- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
Valla hem üzüldüm, hem mutlu oldum..Aminnn bitanem
Sadece halamla arada sırada telefonla görüşüyorum cnmn hiç onalri görmedim görmek dahil istemiyorum
Öyle kuzum ama iste .. aman bize uzak Allah yakin bacimÇok sinirleniyorum şöyle şeyleree mis gibi gelininle anlş işteee oğlunu seven gelinini de sever arkadaş 2-2 daha 4 ..
Öyle gülümm Rabbim ne verirse hayırlısını versin herkese, hepimizeÖyle kuzum ama iste .. aman bize uzak Allah yakin bacim
Kuzum noldu bu kadar ya ne yaptilarAminnn bitanem
Sadece halamla arada sırada telefonla görüşüyorum cnmn hiç onalri görmedim görmek dahil istemiyorum
Valla bende merak içerisindeim, ama ailedir.. özel durum diye sormak istemedim.Kuzum noldu bu kadar ya ne yaptilar
Bende bu zamana kadar sormadim ama ne bileyim baciyiz sonucta sormadanda edemedim ..Valla bende merak içerisindeim, ama ailedir.. özel durum diye sormak istemedim.
Ama diloşcanı çok kızdırmışlar belli
Sormaaa ahhhh gunler asla unutulmuyor dauimin ogluyla gece arsilasmistim ustum basim giyinik nereye demisti bende gidiyorum demiştim eve gitmis anam ahhh anam deliye dönmüştü
Sen detaylıya girdin mi bakimmmmmBende bu zamana kadar sormadim ama ne bileyim baciyiz sonucta sormadanda edemedim ..
Girdimm gii cok Sükür hersey yolunda teyzesiii ellerini bükmüs bi isaret parmagini kaldirmisti Allah bir der gibiydi yavrummSen detaylıya girdin mi bakimmmmm
bebişş iyi miiiii
Maşallah Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinGirdimm gii cok Sükür hersey yolunda teyzesiii ellerini bükmüs bi isaret parmagini kaldirmisti Allah bir der gibiydi yavrumm
Oyy fındıkım vallah destan olur kıyamamOyyy nadide cicegumm bennum
Oyy datlu dillimm
Geleyimde gelmesine
Destan olur kız yazcaklarim
Aminn InsAllah Allah razi olsunMaşallah Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Oşşşş yerim onun işaret parmağını bennnnn :)Girdimm gii cok Sükür hersey yolunda teyzesiii ellerini bükmüs bi isaret parmagini kaldirmisti Allah bir der gibiydi yavrumm
Yani bu herkese göre değişen bir konu bence :)Evlilik zormu arkadaşlar
Allahim hayirlara cikarsin Kuzumm InsAllah tez zamanda tekrar hamile kalirsin bizide teyze yaparsik bi panda daha gelirOşşşş yerim onun işaret parmağını bennnnn :)
Benim de yavrularım yaşasaydı 19. haftamız da olacaktık :)
Çokkkkkk üzülüyordumm hala da üzülüyorum ama geçenler de rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm; sonra dedim ki kendine gel bebeklerin başka bir beden de sana gelmek için sabırsızlanıyor toparlanma vakti geldi artık diye :)
Bende çok korkuyorum yaa ama haklısınızYani bu herkese göre değişen bir konu bence :)
Çok kapsamlı bir konu hatta
şahsen benim 2. evliliğim mesela :)ama bir zorluğunu görmedim; sevdiğin insanla harika bir duygu :)
düşünsene; sabaha kadar elin oğlu ile geziyorsun ailen hiç birşey demiyor
Bizlerde duanizda eksik etmeyinAminn InsAllah Allah razi olsun
Evet canım çok kızdırdılar çok soğudum onlardan adeta midemi bulandırdilarValla bende merak içerisindeim, ama ailedir.. özel durum diye sormak istemedim.
Ama diloşcanı çok kızdırmışlar belli