz çoooooooook
Evet ben analiz yapamadımYaaa
Benim eşimin mesleğinden kaynaklı böyle bir korku tetikleniyor olabilir.
Kişi kendinin psikoloğudur diyerek analiz yaptım hemen
Ötlek Kalp
Ayyyyy koptummm yaaa Çinçinli belalı hatunummmBu doğru bak 4 günde 3 sezon korku gerilim dizisi bitirdim. Dün öğle 2 de bir başladık akşam 11 e kadar 1 sezonu tam izledik.
Ben toprak altında canlanmaktan korkmayayım da kim korksun.
Kan görüyorum hocam, vahşet görüyorum
Bu doğru bak 4 günde 3 sezon korku gerilim dizisi bitirdim. Dün öğle 2 de bir başladık akşam 11 e kadar 1 sezonu tam izledik.
Ben toprak altında canlanmaktan korkmayayım da kim korksun.
Kan görüyorum hocam, vahşet görüyorum
Kız sen öldükten sonra cıbıldak olsan nolcak olmasan nolcakkkkkyavvv çıplak ölürsenn seni çıplak bulurlar çok kötüüüüüüüü
Deprem korkusu bende de var hatta panik anında neler yapmam gerekir neler olabilir m her gece yatarken onu düşünüyorum deprem deki en büyük korkum daBen depremden korkuyorum özellikle gece abdestsiz yatarken yakalanmaktan
Ya da morgda uyanmakİşte hep çocukken öyle korkunçlu hikayeler dinleye dinleye bu hale geldik o hikayeleri anlatan teyzee Allah senin de cezanı verecek
Kız sen öldükten sonra cıbıldak olsan nolcak olmasan nolcakkkkk
Ne ölmesi sus kıssss
Ben 98 Ceyhan depreminde 5 yaşındaydım karşımda apartmanlar toz duman şekilde yıkılmışlardı hala avmlerde falan havasız yerlerde duramıyorum galiba ondan kaynaklanıyorDeprem korkusu bende de var hatta panik anında neler yapmam gerekir neler olabilir m her gece yatarken onu düşünüyorum deprem deki en büyük korkum da
Çocuklarla farklı yerlerde enkazda kalmak Allah korusin
Onlar ağlar ben uzanamazsam yada yanımda ölürlerse ben nasıl yaşarım onlarsiz düşüncesi her gece beynimi kemiriyor
Pekiiiiiiiiiiiii gelin bakam bura;
Onu bunu bırakın da
Kimler cünüp ölmekten korkuyor??
Vallahi bu benPekiiiiiiiiiiiii gelin bakam bura;
Onu bunu bırakın da
Kimler cünüp ölmekten korkuyor??
Sen kocana de bana cıbılken birşey olursa beni giydirrrnamehramımı kimse göremez