• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatla baş edemiyorum son yazışım buraya içimi son defa dökmek istedim

Laraaa12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
-46
18
Olmuyor herşey çok zor geliyor bana bir kadının kaldıramadığı çok şey varmış bu hayata evlenince herşeyi gayet iyi anladım yüzüme gülen insanların sahte sevgisinide bugüne kadar şidete gordum abimden ve evlenmek istedim sevdim beni sevgisine bağlamaya çalıştı.

Fakat hep seviyorum lafları ama midesizlik başkalarının organına bakicak kadar kendimden utaniyorum hemde çok ben ne kadar değersiz oldumu hisetim derdine derman olmayacaksın bu hayata hiç kimsenin zoruma giden çok şey oldu ben uyanmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum becerememiştim annem için çok üzüldüm şuanda üzülüyorum birdaha asla sesini duymacagim kimsenin ben yaşamak istemiyorum buraya kadar benim hikayem bu evden cenzamin. Çıkışı çok insanı mutlu eder çok insanı üzer ama duygularımı kaybetim yapamıyorum nefes alamıyorum ağlamaktan gözlerimin altı torba oldu ölmek çare olmadığını düşünürdüm fakat bitti siz hayatınızı mutlu yaşayin kimseyi takmayın.allaha emnt

Olmuyor herşey çok zor geliyor bana bir kadının kaldıramadığı çok şey varmış bu hayata evlenince herşeyi gayet iyi anladım yüzüme gülen insanların sahte sevgisinide bugüne kadar şidete gordum abimden ve evlenmek istedim sevdim beni sevgisine bağlamaya çalıştı.

Fakat hep seviyorum lafları ama midesizlik başkalarının organına bakicak kadar kendimden utaniyorum hemde çok ben ne kadar değersiz oldumu hisetim derdine derman olmayacaksın bu hayata hiç kimsenin zoruma giden çok şey oldu ben uyanmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum becerememiştim annem için çok üzüldüm şuanda üzülüyorum birdaha asla sesini duymacagim kimsenin ben yaşamak istemiyorum buraya kadar benim hikayem bu evden cenzamin. Çıkışı çok insanı mutlu eder çok insanı üzer ama duygularımı kaybetim yapamıyorum nefes alamıyorum ağlamaktan gözlerimin altı torba oldu ölmek çare olmadığını düşünürdüm fakat bitti siz hayatınızı mutlu yaşayin kimseyi takmayın.allaha emnt

Boşanmak varken intihar mı etmeyi düşünüyorsunuz? Öldüğünüzde yakınlarınız bir hafta ağlar arkadaşlarınız bir gün tanıyanlar "vah vah" der geçer. Kendinize gelin artık destek alın ayağa kalkın

Boşanmak varken intihar mı etmeyi düşünüyorsunuz? Öldüğünüzde yakınlarınız bir hafta ağlar arkadaşlarınız bir gün tanıyanlar "vah vah" der geçer. Kendinize gelin artık destek alın ayağa kalkın
Ben ağlayarak içimi döküyorsam nefes alamiyorsam kim ne kadar ağladığı umrumda değil ben bu hayata hiç bir zmaan gerçekten mutlu olmadım mutlu olmak için çok zorladım olmuyor olmicak yaşamak gibi bir gücüm kalmadı..

Yaşamak herşeye rağmen değmez.

İnsanlar yoken daha mutlu olursunuz.

Kimseyi takmayip yaşayan insanlar elbet mutlu olur.

Takanlar yolcudur

Sorununuzu paylassaniz bir, belki sizin goremediginiz bir cikis kapisi vardir?

Sorununuzu paylassaniz bir, belki sizin goremediginiz bir cikis kapisi vardir?
Hayatım bitmiş yaşamak için zere kadar bağlayan bir şey yok sadece insanlar insanlar ne der insanlar ne yapar hayat bu değil böyle bir hayata yaşamak buyukr bir sacmalik ben ölümden korkan biriydim fakat şuan herşey değişti

Keşke sorununuzu yazsanızda hep birlikte çözüm üretsek yada size azıcıkta olsa psikolojik destek olsak olmaz mı emin olun herkesin derdi var ama hayat yaşamaya değer her zaman bir yol vardır lütfen kendinizi hemen bırakmayın pes etmeyin derim

Hayatım bitmiş yaşamak için zere kadar bağlayan bir şey yok sadece insanlar insanlar ne der insanlar ne yapar hayat bu değil böyle bir hayata yaşamak buyukr bir sacmalik ben ölümden korkan biriydim fakat şuan herşey değişti
Hayatinizin bittigini neden dusunuyorsunuz??

Keşke sorununuzu yazsanızda hep birlikte çözüm üretsek yada size azıcıkta olsa psikolojik destek olsak olmaz mı emin olun herkesin derdi var ama hayat yaşamaya değer her zaman bir yol vardır lütfen kendinizi hemen bırakmayın pes etmeyin derim
Çok yoruldum yalan hayata. Yalan insanlardan insanların açıyor yapıp arkamdan konuşmalarindan nefes alamayisimdan en azından abimin yanına giderim onu gorurum annem beni affetsin ben bunu yasaticam ama elimde olan birşey değil hayata karşi tüm bağim kesildi ben eski ben olamıyorum herşey çok anlamsiz

Çok yoruldum yalan hayata. Yalan insanlardan insanların açıyor yapıp arkamdan konuşmalarindan nefes alamayisimdan en azından abimin yanına giderim onu gorurum annem beni affetsin ben bunu yasaticam ama elimde olan birşey değil hayata karşi tüm bağim kesildi ben eski ben olamıyorum herşey çok anlamsiz
Lütfen sakin olun .
Bu çözüm değil

Lütfen sakin olun .
Bu çözüm değil
Bittirdiler beni Allah belami versin ki bitirdiler yok gözüm hic bu kadar donmemisti hayata karşı zere kadar birşey yok şuan aklımda o adı eşim dedim insanda fake hesaptan eski sevgilisi olarak konuştum yere hala yazıyor fotograf atsana yok işte nerdesin niye yazmiyorsun onun hayatı ise sürekli karı kızlari merak etmesi kadinlimi bitirdi benim herşeyimi verdim ona demeki ben birşey degilmisin ailemin yuzune bakamam edemem ben atlatamam en iyisi ôlüm sesizlik

Uye gencecik dogruysa 22 yasinda bir kiz.
1 yillik evli.
Yogun bir sekilde aldatilma suphesi var icinde.
Esi ilgisiz okuzun teki.
Uye calismadigi icin eve tikili, evlenip Istanbul'a gelmiş? (Emin olamadim buna)
sanirim kok ailesiyle de problemli, galiba abiden dayak yiyormus ve sanırım abi de yaşamıyor (ya uzakta ya da abi de intihar etmis galiba)

Biraz arabesk bakiyor hayata, esi yüzünden hayata kusmus kendini toparlayamayacagina emin (nedense?)

Ölümüme sevinecek çok insan var diyorsunuz da insanları sevindirmek için bu ne çaba... sadece sorun tesbiti yapıyorsunuz, çözüm üretmeye çalışmak zor tabi.. evlenmeden önce bir saat benimle konuşmadan duramayan kardeşim şimdi ayda bir ararsa öpüp başıma koyarım.. insanlara yaslanmayı bırakın siz yetişkin bir insansınız ve maalesef yapmanız gereken ne varsa tek başınıza yapıp ayağa kalkmak zorundasınız..

Anladığım kadarıyla duygusal bir patlama yaşıyorsunuz. Cihazdan biraz uzaklaşıp dinlenseniz ?

Uye gencecik dogruysa 22 yasinda bir kiz.
1 yillik evli.
Yogun bir sekilde aldatilma suphesi var icinde.
Esi ilgisiz okuzun teki.
Uye calismadigi icin eve tikili, evlenip Istanbul'a gelmiş? (Emin olamadim buna)
sanirim kok ailesiyle de problemli, galiba abiden dayak yiyormus ve sanırım abi de yaşamıyor (ya uzakta ya da abi de intihar etmis galiba)

Biraz arabesk bakiyor hayata, esi yüzünden hayata kusmus kendini toparlayamayacagina emin (nedense?)
Beni döven abim o pislik yaşıyor ailemin yanında fakat o pislik yzuumden bu hayata tanıdım en iyi insan ôlen abim yani onun yüzünden kaçıp giti yurt dışında vefat eti trafikte o haketmedi vicdanli hiç bir insan haketmiyor bunları eşimle akşam berbser Ken sabah olup başka karı kıza bakmak gözleri sadece kadın görsün istiyor ve ben bunu göremedim aqtaldim rolünü iyi oynadı eski sevgilisi gibi konuştum geceleri uyumayip oraya mesaj atı ya bana tuvelete gitsene yada gitmiceksen ben giricem geç ciksrim direk instgeram giriyordum bakıyordum tuvelete girer girmez mesaj atiyor cinselik o bu şu bu hayata herşey cinselikmiymis midem bulaniyor benim dayanicak tüm gücümu insanlar bitirdi tek başıma bir şey yapsam o..... Bu diyicekler namussuz edicekler ben ne yaptım hiç kimseye bir kotuluk yapmadım imtihan bu kadar zor oldu benim için kaldıramıyorum annen yaşı gecmis o kadına bir kaç kere bana yaptı şeyleri söyledim fakat heyer ben onsuz yapabildeydim bırak derlerdi ama gözünle görmedin bir mesajdır şudur budur sustum 3kere sustum hep kendini duzelticek deidm adam gözümün için baka baka yalanlar söylüyor kendini büyük gostermej için 40bin maş aliyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum diyor ev kirasini bile ben ailesinden istedim bu ay paramiz yetmediği için bu işe surejli karı kız bir yere gidiyoruz ben terliyorum karı kıza bakıyor dedimde kafamda kuruyorsyn ne kkurduyssm gerçek oldu

Back
X