Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Ben 1.57yim sevgilim 1.70 boyunda. 6 senedir boy sıkıntı olmadı açıkçası. Mutluyuz :)
Boyuna takılıp şans vermeseydim hayatımın en güzel anlarını kaçırırdım.
Deneyin derim.
Pardon yanlış anlamazsanız sizin boyunuz zaten 157 imiş eşiniz 13 cm sizden uzun boyuna takılıp şans vermeseydim derken siz mi o mu boya takılacaktı acaba ?

Pardon yanlış anlamazsanız sizin boyunuz zaten 157 imiş eşiniz 13 cm sizden uzun boyuna takılıp şans vermeseydim derken siz mi o mu boya takılacaktı acaba ?
Biz neredeyse aynı duruyoruz. Aynı boyda zannedenler dahi oluyor. Bacaklarım ince ve bacak boyum boyuma göre uzun kalıyor.
Aynı şartlar onun için de geçerliydi bu arada. :) O boyuma takılıp şans vermeseydi o da hayatının en güzel günlerini yasayamazdi.
Yorumum kendimi matah birşey buluşumdan değildi yani :):)

Biz neredeyse aynı duruyoruz. Aynı boyda zannedenler dahi oluyor. Bacaklarım ince ve bacak boyum boyuma göre uzun kalıyor.
Aynı şartlar onun için de geçerliydi bu arada. :) O boyuma takılıp şans vermeseydi o da hayatının en güzel günlerini yasayamazdi.
Yorumum kendimi matah birşey buluşumdan değildi yani :):)
Nazik cevabınız için teşekkür ederim :)

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Eşimle öyleyiz hiç sorun yaşamadık

Her insanın muhakkak hoşlandığı,etkilendiği bir şeyler oluyor karşı cinste, buraya kadar sorun yok. Ben dış görünüşe değil eğitime ve kültüre takıntılıyım mesela. Ama kalkıp “erkek dediğin” diye başlayan cümleler kurulursa ona da tepki veririm, veriyorum tam tersine de verdiğim gibi.
Konuya yeni girdim yavaş yavaş okuyorum , bu yoruma kesinlikle katılıyorum kadın dediğin tarzı üslubu nasıl sevmiyorsam erkek dediğin ile de başlayan cümlelerden hiç hazmetmiyorum , sevgi de böyle bişey değil bence sevdiğin insanın boyu posu maalesef göze gelmez kocası uzun olanlar yada sevgilisi kısa olsaydı sevmezdim diyen varsa geçmiş olsun zaten sevmiyorsunuz demektir

Offf çok saçma konu yorumlar daha da saçma.

Üremesin mi 180 altı erkekler? Ne demek gelecekteki çocuklarınıza acıyın filan? Inanamıyorum gerçekten. Nolacak çocuklar boylu ya da boysuz olunca? Boylulara madalya mı takılıyo? Ya da boysuzlar bir şeyden mi mahrum kalıyor?

Şaşkınım hiç beklemediğim üyelerden hiç beklemediğim yorumlar okudum.

Artııııı annem 165 babam 180 gaayet burdakilerin ideal kabul ettiği boylar. Ben 157yim. Sülalemdeki en kısa insan benim. Böyle saçma hesaplar yapmayınız.
Katılıyorum anne baba ile çocuk boyu çoğu zaman alakasız oluyor çocuğumuzun boyu nasıl olur diye eş seçeceğimize iyi bir baba olur mu iyi bir terbiye ve hayat görüşü kazandırabilir mi diye düşünsek daha iyi olur kanaatindeyim

Ne istedigin ile alakali aslinda durum.kimi kisa sevmez kimi cok uzun..ne bileyim kimi zayif istemez ya da göbekli istemez ..Yuvarlak suratlı istemeyen bıyıklı seven ohoo..Göreceli isler cancagzim🤪
1.73 boyundayım esim 1.90 .
Ne istedigin dedim de ben kundakta gibi tanısmıs oldum kendisiyle kısmet olmus bizimki alfkfkgkg
Ne diyordum..bence iyisiniz ya boyu boyuna denk olmus huylarda anlastiysa💥

Yo çok şükür ölmedim merak etmeyin. :)
16 aydır minicik virüs yüzünden öbür tarafa gitmeyeye çabalıyoruz yahu daha da kurtulamadık.bu lanet virüss dur şu uzun bunu götüreyim dur şu kısaymış yazık kalsın bu demiyor.hepimize göz dikmiş ayolll.birlik olalım dostlar boy kilo formalite sadece :rolleyes:

16 aydır minicik virüs yüzünden öbür tarafa gitmeyeye çabalıyoruz yahu daha da kurtulamadık.bu lanet virüss dur şu uzun bunu götüreyim dur şu kısaymış yazık kalsın bu demiyor.hepimize göz dikmiş ayolll.birlik olalım dostlar boy kilo formalite sadece :rolleyes:
Ben minnakları savunuyorum ☺️♥️

Safları sıkı tutalım :) benim boy kompleksim yok ailemdeki kadınlar da hep kısa benim gibi. Karşımdaki insanın boyuna da çok takılmam ama 1.57yim daha kısa olsun istemem :) insan belirli bir yaştan sonra neyin kıymetli olduğunu çok daha iyi anlıyor. Tabiki yakıştırılmak ister insan, sevgilimle birbirimize çok benzediğimizi söylerler hatta.
Burdakiler yanıma yakışsın diyorlar da tuhaf geliyor. ben onlar gibi değilim demek ki :skandal:

Aslında kırmak için yazmamıştım inş alınmamıştır ama verdiği cevap gayet anlayışlıydı teşekkür de ettim
Yok alınmadım. Çünkü bu benim dert ettiğim bir mesele değil. Ama götü yere yakın olandan kaç gibi yorumlar da okudum. Bu da kırıcı değil ama çok bayağı geldi mesela.
Böyle düşünen varsa kaçmasına da gerek yok, o karakteri tanıyan kişi yanında bulunmaz zaten :KK45:

X