Konu başlığıyla yaşadığın olay ne kadar bağdaşıyor demiBu isi bu aksam bitirelim Kazen duymadan
Bunu gormusken yazmadan gecemicem.hem sezeryan hem normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum gozunu seveyim normal dogumunBenim için öyle o masaya çıkmak bile beni titretiyor... tekrar anne olursam inşallah sezaryen olur
Bunu gormusken yazmadan gecemicem.hem sezeryan hem normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum gozunu seveyim normal dogumun
Evet megersem en buyuk korkum dugme bozmakmisKonu başlığıyla yaşadığın olay ne kadar bağdaşıyor demi
Dogrudur bi de benim sezeryan dogumum ucuzlerin dogumu olunca daha da zor oldu rahmin toparlanmasi☺ İkisinide yaşayan bazı kişiler sezaryen öneriyor bu kişiye göre değişiyor benim normal Doğum çok zor oldu kan kaybım çok oldu sonrasında iğleşmem 10 15 gün sürdü
Bak öğrenmiş oldun ne güzel bozulmasaydı hiç öğrenemeden yaşlanırdınEvet megersem en buyuk korkum dugme bozmakmis
Belki üçüz olduğu içindir rabbim kolaylık versin yeniden anne olmak için uğraşıyorum onun için Doğum pek aklıma gelmiyor şu sıraDogrudur bi de benim sezeryan dogumum ucuzlerin dogumu olunca daha da zor oldu rahmin toparlanmasi
Yaaa ciddimisin kız bende hep normal doğum istedimBenim için öyle o masaya çıkmak bile beni titretiyor... tekrar anne olursam inşallah sezaryen olur
Kızlar hanginiz üçüz doğum yaptıDogrudur bi de benim sezeryan dogumum ucuzlerin dogumu olunca daha da zor oldu rahmin toparlanmasi
Benim için kabus gibiYaaa ciddimisin kız bende hep normal doğum istedim
Allah gonlune gore versin canimBelki üçüz olduğu içindir rabbim kolaylık versin yeniden anne olmak için uğraşıyorum onun için Doğum pek aklıma gelmiyor şu sıra
BenKızlar hanginiz üçüz doğum yaptı
AminAllah gonlune gore versin canim
Ben
Yaa süpersin ve normal doğum hemide 3 adet oyşş kız kız bacım nasıl doğurdun kaç kız kaç erkekAllah gonlune gore versin canim
Ben
Sanirim bi kaybin var canim oyle mi?yanlis anlamadim dimi
Yok ucuzler sezeryanYaa süpersin ve normal doğum hemide 3 adet oyşş kız kız bacım nasıl doğurdun kaç kız kaç erkek
Bi kürtaj bi düşük 2 sağlıklı oğlum var... 2. Evliliğim 2 yıl oldu çocuk istiyoruz olmuyorSanirim bi kaybin var canim oyle mi?yanlis anlamadim dimi
Ayyyy maşallahYok ucuzler sezeryanucu de erkek Allah isteyen herkese versin insallah bi de kizim var 9 yasinda o normal
Allah evlatlarina uzun omurler versin insallahBi kürtaj bi düşük 2 sağlıklı oğlum var... 2. Evliliğim 2 yıl oldu çocuk istiyoruz olmuyor
29Ayyyy maşallahamin inşallah yaaa yaşın kaç canım