HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Aminnn canım.amjn ben biraz geç bulacağım için çok değerli çok kıymetli olacak inşallah😍 herkese rabbim anneliği tattirsin😍 yanlız bakabileceklere versin Minicik bedenleri sokağa aticaklara vermesin😭😭
Cnm istemezwen cevaplamayabilirsin yasim 23 demjstin ne kadarlik evlisij bebek ne kadardir dusunuyorsu olmama sebebi ne pekj merak ettm. Yas avantajn cok illaki olur rabbim ol desin olur insallah da iste beklerken vakit gecmez

Ya seni yada kimseyi etkilemek istemem gerci asiri normal yanlisi olanlar zaten etkilenmiyor da benim dogumum harika gecti canim dogum sonrasi masallah sutu gelmez derler sezeryanlinin geldi benim . Sonra bebegmle ilgilenmemde cok sknti olmadi herseyiyle ozellkle ilgilendim ama baska islerimi annem sag olsn 1 aya yakin yapti. Ilk 1 hafta 10 gun kdr gulup oksururken bide yatajtan kalkarken bi anda bi agrin oluyor oda bisey degil aneliyat oluyosun sonucta . Ben memnunum gayet yasadigimdan . Ha sezeryan olup cok zor atlatanlar da var ama normal dpgurup cok zor atlatanlar da var artik kisiye gore mi doktora gore mi degisiyor bilemiyorum cnm.
Anladım kuzum bilgilerin için teşekkür ederim tabi herkezin faklı çok sevindim güzel doğum yapmışsın 😍

Cnm istemezwen cevaplamayabilirsin yasim 23 demjstin ne kadarlik evlisij bebek ne kadardir dusunuyorsu olmama sebebi ne pekj merak ettm. Yas avantajn cok illaki olur rabbim ol desin olur insallah da iste beklerken vakit gecmez
4.5senelik evliyim daha 23 yaşındayım sebepsiz infertilite bende hiç sorun yok hatta değerlerim herşeyim çok iyi eşimde iyi durumda ama olmuyor anlamadik benim amh süper ama tutmadı işte ilk tedavi oldu çok ağır geçti az daha ölücektim ilacalri kaldıramadım yaşım daha 19 du acele ettik bsiey bilmeden gitim ama şimdi daha tecrubeliyiz yaşımda tam oldu 4 ay önce başladık doktor daha çok dikkat ediyor ama aynı durumları yaşamak için yarın belli olacak nezman trasfer olacağım

Anladim canim hayirlisiyla olumlu olur insaallah. Yasin kucuk diye yeni evlisindir gibi dusundugum icin sordum da erken evlenmissin . Aman dikkat edin cnm Allah korusun insaallah.

Anladim canim hayirlisiyla olumlu olur insaallah. Yasin kucuk diye yeni evlisindir gibi dusundugum icin sordum da erken evlenmissin . Aman dikkat edin cnm Allah korusun insaallah.
Evlilik Biraz erken oldu ama napalim.biseyelr için çabalıyoruz uğraşıyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:dua::emir_bebek::anneadayı::anne:

Neden böyle bir korkun var biraz konuyu acarmisn cnm
Translokasyon tasiyiciyim ( genlerimde bana zarar vermeyen bir sorun var ama gebelikte hasta cocuk yapiyor) 21 yasinda down sendromlu kizimi dunyaya getirdim.. hamileligimde bilmiyordum rabbim iyikide gostermedi.. iyiki benimle... ondan sonra hamile kalmaya korktum.. cunki risk tasiyorum..
Tup bebek onerdiler genlerine bakip , transfer edelim diye. 3 kez yaptirdim.. ve maalesef toplam 15 embiriyodan hic saglikli embiriyo gelmedi. Suan 4ncu tedavimin sonuncunu bekliyorum insaallah saglikli gelir 😔

Translokasyon tasiyiciyim ( genlerimde bana zarar vermeyen bir sorun var ama gebelikte hasta cocuk yapiyor) 21 yasinda down sendromlu kizimi dunyaya getirdim.. hamileligimde bilmiyordum rabbim iyikide gostermedi.. iyiki benimle... ondan sonra hamile kalmaya korktum.. cunki risk tasiyorum..
Tup bebek onerdiler genlerine bakip , transfer edelim diye. 3 kez yaptirdim.. ve maalesef toplam 15 embiriyodan hic saglikli embiriyo gelmedi. Suan 4ncu tedavimin sonuncunu bekliyorum insaallah saglikli gelir 😔
Canım benim üzüldüm açıkçası inşallah rabbim yüzünü güldürür sağlıkla kucağına evlat nasip etsin inşallah rabbim :dua:

X