Amin inşallahAllah evlatlarina uzun omurler versin insallah
Tüp bebekmi üçüzlerYok ucuzler sezeryanucu de erkek Allah isteyen herkese versin insallah bi de kizim var 9 yasinda o normal
harikasınn ben daha 23 oldum bu hafta trasfer olucam insallah iki tane
Degil canimTüp bebekmi üçüzler
Ohh ne güzelDegil canim
1 aylik klomen tedavisiyle oldular
Yeşil oldunnnDegil canim
Allah bağışlasın cnmDegil canim
İnşallah olurharikasınn ben daha 23 oldum bu hafta trasfer olucam insallah iki tane
İnşallah canım geçmiş olsun sana da insallah senin de gönlünden geçen olurİnşallah olurBen geçen ay yaptırdım kimyasal oldu
İnşallah 2 donmuş embriyom var onlar tutar belkiİnşallah canım geçmiş olsun sana da insallah senin de gönlünden geçen olur
Gız çiko. Sende mıçamamahtan korkuyon leeeeDilos altina micmaktan korküyüüür
Kuzu transfer tüp bebek mi oluyorharikasınn ben daha 23 oldum bu hafta trasfer olucam insallah iki tane
İnsallah guzel haberlerini duyariz canimharikasınn ben daha 23 oldum bu hafta trasfer olucam insallah iki tane
Tesekkur ederimOhh ne güzel ☺ ALLAH bağışlasın
E benim ismim gene kirmiziYeşil oldunnn
Allah seni bildiği gibi yapsın emiii gözün doysunnn kadın pro üye bide hala kırmızıyim.diyürrrrr,İnsallah guzel haberlerini duyariz canim
Tesekkur ederim
E benim ismim gene kirmizi
Ooooo sorma ooo heryeri sun anda mıcıyor hiç sesi çıkmıyor kesin tuvalete fln düştüGız çiko. Sende mıçamamahtan korkuyon leeeeyolda nörüyosan nerelere mıçıyosan zaar
İnslalaah bitanemmmYaaa inşallah olumlu sonuçlanırrrr♥♥♥♥♥
Yada bi yerlerde pandasıyla yimehhhh yiyoooOoooo sorma ooo heryeri sun anda mıcıyor hiç sesi çıkmıyor kesin tuvalete fln düştüortada yohhhh
OlabülürrrrrrrYada bi yerlerde pandasıyla yimehhhh yiyooo