- 19 Eylül 2018
- 14.173
- 38.001
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet abim öldü.Yazık anneniz bir evlat acısı yaşamış sanırım abiniz mi vefat etti
Siz de kıyın canınıza ok bi koca için.
anneciğinize üzüldüm..
Intihar hiç bir zaman çozum degildir ve en zayif insanlar hep intihar eder bence.Intiharla sorunlarinizin duzelecegini ve insanlarda buyuk etki piṣmanlik yaratacaginizi duṣunuyorsaniz çok yaniliyorsunuz insan bu 5gun aglar sonra unutur hayat devam edicek olanda size olucak.Hem bu hayatinizi mahv ediceksiniz hem ahiretinizi mahv ediceksiniz.Cani size Allah verdi o alicak sizin canina kiyma gibi hakkiniz yok.Sizden daha berbat durumlara duşenler daha kotu şeyler yaşayanlar var ama intihar ediyormu?hayir yeniden ayaga kalkıyor mücadele ederek.Mutsuzmusun boṣan çaliş parani kazan yaşa hayatini bu gunleride unutacaksin geride kalicak.Her mutsuz olan her zorluk çeken intihar etse dunyada insan kalmaz.Sakın boyle hataya kalkişip herşeyi mahv etmeyin.Akilli davranin.Uzaktdan konuşmak sana kolay diye bilirsin ne yaşadigimi bilemezsin diye bilirsin dogrudur zaten sende benim ne yaşadigimi bilemezsin.Ama hayat bu kadar basit degil.Bize bir şans verildi bunu degerlendirmeliyiz.Eminim sende guçlu ve ayaklarinin uzerinde duran bir kadın ola bileceksin.Olmuyor herşey çok zor geliyor bana bir kadının kaldıramadığı çok şey varmış bu hayata evlenince herşeyi gayet iyi anladım yüzüme gülen insanların sahte sevgisinide bugüne kadar şidete gordum abimden ve evlenmek istedim sevdim beni sevgisine bağlamaya çalıştı.
Fakat hep seviyorum lafları ama midesizlik başkalarının organına bakicak kadar kendimden utaniyorum hemde çok ben ne kadar değersiz oldumu hisetim derdine derman olmayacaksın bu hayata hiç kimsenin zoruma giden çok şey oldu ben uyanmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum becerememiştim annem için çok üzüldüm şuanda üzülüyorum birdaha asla sesini duymacagim kimsenin ben yaşamak istemiyorum buraya kadar benim hikayem bu evden cenzamin. Çıkışı çok insanı mutlu eder çok insanı üzer ama duygularımı kaybetim yapamıyorum nefes alamıyorum ağlamaktan gözlerimin altı torba oldu ölmek çare olmadığını düşünürdüm fakat bitti siz hayatınızı mutlu yaşayin kimseyi takmayın.allaha emnt
Olmuyor yemin ederim olmuyorBeş kuruş etmez sapık karaktersiz bir adam için mi iki dünyanıda yakacaksın güldürme beni kalk git sımsıcak bir banyo yap tara topla saçını ver kararını uygulamaya koy herşeye sıfırdan başla
Ben olurdum adı şerefsiz hayatımı tamamen maf eti8 aydır evliyiz 8ay boyunca hep aynı vicdan azabı çekip telefonunu bile satı pişman dedim ama utanmazin teki ailemin yzuune bakamam ablam var bir tane anlayışlı ama olmuyor verdim emekleride hiç bir seyide haketmedi Heye hafızam silinseydi tüm paramı verirdim hayata başlardım olmuyor nefes alamıyorum ben surkeli uyumak istiyorum uyudumda kendimi insan gibi hidediyorumIntihar hiç bir zaman çozum degildir ve en zayif insanlar hep intihar eder bence.Intiharla sorunlarinizin duzelecegini ve insanlarda buyuk etki piṣmanlik yaratacaginizi duṣunuyorsaniz çok yaniliyorsunuz insan bu 5gun aglar sonra unutur hayat devam edicek olanda size olucak.Hem bu hayatinizi mahv ediceksiniz hem ahiretinizi mahv ediceksiniz.Cani size Allah verdi o alicak sizin canina kiyma gibi hakkiniz yok.Sizden daha berbat durumlara duşenler daha kotu şeyler yaşayanlar var ama intihar ediyormu?hayir yeniden ayaga kalkıyor mücadele ederek.Mutsuzmusun boṣan çaliş parani kazan yaşa hayatini bu gunleride unutacaksin geride kalicak.Her mutsuz olan her zorluk çeken intihar etse dunyada insan kalmaz.Sakın boyle hataya kalkişip herşeyi mahv etmeyin.Akilli davranin.Uzaktdan konuşmak sana kolay diye bilirsin ne yaşadigimi bilemezsin diye bilirsin dogrudur zaten sende benim ne yaşadigimi bilemezsin.Ama hayat bu kadar basit degil.Bize bir şans verildi bunu degerlendirmeliyiz.Eminim sende guçlu ve ayaklarinin uzerinde duran bir kadın ola bileceksin.
Ben hiç ihanet etmedim ihnetin intikamı bende olmaz.kadinlik gururumu bitirdi .İntikam almak varken pes etmek neden yahu? 22 yaş o kadar küçüksün ki önünde ohoooo ne kapılar açılır ya.
Çocuk yok anladigim kadariyla bu daha işini kolaylaştirir boşanmak icin bence ilk once bir iş bul becere bildigin herhangi bir iş yani.Illaki yanliz yaşayan kizlar oluyor birlikte kalip kirasini beraber ödeye bilirsiniz biraz zorluk çekersin işinde başarli oldukca parani tedbirli harcarsin hemde toplarsin yavaştan sonra bir bakmişsin para toplanmiş kendine ev bile almiṣsin.Inan bana başara bilirsin boyle yapan o kadar kadın varki.Kimseye muhtac olmazsin.Olmuyor yemin ederim olmuyor
Ben olurdum adı şerefsiz hayatımı tamamen maf eti8 aydır evliyiz 8ay boyunca hep aynı vicdan azabı çekip telefonunu bile satı pişman dedim ama utanmazin teki ailemin yzuune bakamam ablam var bir tane anlayışlı ama olmuyor verdim emekleride hiç bir seyide haketmedi Heye hafızam silinseydi tüm paramı verirdim hayata başlardım olmuyor nefes alamıyorum ben surkeli uyumak istiyorum uyudumda kendimi insan gibi hidediyorum
Guzel kardesim, canimBeni döven abim o pislik yaşıyor ailemin yanında fakat o pislik yzuumden bu hayata tanıdım en iyi insan ôlen abim yani onun yüzünden kaçıp giti yurt dışında vefat eti trafikte o haketmedi vicdanli hiç bir insan haketmiyor bunları eşimle akşam berbser Ken sabah olup başka karı kıza bakmak gözleri sadece kadın görsün istiyor ve ben bunu göremedim aqtaldim rolünü iyi oynadı eski sevgilisi gibi konuştum geceleri uyumayip oraya mesaj atı ya bana tuvelete gitsene yada gitmiceksen ben giricem geç ciksrim direk instgeram giriyordum bakıyordum tuvelete girer girmez mesaj atiyor cinselik o bu şu bu hayata herşey cinselikmiymis midem bulaniyor benim dayanicak tüm gücümu insanlar bitirdi tek başıma bir şey yapsam o..... Bu diyicekler namussuz edicekler ben ne yaptım hiç kimseye bir kotuluk yapmadım imtihan bu kadar zor oldu benim için kaldıramıyorum annen yaşı gecmis o kadına bir kaç kere bana yaptı şeyleri söyledim fakat heyer ben onsuz yapabildeydim bırak derlerdi ama gözünle görmedin bir mesajdır şudur budur sustum 3kere sustum hep kendini duzelticek deidm adam gözümün için baka baka yalanlar söylüyor kendini büyük gostermej için 40bin maş aliyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum diyor ev kirasini bile ben ailesinden istedim bu ay paramiz yetmediği için bu işe surejli karı kız bir yere gidiyoruz ben terliyorum karı kıza bakıyor dedimde kafamda kuruyorsyn ne kkurduyssm gerçek oldu
Tabi canım hayat ödevlerini yerine getirmek hiç kolay değil. Hemen kolayına kaçın.Hayatım bitmiş yaşamak için zere kadar bağlayan bir şey yok sadece insanlar insanlar ne der insanlar ne yapar hayat bu değil böyle bir hayata yaşamak buyukr bir sacmalik ben ölümden korkan biriydim fakat şuan herşey değişti
Tabi canım hayat ödevlerini yerine getirmek hiç kolay değil. Hemen kolayına kaçın.
Halbuki ruhlar aleminde söz vermiştin Yaradan'ına. Ben en iyisini yapacağım senin rızanı kazanmak için dedin, İşlerimi yarım bırakmayacağım dedin, o hatalarımı telafi edeceğim dedin. Şimdi ne oldu, zor mu geldi o ödevler?
Bebeğim öyle değil kanıt topla boşan, donuna kadar tazminat al. Tabi ki onun gibi alçalmak sana yakışmaz.Ben hiç ihanet etmedim ihnetin intikamı bende olmaz.kadinlik gururumu bitirdi .
Ailem izin vermez tek başıma bana Milet ... Ailem beni bulurÇocuk yok anladigim kadariyla bu daha işini kolaylaştirir boşanmak icin bence ilk once bir iş bul becere bildigin herhangi bir iş yani.Illaki yanliz yaşayan kizlar oluyor birlikte kalip kirasini beraber ödeye bilirsiniz biraz zorluk çekersin işinde başarli oldukca parani tedbirli harcarsin hemde toplarsin yavaştan sonra bir bakmişsin para toplanmiş kendine ev bile almiṣsin.Inan bana başara bilirsin boyle yapan o kadar kadın varki.Kimseye muhtac olmazsin.
Çabalamadan bilemezsin ki..Ailem izin vermez tek başıma bana Milet ... Ailem beni bulur
Ailem olur ama.ben orda neler hisedicemi bile biliyorum şuan kime gülduysem aynısı oldu çok insan gördüm hiç bir zaman yarama merğem değildi bu yüzden hep tek başıma etim herşeyi fakat bu boku yaptım ben ailem İstanbul'da yaşıyorduk doğumdan beri ben evlendim onlar memelekte taşındı ben burda kaldım kimsem yoken bildinbir yere çıkamiyorum resmen bu evde akşama kadar bekliyorum akşam geldinde de sürekli yalan keşke buraya ss atabilen gorsenizGuzel kardesim, canim
22 yaşında gencecik kizsin. Hazir cocuk da yokken bu acgozlu kocani birakip eger arkandalarsa anne babanin yanina git. Bir an evvel de ise girersin, rahat edersin.
Hicbir okuz, gencecik bir kizin hayatini bitirmesine degmez. Ilk aldatilan sen degilsin, ilk siddet goren kadin da sen degilsin. Biz kadinlar gucluyuzdur, bir ates cukurundan dahi istersek çıkabiliriz.
Ailen yaninda yoksa siginma evlerine siginip hayatini kurana dek kalabilirsin.
Hiç bir şeyini evliyken görmedim boşanırken göreyim onun bir lirasini bile istemem ben herşey onun olsun Allaha havale ediyorum ben yoruldumBebeğim öyle değil kanıt topla boşan, donuna kadar tazminat al. Tabi ki onun gibi alçalmak sana yakışmaz.