- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
Bosvermek istemiyorum sen hazir oldugunda dinliyorum seni KuzumBoşver kuzummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosvermek istemiyorum sen hazir oldugunda dinliyorum seni KuzumBoşver kuzummmm
Tamam kızlar birgün konu açarım hatta dinlersinizBosvermek istemiyorum sen hazir oldugunda dinliyorum seni Kuzum
Aynen güzel olurTamam kızlar birgün konu açarım hatta dinlersiniz
Normal doğum çok mu korkunçHayatta en çok korktuğun olay evlatlarımı kaybetmek...
Yaşadığım olay çocukken köpek ısırmıştı o sanırım..birde normal Doğum
Insalllllllaaahhhhhhhhh .Allah bağışlasınO senin kismetinde varsa er gec gelir seni bulur ins ben 5 sene sonra hamile kaldim ilki nasip olmadi ikincisi cennetten kokusuyla geldi Allah sanada tatdirsin sadece umudunu kaybetne
Anüüüü teyzesinin minik pandasuuuu yirim onun paymakını yirGirdimm gii cok Sükür hersey yolunda teyzesiii ellerini bükmüs bi isaret parmagini kaldirmisti Allah bir der gibiydi yavrumm
Yaaa teyzesii Allah bir diyordu oglusummAnüüüü teyzesinin minik pandasuuuu yirim onun paymakını yir
Tatlı tatlı konuşmasınıda duy emiiii Anne Allah biiiyyy deyişiniYaaa teyzesii Allah bir diyordu oglusumm
Oyyy kisirdasimmm Aminn InsAllah yirimm o zaman yaaTatlı tatlı konuşmasınıda duy emiiii Anne Allah biiiyyy deyişini
Yiii valla minnak pandaaaaaaOyyy kisirdasimmm Aminn InsAllah yirimm o zaman yaa ❤❤
Allahım korusun fındığımmm . Kalbimden rahatsızlandığımda ilk aklıma gelen buydu düşünmesi bile felaketHayatta en çok korktuğum şey kızımdan ayrılmak
Ve o daha büyümeden ölmek
Amin bitanem butun anneleri korusun RabbimAllahım korusun fındığımmm . Kalbimden rahatsızlandığımda ilk aklıma gelen buydu düşünmesi bile felaket
Off yaaa Allahım kimseye yasatmasın kıyamam ben sizeAmin bitanem butun anneleri korusun Rabbim
Ben gecen agridan kivranirken o içerde ağlıyordu ve ben hicbirsey yapamadım ya cok berbat bi durum
Amin bitanem benimOff yaaa Allahım kimseye yasatmasın kıyamam ben size
Abooo hayatında öyle tokat yememiştirAmin bitanem benim
Karanliktanda korkarım ben perim
Bigün herkes var elektrik gitti biri bana dokundu ben "şaaak" tokadı attım
Sonra o an elektrik geldi karşımdaki ağlıyor dedim karanlıkta dokunmasaydın sende