Hayatınızda Şansınız ne zaman döndü

her şansım döndü dediğim şeyin aslında zararıma olduğunu anladım. şansımı döndürebilecek şeyleri de diğerlerine odaklandığım için göremedim. şansın dönmesinden ziyade var olanı fark edebilecek akıl olmalı. bende henüz yok.

Umarim inşallah

İşte herkes için bazı şeyler farklı duygular yaşatıyor.bu belki başkasına için çok basit normal birşey gibi ama evlenip huzura kavuşmak sizin için mukkemmel bir duygu.evinizde rahatça yaşamak huzurlu bir gece sohbet bunlar çok değerli şeyler.bir genç kızın aile ortamı işte bu yüzden çok önemli bence iki kızım var buna çok dikkat ediyorum.bende sizin gibi sorunlu bir baskıcı anne babayla genclivimi yaşadım şimdi Allah'a şükür çok rahatım bencede bu bir şükür sebebi

Benzer bir hayatımız olmuş. Daim olsun şansınız. Ben de ikinci evliligimle asıl dunyaevine girdim. Oncekinde multeciymişim meğer.

Kesinlikle şunu bilinki aşk ansızın gelir. o kişi sizin için emin olun hayırlı değilmiş hiç umudunuzu yitirmeyin bir bakmissinz evlisinz ve iyiki bu diyeceksiniz

Evlendikten sonra şansım döndü.Ama kötüye :) Normlade her işim kolay olurdu,zorlanmadan kısmetim ayağıma gelirdi.Evlendikten sonra neye elimi atsam kuruttum sanki.Hep ters gidiyor.Ama mutluyum bir gün tekrardan herşeyin güzel olacağına inanıyorum

Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki bu soruya eşim diyebilirim. 7 yıl önce tanıştık. 2 yıllık evliyiz. Nasıl bir iyilik yapmışım da böyle bir insan bana nasip olmuş. Rabbim herkesin sevgisini saygısını huzurunu mutluluğunu artırsın.

Çok keyif alarak okudum.cok basarilisin.hayat iniş çıkışlar dan ibaret kesinlikle

Harika bir hikaye çok keyifle okudum.
Olumlu düşünmek nelere sebep olmuş çok iyi şeyler olmuş hayatınızda.kendimede pay çıkardım bazı şeylerden

Ben onceden cok sanssiz biri olduguma inanirdim
Bir arkadasimin kinasinda elimde mum varken kardesime donup bu benim kismet atesim dediydim de mum sönmüştü:))
Babam adıma şirket açınca batmıştı ki babam çok çaliskan ve isinin piri bir adamdi neyse sonra kendi adina acinca isleri bollasmisti.
Baska bir keresinde kayinailem benim adima bir seyler ekip bicmislerdi ve kaynanam elimizi attigimiz kurudu bu neydi demisti :))
Ben de sanssiz olduguma inanmistim ve ben sanssiz biriyim diyordum.

Ama sonra her gun bir sey bile olsa sukredecek bir sey bulacaksin diye kendime tavsiye verdim ve inanin o gunden beri sukredecek o kadar cok sey buluyorum ki hatta bereketleniyor

Sagim, saglikliyim, eşim evliyaullahtan denecek kadar tatli biri :) cocuklarim sag ve saglikli, minnos ellerini tutarak uyumak cok keyifli, bir isim var, etrafimda beni seven, benim de sevdigim insanlar var
Daha hosgorulu bakiyorum hayata, daha kabul edici
Bu neden benim basima geldi demiyorum hatalarimdan ders almaya calisiyorum
İnsanlari taniyorum, kimi nereye koymaliyim bulmaya calisiyorum bu sirada saglam kaziklar da yiyorum ama curuk elmalari temizliyorum

Boyle bakiyorum ama iki kere buyuk depresyon gecirdim ben
İlkinde ozbakim yapacak kadar bile gucum yoktu upuzun saclarima bir anda kiymistim tarayamamaktan ve bu ilk ayaga kalkis noktamdi
İkincisinde nasil dunyalara sigamadigimi, geberene kadar aglarken kizimin yuzume aaglama cici cici yaptigindaki o caresizligi o umudu o vicdan azabini nereye koyamadigimi bir ben bir Allah bir de esim bilir
Cocuklarimi saymazsak esim haricinde de kimse bilmez
Cok zor toparladim ama gecti bitti
Bir seyler ogrendim o dipsiz kuyuyu gordum ve ciktim Allahin izniyle

Sans donmesi var mi yok mu bilemem ama dumduz bir mutluluk yok bu dunyada
Kadere inanmis biri olarak sinandigimin farkinda olmaya calistigim mutluluklar burukluklar huzunler kirginliklar ve sevincler var benim icin
Sans biraz da baktigimiz yerde

Umarim umdugunuz ummadiginiz butun guzelliklerle dolu nice gunler gorursunuz

Henuz 24 yasındayken, ailem yokken, param yokken. Sevgilimin benim için ev ve araba satın alması, bunları hiç bir karşılık beklemeden yapması. 1 milyon tl değerinde ikisinin toplamı suan. Onun öncesinde dediğim gibi market alışverişini zor yapıyordum. İlişkim yürümedi. İyi bi insandı ama iyi bi sevgili olamadı. ayrıldık. Benim de hayattakı sansım ilişkilerden yana yürümüyor. :) suan 25 yasındayım tek ıstedıgım guzel bı ınsanla evlilik yapmak cocuk sahıbı olmak.

Amin inşallah Amin inşallah

Önünüzde çok güzel yıllar var çok gencsiniz

Hickimse bazi zorluklar yaşamadan biryerletr gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…