HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

☺ İkisinide yaşayan bazı kişiler sezaryen öneriyor bu kişiye göre değişiyor benim normal Doğum çok zor oldu kan kaybım çok oldu sonrasında iğleşmem 10 15 gün sürdü
Aaa benim cok buyuk korkularimdan biri de hamileyken normal dogum yapmakti hele son 15 gun esimin bile psikolojisini bozmustum ama sukur sezeryan ve harika bir sezeryan ile dogumum oldu . Sezeryan olmasi da gerekliydi zaten hani korkuyorum diye olmadi

Ya bugün ikinci normal doğum konuşması gerçekten iyi değil mi normal doğum biraz ben korktum gibi normal doğum istiyorum

Hayatta en çok korktuğum şey kızımdan ayrılmak
Ve o daha büyümeden ölmek
Gecmis sayfalari okuyorum da cevap yazmak istedim aksam kizima onu ne kadar cok sevdigimi soyledim sonra tekrar soyledim icimden de gecirdimki bana birsey olursa hic unutmasin defalarca soyleyeym onu ne kadar sevdigimi artik unutmaz diye gecirdim
3 yasinda bu arada kizim...

Yaa ne güzel hissettirmek lagzim evladını nasıl.sevdigini mutluluğunuz daim olsun

Doga severlerin en sonuncu uyesi oldum artik dugme calismiyor

Komşulaaaaaa yitişinnnnnnn komsulaaaaaaaaaaaaa kizlaaaaaaaaaaaa @BirTutamMutluluk20 doğa severler kulübününn düğmesi bozmuş kizlaaaaaa
Gülmekten altıma kaçıracaktım kız
Kizzzzz bırak dümmeyiiiiii elleme yiterrrr galiiiii

Yahuu alemsiniz süpersiniz on numarasınız öldüm gülmekten hele yaa

Ya bugün ikinci normal doğum konuşması gerçekten iyi değil mi normal doğum biraz ben korktum gibi normal doğum istiyorum
Yani seni korkutmak istemem ben normal dogum sancisi cekmedm normal dgum yapmadim bilmem nasildir sadece nacizane kendi fikrim en hassas yere kesi ve dikis atilacagina karnima atilsin sanci su bu cekmeyeyim saatlerce diye dusunurdum gunumuzde kesi atilmadan normal dogum yapilan duyamadigimiz icin.. Bebegm 40 hafta doldu ama hicbi dogm belirtisi olmadigi icin dr suni sanci vermeyi yada sezeryana girmeyi dusun karar ver dedi tabi korkmdan sezeryani sectim ve dogumdan cikinca cok dogru bi karar olmus bebek cok yukardaymis suni sanciyla asagya inmez sen hem sanci cekip hemde sonra sezeryana alinirmissjn demisti.

Hmm peki ne kadar sürede dikis yerlerin düzeldi sen nasıl durumdaydin bebeğine düzelene kadar ilgilene bildin mi

Yaa ne güzel hissettirmek lagzim evladını nasıl.sevdigini mutluluğunuz daim olsun
Aminnn canim kesnlikle katiliyorum hayat okadar kisa ki sevdiklerimize ozellklede cpcklarimiza bunu defalarca soylememiz lazim sevgi dolu buyusunler.insaallah Allah im sanada en kisa zamanda anneljgi tattirsin cnm yaknda transferin varms insallah rabbim yuzunuuzu guldursun

Aminnn canım.amjn ben biraz geç bulacağım için çok değerli çok kıymetli olacak inşallah herkese rabbim anneliği tattirsin yanlız bakabileceklere versin Minicik bedenleri sokağa aticaklara vermesin

Hmm peki ne kadar sürede dikis yerlerin düzeldi sen nasıl durumdaydin bebeğine düzelene kadar ilgilene bildin mi
Ya seni yada kimseyi etkilemek istemem gerci asiri normal yanlisi olanlar zaten etkilenmiyor da benim dogumum harika gecti canim dogum sonrasi masallah sutu gelmez derler sezeryanlinin geldi benim . Sonra bebegmle ilgilenmemde cok sknti olmadi herseyiyle ozellkle ilgilendim ama baska islerimi annem sag olsn 1 aya yakin yapti. Ilk 1 hafta 10 gun kdr gulup oksururken bide yatajtan kalkarken bi anda bi agrin oluyor oda bisey degil aneliyat oluyosun sonucta . Ben memnunum gayet yasadigimdan . Ha sezeryan olup cok zor atlatanlar da var ama normal dpgurup cok zor atlatanlar da var artik kisiye gore mi doktora gore mi degisiyor bilemiyorum cnm.

ben en en en cok Ailemi ve esimi kaybetmekten korkuyorum ya .. onlara bisey olacak diye cok korkuyorum Allahim esirgesin ..
kücükken Annemin nefesini dinlerdim yasiyor mu daha diye
Bende öyle çok korkuyom onlara bise olcak diye bende senin gibi küçükken annemle yatarken nefesini dinlerdim elimi karnına koyardım hep rabbim göstermesin yokluklarini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…