HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Aaa benim cok buyuk korkularimdan biri de hamileyken normal dogum yapmakti hele son 15 gun esimin bile psikolojisini bozmustum ama sukur sezeryan ve harika bir sezeryan ile dogumum oldu . Sezeryan olmasi da gerekliydi zaten hani korkuyorum diye olmadi
Siz yaşamasan korkmuşsunuz ben yaşamadan korktum üstüne bide ikikere yaşadım 😱... allah bağışlasın bu arada bebişinizi

Amin inşallah canım trasfer oldun mu
4ncu tedavinin embiriyo sonucunu bekliyorum. Simdiye kadar hic transfere gidemedm cunki saglikli embiriyo bulamadilar.. kaliteleri cok iyi duzeyde fakat genetigi bozuk.. suan 4ncu tedavinin biyopsi sonuncunu bekliyorum. Rabbim insaallah yuzumu guldurur.. saglikli gelir 😔

4ncu tedavinin embiriyo sonucunu bekliyorum. Simdiye kadar hic transfere gidemedm cunki saglikli embiriyo bulamadilar.. kaliteleri cok iyi duzeyde fakat genetigi bozuk.. suan 4ncu tedavinin biyopsi sonuncunu bekliyorum. Rabbim insaallah yuzumu guldurur.. saglikli gelir 😔
İnslalaah canım gönlünce. Olsun herşey

Gecmis sayfalari okuyorum da cevap yazmak istedim aksam kizima onu ne kadar cok sevdigimi soyledim sonra tekrar soyledim icimden de gecirdimki bana birsey olursa hic unutmasin defalarca soyleyeym onu ne kadar sevdigimi artik unutmaz diye gecirdim
3 yasinda bu arada kizim...
Rabbim bagislasin canım benim kızım dokuz aylık bir kez ondan uzun bir süre ayrı kaldım hâlâ kalbimin bir köşesinde o hasreti yanımdayken bile çekerim
Rabbim onlardan ayirmasin bizi

Etiketli değilim ama yazayım istedim
1 . evlatlariimi kaybetmekten
2/ evlatlarının başına ve diğer masum çocuklara da özellikle bebeklere taciz vs.gelmesi
3. Ölümden
4. İnanilmamaktan
5. İyi günlerin gelememesinden
Korkayrum

Etiketli değilim ama yazayım istedim
1 . evlatlariimi kaybetmekten
2/ evlatlarının başına ve diğer masum çocuklara da özellikle bebeklere taciz vs.gelmesi
3. Ölümden
4. İnanilmamaktan
5. İyi günlerin gelememesinden
Korkayrum
Etiket etmeden de gelenilirisn cnm bende ozellikle bebeklere tacizden çok korkuyorum 😭😭😭

Etiket etmeden de gelenilirisn cnm bende ozellikle bebeklere tacizden çok korkuyorum 😭😭😭
Teşekkürler canım
Evet o bebeklere çocuklara edilenleri duyunca ruyama giriyor hemen nasıl cani yanmıştır nasıl bağırmıştır diye sanki çocuğum yaşıyor gibi oluyor
Allh evlatlarimizi gözü dönmüş canilerden korusun Rabbim :`( :KK43:

Şuan ki can sıkıcı benle cevap verecek olursam, Hastalıkla sınanmak korktuğum şeydi. Eşimin beni aldatması, bunu henüz yaşamadım.
Alışık olduğunuz benle cevap verecek olursam, 2 saat lik bir film arayışından sonra nihayet bulmuş, mısırları patlatmisken oglumun samara edasiyla uyanıp yanıma gelmesi ve gözlerini ayırması

Amann anasını hiç rahat bırakmıyor kuduruk 😃😃😊😊 kuzum huzurumuz sağlığımız ağzımız tatlı olsun da varsın Samara edasıyla gözlerini ayırsınn😃😃😃😃

X