- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bi tane de yesil yazaydilar nolurdu sankiAllah seni bildiği gibi yapsın emiii gözün doysunnn kadın pro üye bide hala kırmızıyim.diyürrrrr,
Prodan sıkıldın ellamBi tane de yesil yazaydilar nolurdu sanki
Yesil rengi severimProdan sıkıldın ellam
Başınız sağolsun kuzum benim işte insanın korktuğu başına gelmesi ne kadar da üzücü canım ama işte her an herkezin baisna gelebilir bir bakmışsın bugün varız yarın yokuz Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin ama önce sağlıkli sıhhatli olalımHayatta en korktuğum şey annemi kaybetmek onun ölümü ile aklımı yitirecegimi düşünürdüm.
Korktuğumu yaşadım annem öldü ama delirmedim ,hala hayattayim Allah sabrını veriyormus yoksa nasıl dayanilirmis bilmem.
Annemin ölümünden sonra pek bir korkum kalmadı hayatta herşey heran hepimize olabilir bunu kendime öğrettim.
Sağol canimBaşınız sağolsun kuzum benim işte insanın korktuğu başına gelmesi ne kadar da üzücü canım ama işte her an herkezin baisna gelebilir bir bakmışsın bugün varız yarın yokuz Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin ama önce sağlıkli sıhhatli olalım
Gizlaaa dölek durunn giii
[/QUOTE dölekkk ne gıı
Kızzzz nerdesin nolduuu baciii nöğürdün nerelefi kuruttunGizlaaa dölek durunn giii
Subwayi kuruttum benzinligi kuruttumm gii ocagimiza incir agaci diktim giiKızzzz nerdesin nolduuu baciii nöğürdün nerelefi kuruttun
Yıktın geçtin anam sende ortalığıEvlenememek ve cocuk sahibi olamamako kadar korkuyorum
Karışık duygular icerisindesin bacım
Atlama güzelim pencereden geç önüne iki kadeh bişeyler içSorma sormaaa diloşuum
Bu arada pencereden atlarım yepisyenii topikcanını kutlarım
Kız sende daha tehlikelileri var iki ayaklı hem deBen üç harflilerden, böyle görünmeyen bilinmeyen varlıklardan korkarım en çok