Orda bir yerdedir sen görmüyorsun ellam dur azcük daha tam zamanında evlenip tam zamanin sacda bebek yapican sen gör bakÇıksın artk suan evlenip cocuk yapmak en büyük duam insallah Rabbim artk bekletmeden versim yaşım geciyo da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda bir yerdedir sen görmüyorsun ellam dur azcük daha tam zamanında evlenip tam zamanin sacda bebek yapican sen gör bakÇıksın artk suan evlenip cocuk yapmak en büyük duam insallah Rabbim artk bekletmeden versim yaşım geciyo da
Cok sagol amin canim Allah cumlemizin dilegini gerceklestrsin insaallahCanım benim üzüldüm açıkçası inşallah rabbim yüzünü güldürür sağlıkla kucağına evlat nasip etsin inşallah rabbim
Amin inşallah canım trasfer oldun muCok sagol amin canim Allah cumlemizin dilegini gerceklestrsin insaallah
Siz yaşamasan korkmuşsunuz ben yaşamadan korktum üstüne bide ikikere yaşadım ... allah bağışlasın bu arada bebişiniziAaa benim cok buyuk korkularimdan biri de hamileyken normal dogum yapmakti hele son 15 gun esimin bile psikolojisini bozmustum ama sukur sezeryan ve harika bir sezeryan ile dogumum oldu . Sezeryan olmasi da gerekliydi zaten hani korkuyorum diye olmadi
Kizzzz cadı burayida karıştırdın bundan sonraaa bu topicteyimmm seninleAllah'a seni ne yapmaya emiiii kız vardır sağ da sol da baktın mı eyicene
Kuzum hayırlı olsun topigin.Chocolita @ChocolateCookie @Blue_Perii @minik kalp0753 @Yasnaz @adel8893 @Ayas19 @Kutsal zebra @balbocuuu @imzaben @Bonus Nego @malii @samdan @HayatSevinceGuzeell @Caterpie @Tulparr @Brunello Cicinelli T Tatlianne20 ve etiket etmeyi unttugum arkadaşlar kızlar sizlerde yapabilirsiniz
4ncu tedavinin embiriyo sonucunu bekliyorum. Simdiye kadar hic transfere gidemedm cunki saglikli embiriyo bulamadilar.. kaliteleri cok iyi duzeyde fakat genetigi bozuk.. suan 4ncu tedavinin biyopsi sonuncunu bekliyorum. Rabbim insaallah yuzumu guldurur.. saglikli gelirAmin inşallah canım trasfer oldun mu
Onlarla nasıl başedeceğimi biliyorum ama, yolarım a ha haKız sende daha tehlikelileri var iki ayaklı hem de .görünmeyenden zarar gelmez kanlı canlı olanlar daha tehlikeli ,asıl onlar delirtir adamı
Teşekkür ederim bitanemmmKuzum hayırlı olsun topigin.
İnslalaah canım gönlünce. Olsun herşey4ncu tedavinin embiriyo sonucunu bekliyorum. Simdiye kadar hic transfere gidemedm cunki saglikli embiriyo bulamadilar.. kaliteleri cok iyi duzeyde fakat genetigi bozuk.. suan 4ncu tedavinin biyopsi sonuncunu bekliyorum. Rabbim insaallah yuzumu guldurur.. saglikli gelir
Allah'a seni ne yapmaya emiiii onunda yapicaz kuzuuDilos geyik topigi de ac gelelim.
Parti kur oy verelim
Çıkın çıkın gelin kuzularımKizzzz cadı burayida karıştırdın bundan sonraaa bu topicteyimmm seninle
Rabbim bagislasin canım benim kızım dokuz aylık bir kez ondan uzun bir süre ayrı kaldım hâlâ kalbimin bir köşesinde o hasreti yanımdayken bile çekerimGecmis sayfalari okuyorum da cevap yazmak istedim aksam kizima onu ne kadar cok sevdigimi soyledim sonra tekrar soyledim icimden de gecirdimki bana birsey olursa hic unutmasin defalarca soyleyeym onu ne kadar sevdigimi artik unutmaz diye gecirdim
3 yasinda bu arada kizim...
Etiket etmeden de gelenilirisn cnm bende ozellikle bebeklere tacizden çok korkuyorumEtiketli değilim ama yazayım istedim
1 . evlatlariimi kaybetmekten
2/ evlatlarının başına ve diğer masum çocuklara da özellikle bebeklere taciz vs.gelmesi
3. Ölümden
4. İnanilmamaktan
5. İyi günlerin gelememesinden
Korkayrum
Teşekkürler canımEtiket etmeden de gelenilirisn cnm bende ozellikle bebeklere tacizden çok korkuyorum
amin canım aminnnTeşekkürler canım
Evet o bebeklere çocuklara edilenleri duyunca ruyama giriyor hemen nasıl cani yanmıştır nasıl bağırmıştır diye sanki çocuğum yaşıyor gibi oluyor
Allh evlatlarimizi gözü dönmüş canilerden korusun Rabbim :`(