Ahahahaaaa bak bu iyiydiiiiiHayatımdaki erkeğin gay çıkma ihtimaliçok korkarım ve iktidarsızlık olması .. ten uyumumuzun olmaması
aaaaaaaa ne kadar ayıp ben çok seviyorum kaynanamı dönmez yollara gönderiyorum da gitmiyor bir türlüÖyle kuzum ama iste .. aman bize uzak Allah yakin bacim
Allah emiii kııızaaaaaaaa ne kadar ayıp ben çok seviyorum kaynanamı dönmez yollara gönderiyorum da gitmiyor bir türlü
Tatile göndereyim diyorum yok yanlız gitmem diyor oysa ki ben dönüş biletini almayacağımAllah emiii kııız
Gidiş o gidiş olsun diyorsun yaneee düşünceli gelinTatile göndereyim diyorum yok yanlız gitmem diyor oysa ki ben dönüş biletini almayacağım
Allah seni ne yapmaya emiiii çılgın kadınTatile göndereyim diyorum yok yanlız gitmem diyor oysa ki ben dönüş biletini almayacağım
Doğa severler kulübüne üye olduk şekerimkonuyla alakali degil ama bi sey sorucam neen epiniz yesilsiniz
Kız 5 yılda yaşlandırdı beni yüzünü görmeye tahammülüm yok hem arsız hem yüzsüz hem kıskanç hemde iftiracıAllah seni ne yapmaya emiiii çılgın kadın
Unuformaniz guzelmisDoğa severler kulübüne üye olduk şekerimsende üye ol sene yeşil yeşil ol
Hadi yahh ciddimisin kız kız bacım nasıl kariyimış ooooKız 5 yılda yaşlandırdı beni yüzünü görmeye tahammülüm yok hem arsız hem yüzsüz hem kıskanç hemde iftiracı
Ol şekerim sendeeeUnuformaniz guzelmisbeleseyse olurum
BalKız 5 yılda yaşlandırdı beni yüzünü görmeye tahammülüm yok hem arsız hem yüzsüz hem kıskanç hemde iftiracı
Fettan karı balayına götürmedik diye küsmüştü bize sonra bana böyle olduğunu bilsem almazdım seni dedi bende sen değil oğlun istedi beni dedim tabi oğlumun altına yattın kalktın almak zorunda kaldı seni dedi sanki yanımızda bizi izliyormuşHadi yahh ciddimisin kız kız bacım nasıl kariyimış oooo
OldumOl şekerim sendeee
Balayında ne işi var kızzz aaa karıya bakkBal
Fettan karı balayına götürmedik diye küsmüştü bize sonra bana böyle olduğunu bilsem almazdım seni dedi bende sen değil oğlun istedi beni dedim tabi oğlumun altına yattın kalktın almak zorunda kaldı seni dedi sanki yanımızda bizi izliyormuş
Birazdan olursun ☺Neen yesil degilim ben
Üye olduysan 15.20 dkk yeşil olursunNeen yesil degilim ben
Bozdum mu acep dugmeyiBirazdan olursun ☺