- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
-
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Buna en son cevap verecek kişi benim ama konunuz ana sayfaya düşer diye yazıyorumSlm bayanlar
Burda birçok değişik hayatlara sahip insanlar var. Bana ve bazılarımıza ilham verecek yada Ümit olucak olan merak ettiğim konu şu.
Ne zaman hayatınızda şans size güldü?
Kısa kısa yada isterseniz uzun ben hevesle okurum hayatınızda surdan sonra hayatım yoluna girdi şunu kazandım veya su başarıya sahip oldum yada şu param değer kazandı şunu yaptım ev aldım diyeceginiz bir hikayeniz varsa ben can kulağıyla bekliyorum
Buna en son cevap verecek kişi benim ama konunuz ana sayfaya düşer diye yazıyorum
Amin insalh çok sevindim sizin adinizabenim için herşey bitti dediğim noktada çok çok değerli bir büyüğüm bana yardım etmişti Allah ondan razı olsun gerçekten. onunla karşılaşmak hayatımı komple değiştirdi.
umarım hayatınızda, dönüm noktalarında, düştüğünüzde size elini uzatan insanlarla karşılaşırsınız.
İnsallah herşey istediğiniz gibi olurHerseyimi kaybettim dedigim andan itibaren tam 2,5 yıl geçti.
Ve... Hayatımdaki son perde için " perde!" dedim.
Bu çok önemli işte. Büyüklerimiz Allah doğru insanları karşına çıkarsın diye dua ederler hep .benim için herşey bitti dediğim noktada çok çok değerli bir büyüğüm bana yardım etmişti Allah ondan razı olsun gerçekten. onunla karşılaşmak hayatımı komple değiştirdi.
umarım hayatınızda, dönüm noktalarında, düştüğünüzde size elini uzatan insanlarla karşılaşırsınız.
Dönmedi kiSlm bayanlar
Burda birçok değişik hayatlara sahip insanlar var. Bana ve bazılarımıza ilham verecek yada Ümit olucak olan merak ettiğim konu şu.
Kısa kısa yada isterseniz uzun ben hevesle okurum hayatınızda surdan sonra hayatım yoluna girdi şunu kazandım veya su başarıya sahip oldum yada şu param değer kazandı şunu yaptım ev aldım diyeceginiz bir hikayeniz varsa ben can kulağıyla bekliyorum
Kesinlikle özellikle evlatlarimizinBu çok önemli işte. Büyüklerimiz Allah doğru insanları karşına çıkarsın diye dua ederler hep .
Hadi yaaDönmedi ki
kesinlikle öyle.Bu çok önemli işte. Büyüklerimiz Allah doğru insanları karşına çıkarsın diye dua ederler hep .
HarikaSaçma sapan bir evlilikten sonra uzun süre işsiz kaldım.Hayatıma giren insanları tanıyabilmem uzun zamanı aldı ve çok zarar gördüm.İlk başta iş konusunda yüzüm güldü tam rahata erecekken içinden çıkayamayacak çok büyük olaylar geldi ailemin başına.Dibin dibini gördüm resmen.Sonra eşim çıktı karşıma tek başıma olsaydım hayatım nerelere giderdi tahmin bile edemiyorum onca sorunun içinde.Hepsini eşim sayesinde atlattım.
Kesinlikle hicbirsey aslında bitmiyor biz o psikolojiyle hayatımız bitti sanıyoruz.maddi manevi herşey dibe çöküyorkesinlikle öyle.
çünkü kendi çabamla bulabileceğim, ulaşabileceğim bir insan değildi , mümkün değildi.
insan bitti dese de aslında bitmiyor . sadece başka aşamaya geçiyoruz
Ben bittim dediğimde Rabbim 3 yıl önce yettim dedi.Cok şükür bin şükür ev sahibi oldum.Öyle şeylerden sonra geldi ki o ev mucizeydiSlm bayanlar