Ders verecekti bize sanırım bunlar hiç birşey daha neler var nelerBalayında ne işi var kızzz aaa karıya bakkAllah'a seni amanın ben şok
Komşulaaaaaa yitişinnnnnnn komsulaaaaaaaaaaaaa kizlaaaaaaaaaaaaBozdum mu acep dugmeyi
Gülmekten altıma kaçıracaktım kızBozdum mu acep dugmeyi
Doğrudur kuzum yaaa neler vardır ben bile su yazdiklarina hem üzüldüm hem kızdım kiDers verecekti bize sanırım bunlar hiç birşey daha neler var neler
Komşulaaaaaa yitişinnnnnnn komsulaaaaaaaaaaaaa kizlaaaaaaaaaaaaBirTutamMutluluk20 doğa severler kulübününn düğmesi bozmuş kizlaaaaaa
Ciktim baktim yesil olmayinca tekrar tekrar tikladim bozdum zaarGülmekten altıma kaçıracaktım kız
Öyle valla Allaha havale ettim ben onuDoğrudur kuzum yaaa neler vardır ben bile su yazdiklarina hem üzüldüm hem kızdım ki
Kizzzzz bırak dümmeyiiiiii elleme yiterrrr galiiiiiCiktim baktim yesil olmayinca tekrar tekrar tikladim bozdum zaar
Allah ıslah etsin kuzum öyle insanlarıÖyle valla Allaha havale ettim ben onu
O düğme iflah olmaz artıkKizzzzz bırak dümmeyiiiiii elleme yiterrrr galiiiii
Olmaz yesil olana kadar tiklicamKizzzzz bırak dümmeyiiiiii elleme yiterrrr galiiiii
Amin canım inşallahAllah ıslah etsin kuzum öyle insanları
Düğmenin üstüne bozuk yaz bari anlasın heekesDoga severlerin en sonuncu uyesi oldum artik dugme calismiyor
Zalımmmmm kariiii dümmeyiiiiii bozduuuuuDüğmenin üstüne bozuk yaz bari anlasın heekes
Ay yarıldım gülmekten o kadar kişi üye oldu bozulmadı o nasıl bozduysa artıkZalımmmmm kariiii dümmeyiiiiii bozduuuuu
Düğmenin üstüne bozuk yaz bari anlasın heekes
Gidem bi bilezik bozdurup yaptiram su dugmeyi Kazen kizar mizarZalımmmmm kariiii dümmeyiiiiii bozduuuuu
Çok şükür ki altımda kanatlı var yoksa etraf göl olmuştu tanıdık tamirci bulalım beleşe yaptırırızGidem bi bilezik bozdurup yaptiram su dugmeyi Kazen kizar mizar
Çok şükür ki altımda kanatlı var yoksa etraf göl olmuştu tanıdık tamirci bulalım beleşe yaptırırız
Aynen canım ben tamirci araştırmaya başladım bileBu isi bu aksam bitirelim Kazen duymadan
Benim için öyle o masaya çıkmak bile beni titretiyor... tekrar anne olursam inşallah sezaryen olurNormal doğum çok mu korkunç