• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatla baş edemiyorum son yazışım buraya içimi son defa dökmek istedim

Ailem izin vermez tek başıma bana Milet ... Ailem beni bulur
Madem izin vermiyor gidin onlarla kalin oturup beklemeniz sacma o adamin yaninda boṣan işte neyi bekliyosun boşuna.Onlarla yaşayin işleyib kendi paranizi kazanin yukde olmazsiniz paranizi toplarsiniz zamani gelince bakdin olar bile rahatsiz kendin icin ev al

Eski konularınızı sanki hatırlıyorum. Bir Telegram muhabbeti geçmişti. Öncelikle lütfen bu insanlardan sevgi dilenme huyunuzu bir kenara bırakın. Siz zaten değerlisiniz .Sizi seven bir Rabbiniz var elinizde hala daha harcayabileceğiniz bir nefes var .Lütfen kendinize bir iş bulun biraz para biriktirin ve şu adamdan boşanın. Eğer bir zanaatiniz dikiş veya mutfak gibi varsa farklı bir şehirde sıfırdan da bir hayata başlayabilirsiniz ancak madem inançlı birisiniz değer mi şu kadir kıymet bilmezleri için ahiretinizi yakmaya? Kendinizi acımayı, üzülmeyi bir kenara bırakın bu size daha da fazla zarar veriyor.

Eski konularınızı sanki hatırlıyorum. Bir Telegram muhabbeti geçmişti. Öncelikle lütfen bu insanlardan sevgi dilenme huyunuzu bir kenara bırakın. Siz zaten değerlisiniz .Sizi seven bir Rabbiniz var elinizde hala daha harcayabileceğiniz bir nefes var .Lütfen kendinize bir iş bulun biraz para biriktirin ve şu adamdan boşanın. Eğer bir zanaatiniz dikiş veya mutfak gibi varsa farklı bir şehirde sıfırdan da bir hayata başlayabilirsiniz ancak madem inançlı birisiniz değer mi şu kadir kıymet bilmezleri için ahiretinizi yakmaya? Kendinizi acımayı, üzülmeyi bir kenara bırakın bu size daha da fazla zarar veriyor.
Ona bir sadakatsizlik yapmama rağmen kücuk şeyler de bile korktum yuvadir dağılmasın etmesin o ise karı kızın orasına bakmak için nele ryaoiyor işteyken baanna o kadar yazmayip hesaba o kadar yazıyor ki fotoğraf at diye diye

Olmuyor herşey çok zor geliyor bana bir kadının kaldıramadığı çok şey varmış bu hayata evlenince herşeyi gayet iyi anladım yüzüme gülen insanların sahte sevgisinide bugüne kadar şidete gordum abimden ve evlenmek istedim sevdim beni sevgisine bağlamaya çalıştı.

Fakat hep seviyorum lafları ama midesizlik başkalarının organına bakicak kadar kendimden utaniyorum hemde çok ben ne kadar değersiz oldumu hisetim derdine derman olmayacaksın bu hayata hiç kimsenin zoruma giden çok şey oldu ben uyanmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum becerememiştim annem için çok üzüldüm şuanda üzülüyorum birdaha asla sesini duymacagim kimsenin ben yaşamak istemiyorum buraya kadar benim hikayem bu evden cenzamin. Çıkışı çok insanı mutlu eder çok insanı üzer ama duygularımı kaybetim yapamıyorum nefes alamıyorum ağlamaktan gözlerimin altı torba oldu ölmek çare olmadığını düşünürdüm fakat bitti siz hayatınızı mutlu yaşayin kimseyi takmayın.allaha emnt
Sürekli intihar düşüncesini insanlarla paylaşmak ilgi çekmeye çalışmak bence. İntihar öyle bir radde ki kimse ile konuşulmaz . Hatta düşünülmez bile enine boyuna. İntihar içerikli konu açanlara bu yüzden itibar etmiyorum. Görümcem sürekli bu muhabbeti yapıyordu . Engelliydi. Herkes ilgi gösteriyordu bu sebepten. Herkes bıktı sonra. Artık onu takan yok onun da intihar lafı ettiği yok.
Kısacası hayatına devam et mücadele et. Biz de mutlu değiliz merak etme

Ailem olur ama.ben orda neler hisedicemi bile biliyorum şuan kime gülduysem aynısı oldu çok insan gördüm hiç bir zaman yarama merğem değildi bu yüzden hep tek başıma etim herşeyi fakat bu boku yaptım ben ailem İstanbul'da yaşıyorduk doğumdan beri ben evlendim onlar memelekte taşındı ben burda kaldım kimsem yoken bildinbir yere çıkamiyorum resmen bu evde akşama kadar bekliyorum akşam geldinde de sürekli yalan keşke buraya ss atabilen gorseniz
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Ben de şuanda ruhsal olarak kötü bir dönemden geçiyorum, kendime hep "bu bir süreç" dedim. Çünkü gerçekten bu bir süreç, kalıcı değil. Her şey geçiyor, acı da mutluluk da. Size geçmeyecek gibi gelmesi çok normal. Hepimizin böyle hissettiği zamanlar olmuştur. Ama geçeceğini bilin. Allah hiçbir kuluna taşıyamayacağı yük yüklemez... Allah kalbinize ferahlık versin. Dualarım sizinle.

Lütfen biraz sirkelenin. Biraz güçlü olun
Neden umudunuz yok bi şeyler değişebilir
Böyle karamsar konuştukça size üzülüyorum.

Ailem olur ama.ben orda neler hisedicemi bile biliyorum şuan kime gülduysem aynısı oldu çok insan gördüm hiç bir zaman yarama merğem değildi bu yüzden hep tek başıma etim herşeyi fakat bu boku yaptım ben ailem İstanbul'da yaşıyorduk doğumdan beri ben evlendim onlar memelekte taşındı ben burda kaldım kimsem yoken bildinbir yere çıkamiyorum resmen bu evde akşama kadar bekliyorum akşam geldinde de sürekli yalan keşke buraya ss atabilen gorseniz

Ailenin yaninda kotu hissedersen, is bulana dek idare edersin cunku yetişkin bir kadinsin artik, kendine karsi sorumluluklarin var. Oyle bi erkekten kazik yedim diye hemen duşemez bir kadin, salla gitsin, bosandiktan sonra ne hali varsa gorsun, sende genc yasinda hayata tekrar karisabilirsin.

Uzulme.

Olmuyor herşey çok zor geliyor bana bir kadının kaldıramadığı çok şey varmış bu hayata evlenince herşeyi gayet iyi anladım yüzüme gülen insanların sahte sevgisinide bugüne kadar şidete gordum abimden ve evlenmek istedim sevdim beni sevgisine bağlamaya çalıştı.

Fakat hep seviyorum lafları ama midesizlik başkalarının organına bakicak kadar kendimden utaniyorum hemde çok ben ne kadar değersiz oldumu hisetim derdine derman olmayacaksın bu hayata hiç kimsenin zoruma giden çok şey oldu ben uyanmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum becerememiştim annem için çok üzüldüm şuanda üzülüyorum birdaha asla sesini duymacagim kimsenin ben yaşamak istemiyorum buraya kadar benim hikayem bu evden cenzamin. Çıkışı çok insanı mutlu eder çok insanı üzer ama duygularımı kaybetim yapamıyorum nefes alamıyorum ağlamaktan gözlerimin altı torba oldu ölmek çare olmadığını düşünürdüm fakat bitti siz hayatınızı mutlu yaşayin kimseyi takmayın.allaha emnt
Hiç kimse yaşadığınız hayatı bilemez üzgünüm ama ölmek en kolay yol.
Savaşmak çok daha zordur yıpratıcıdır ama savaşmak bir eylemdir ayrıca umuttur.
Derhal bir psikiyatr doktoruna görünün en acilinden, kendinizi inanın sizden başkası toparlamaz.
En sevdikleriniz bile cenazeniz evinizden gidene kadar ağlar.
Sonra yine tek başınasınız. 🙏🏻

Öldükten sonra insanların sizi ne kadar çabuk unuttuğunu görseniz hayatınızı Allahtan başkasını razı etmek için harcamazdınız yani kimse arkanızdan ömür boyu ağlamaz herkes 3.gün işine evine okuluna döner siz acı çekerek öldüğünüzle kalırsınız boşanıp terapi alın yepyeni bir hayata başlayın inancınız farklıdır belki ama cehennemlik olursunuz.

Bundan 5 sene önce aynı sizin düşüncelere sahiptim daha beteri hatta kendime son bir kez iyilik yapmak istedim ve ilaçlı terapiye başladım benim sorunum öz ailem ileydi geçimsizlik vardı aramızda ondan sonra üniversite kazandım onlardan ayrıldım ilaçları bıraktım kilomu verdim güzelleştim şimdi çok mutluyum çok şükür bence nolur son kez şans ver kendine ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın.

Sizin değerinizi, eşinizin sapıklığı belirlemiyor. Önce siz kendinize değer verin. Çok gençsiniz, hayatınızı yeniden kurabilirsiniz. Emin olun başarabilirsiniz. Kimse olmadı diyelim yanınızda, aileniz de olmayabilir.. önce bir sığınma evine gidip, iş arayışına girin. İnanın bir çok sorununuzun çözümü sizde, bunun için çabalayın. Hatta bir şarkıda diyor ya bulamadım ilacı sende, merhem elimdeymiş. Kendinize sıkı sıkı sarılın. Bir abla olarak söylüyorum, hayat dümdüz bir yol değil malesef. İnişleri de olacak çıkışları da. Tek başına baş etmenin çok zor olduğu günler de olacak, öyle zamanlardan geçtiğimde aldığım psikiyatrik destek beni kendime getirmişti. Destek almaktan çekinmeyin, en değerli sizsiniz.

Sürekli intihar düşüncesini insanlarla paylaşmak ilgi çekmeye çalışmak bence. İntihar öyle bir radde ki kimse ile konuşulmaz . Hatta düşünülmez bile enine boyuna. İntihar içerikli konu açanlara bu yüzden itibar etmiyorum. Görümcem sürekli bu muhabbeti yapıyordu . Engelliydi. Herkes ilgi gösteriyordu bu sebepten. Herkes bıktı sonra. Artık onu takan yok onun da intihar lafı ettiği yok.
Kısacası hayatına devam et mücadele et. Biz de mutlu değiliz merak etme
Aynen öyle biz sanki çok mu aşırı mutluyuz hayır hepimiz bir şekilde yaşamak zorundayız ben şampiyon olup okulumu bitirmek zorundayım ki param olsun bir erkeğin eline muhtaç kalmayayım ve konu sahibi sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bunu aklına sok bak bu belki demagoji gibi olabilir -tarafsızım- adamlar savaşın içinde çocukları ölüyor bebekler ölüyor ama yine intihar etmiyorlar teslim olmuşlar Allaha

İntiharın sonucunu bilseniz, o sapık abaza kocanızı bile affedersiniz.

Ama bu fikirden vazgeçerseniz, yol size açılır.

Bir destek alsanız çok iyi olur ve de bir iş bulsanız..

Back
X