- 28 Mart 2019
- 3.951
- 3.971
Siz neler yapıyorsunuzİleriye dönüp baktığımda iyiki yapmışım dediğim şeyler olsun istediğim için şuan çabalıyorum uğraşıyorum Bugün pazar biraz dertleşmek....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz neler yapıyorsunuzİleriye dönüp baktığımda iyiki yapmışım dediğim şeyler olsun istediğim için şuan çabalıyorum uğraşıyorum Bugün pazar biraz dertleşmek....
Tabi ki iyileşeceksin, mutlaka senin icinde dua edeceğimTeşekkür ederim mühendisanne. Insallah iyileşeceğim. Dualarında bana da yer ver
Benim de yükselen ikizler,güneş burcu koç ama henüz bu seviyeye gelemedim
Siz neler yapıyorsunuz
Okul hayatım için elimde iyi kötü mesleğim olsun diye çabalıyorum. Daha kültürlü birikimli boşa yaşamamak için öğrenmeye zamanımı bilgisayar veya telefon başında harcamamak için özen gösteriyorum. İbadetlerime özen göstermeye çalışıyorumm Aileme yardımcı olmaya çalışıyorum. İleride de inşallah maddi açıdan yardımcı olmak istiyorum ömürleri yeterse onları umreye hacca yollamak istiyorum. Allah nasip eder de elime mesleğimi alırsam etrafımda olan yardıma muhtaç insan veya canlılara gıda yardımı yapmak istiyorum bunun içinde çalışıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Aşkı geri plana atıyorum aşkla meşkle şuan kafamı kurcalamak istemiyorum kendime odaklanıyorum tamamen yani ve ileride de pişman olmamak için şuan deniyorumSiz neler yapıyorsunuz
Çok güzel. zamanı boşa harcamak zaten en büyük pişmanlık yapılabilecekleri zamanında yapmamakOkul hayatım için elimde iyi kötü mesleğim olsun diye çabalıyorum. Daha kültürlü birikimli boşa yaşamamak için öğrenmeye zamanımı bilgisayar veya telefon başında harcamamak için özen gösteriyorum. İbadetlerime özen göstermeye çalışıyorumm Aileme yardımcı olmaya çalışıyorum. İleride de inşallah maddi açıdan yardımcı olmak istiyorum ömürleri yeterse onları umreye hacca yollamak istiyorum. Allah nasip eder de elime mesleğimi alırsam etrafımda olan yardıma muhtaç insan veya canlılara gıda yardımı yapmak istiyorum bunun içinde çalışıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Aşkı geri plana atıyorum aşkla meşkle şuan kafamı kurcalamak istemiyorum kendime odaklanıyorum tamamen yani ve ileride de pişman olmamak için şuan deniyorum
İyi ki ailemi dinlemişim. Ailem sayesinde şu an kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Ailem bana hep “önce iş sonra eş” derdi. Ailemi anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum.İleriye dönüp baktığımda iyiki yapmışım dediğim şeyler olsun istediğim için şuan çabalıyorum uğraşıyorum Bugün pazar biraz dertleşmek....