Aminnnn ⚘İnşallah hayatta tek isteğim o hiç kimsenin evladına kötü insanlar göstermesin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn ⚘İnşallah hayatta tek isteğim o hiç kimsenin evladına kötü insanlar göstermesin rabbim
Yaaa öldürdün beni bugün haykıra haykıra güldürdünDu başka korkumuda anlatıyım :) eşimi patron aramış gece 4 de gel diye neyse kış günü gecenin köru diye eşimde montunun kapsonunu kafasina geçirmiş cüzdan ararken uyandım bende. O an başörtülü teyze sandım kimo sen kimsin dedim adamda benden korkmuş ama aklım uçtu varya
Rahat duuuuu hadi bak bdv ye biri konu açmış gel bakak +18 geri çıkalım amaAhahjajajajaj
Yazmismiyim
Hiç hatrlamiyorm valla
Hiç girmeyin kiz midem bulandı benim milletin tüm gece hayatını okudum valla tövbeler olsunRahat duuuuu hadi bak bdv ye biri konu açmış gel bakak +18 geri çıkalım ama
Bugün inci gibi dokulduler iyicene bacımHiç girmeyin kiz midem bulandı benim milletin tüm gece hayatını okudum valla tövbeler olsun
Hemde nasıl dur kaldığım yerden okumaya devam edimBugün inci gibi dokulduler iyicene bacım
Hangıı konuuuuubakip cikicam sadeceIhu bunlar french falan diyorlar kiz ben ne cahilim bilmiyom
+18 deme kocam yok smdoRahat duuuuu hadi bak bdv ye biri konu açmış gel bakak +18 geri çıkalım ama
Öpüşmeli konuda üyenin biri yazmışHangıı konuuuuubakip cikicam sadece
Akroş nerdeeee+18 deme kocam yok smdo
Ben boşuna bakmayayim
Hanabsbsbsnan
Bugün de +18 günü mi arkadaş her iki konudan biri cinsellikAkroş nerdeeee
Bakma boşver biraz poha sarar gibi oldu
Enaaaa akroş bur da mi benim angaramda miBugün de +18 günü mi arkadaş her iki konudan biri cinsellik
Akros Ankara da yavrm :)
fena güldüm yaaaDu başka korkumuda anlatıyım :) eşimi patron aramış gece 4 de gel diye neyse kış günü gecenin köru diye eşimde montunun kapsonunu kafasina geçirmiş cüzdan ararken uyandım bende. O an başörtülü teyze sandım kimo sen kimsin dedim adamda benden korkmuş ama aklım uçtu varya
HeaEnaaaa akroş bur da mi benim angaramda mi
Ben varkene enişteme birşey gelmez dur bizim zabıta mimettt agbinin çağrı yaptığı kocaman bişey var neydi onun adı mikrofonlu ordan duyuru yapammm ben cama cikiommmmmHea
Angara halkını uyar bnce dikkat dikkat akros var herkes gardini alsın diye
HahahabsbsbshajajBen varkene enişteme birşey gelmez dur bizim zabıta mimettt agbinin çağrı yaptığı kocaman bişey var neydi onun adı mikrofonlu ordan duyuru yapammm ben cama cikiommmmm
nezman uslu bir kız olacaksin 3 adet beben var halenn yaramazlık peşindesin rahat dur deli deli işler yapmaHahahabsbsbshajaj
Angaralilarin dikkatine angaralilarin dikkatine bir adet akros virüsü gelmistir evlerimizden bu gece 1 e kdr cikmayiniz